Созопол се превръща в българската Анталия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Созопол се превръща в българската Анталия
За 15 години съсипаха хубавия град с лайняните си строежи, докараха го дотам, че лятото да няма къде да се разминеш, напълни се с всевъзможни изроди... сега с тая база просто е невъзможно да не вдигнат поне един хотел... ето за такива неща, когато видя застреляна мутра по новините искрено се радвам и ми е кеф, защото те ми отнеха една от големите радости от детството ми - ходенето на море, и по-специално Созопол.
Това заглавие ако е взето от статия, то журналиста който го е написал е куха лейка.
Нашите курорти са като жилищни комплекси в градовете и няма място за зеленина, какво остава за 5-6 декара за стадион.
Нещата в Анталия се представят също много тъпо, защото всичко там е разположено на площ от 150км. От Сиде където е ЦСКА, до Анталия са 60км. Все едно Бургас и Приморско.
Белек е по средата между Сиде и Анталия и т.н., но БГ журналиста е пълна балалайка и на него му дай да драска ли драска без да мисли.
Нашите курорти са като жилищни комплекси в градовете и няма място за зеленина, какво остава за 5-6 декара за стадион.
Нещата в Анталия се представят също много тъпо, защото всичко там е разположено на площ от 150км. От Сиде където е ЦСКА, до Анталия са 60км. Все едно Бургас и Приморско.
Белек е по средата между Сиде и Анталия и т.н., но БГ журналиста е пълна балалайка и на него му дай да драска ли драска без да мисли.

Parmalat, ти скоро в Созопол бил ли си? А в Анталия? Нещо на въпроса, защо ЗИМАТА отборите ходят в Анталия?... 

kartago написа:Parmalat, ти скоро в Созопол бил ли си? А в Анталия? Нещо на въпроса, защо ЗИМАТА отборите ходят в Анталия?...
Не не съм бил в Созопол.И в Анталия не съм бил,но знам че е по-голяма от всичките ни курорти взети заедно.Ходят там защото климата е по-мек като в Кипър.Вярно е че заглавието те праща в мимианса,но важното е че се строи спортна база колкото и малка да е тя.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Абе ако в България ставаше за зимна подготовка,нямаше да има зимна пауза!!!!!!
ква зимна подготовка в България през Януари и Февруари като средните температури са от -10 до 5 градуса!!!А при -1 замръзва терена!!!!
Абе далавера да има!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Върни се в “Футбол - България”