За какво ни е Бербатов в националния

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cTbHuTo
Контакти:

Re: За какво ни е Бербатов в националния

Мнениеот cTbHuTo » 11 апр 2009 16:45

los7 написа:
cTbHuTo написа:
los7 написа:Най добрия едва ли е ;) Има един друг по добър и по успял от него- Камата му викаха. А напоследак толкова се е запушил и за манчестър и за националния че нямам думи. Мъри да залага на играчи от А група по добре- вижда се че върви играта с тях отколкото с звездите. Лично мнение ;)

ти луд ли си ... това че играхме със слабата Ирландия нищо не значи и с Кипър ... как може Кипър да ти е мерило ... тва са пълни глупости ... второто полувреме с Кипър ще се молим ние да не ни вкарат или да свърши ... пф

А грузия и безумната италия в първите мачове с тея нулеви равенства и всички звезди мерило ли са...

Италия са действащ световен шампион тук трябва да се радваш ... грузия имат добър треньор за разлика от нас ... бяха на собствен терен надъхани ... нормално .... а в последните ни два мача поне според мен се усети липсата на Бербо .. Марто .. и Валери ...аз съм за тях ... от А група може да извика нашия Сашко отзад ... защотото томашич и коловати нестават

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 11 апр 2009 16:50

Да защитата е доста трагична :С
От утре съм локомотивец!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 11 апр 2009 16:50

Аз искам да гледам желание за игра и старание от футболистите на националния отбор. Бербатов нищо от това не показва. И защо когато Бербатов беше контузен Мъри пак не взе Камбуров? Не ме интересува качествата на Мартин дали са за "А" или за "В" група, ще се старае повече и със сигурност ще тича и ще се бори повече от куклата Барби.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 апр 2009 17:04

demy26 написа:Аз искам да гледам желание за игра и старание от футболистите на националния отбор. Бербатов нищо от това не показва. И защо когато Бербатов беше контузен Мъри пак не взе Камбуров? Не ме интересува качествата на Мартин дали са за "А" или за "В" група, ще се старае повече и със сигурност ще тича и ще се бори повече от куклата Барби.

Напълно съгласен !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”