Докога ще търпим?!?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Докога ще търпим?!?
Обръщам се към всички фенове на ЦСКА със следните въпроси. - Докога ще търпим разни престъпници да управляват нашия клуб? Защо го правим? Не сме ли всъщност НИЕ истинските виновници за това положение? - Отговорите всички ги имаме.Аз ще кажа свойте. Първо - За съжаление ще ги търпим много време,защото ние българите сме такива.Търпеливи или още по-лошо СТРАХЛИВИ.Затова сме и ще си останем толкова зле.Футбола не прави изключение.Толкова много години не изметохме боклуците ''Мултигруп'',а след това ''честния бизнесмен-Божков'',сега пак ще търпим...докога не се знае,но краят не се вижда. Второ - Правим го защото така сме свикнали,защото е по-лесно.Нищо не предприемаме само негодуваме после.В плюенето сме царе,но в действията не ни бива и това за съжаление е вярно,това е общо-българска черта не можем да го отречем. Трето - Аз лично стигнах до извода,че НИЕ феновете носим голяма вина за този ПОРЕДЕН ПОЗОР.Не направихме необходимото да защитим и предпазим клуба от този гибелен път начертан от предишният собственик.Не се надигнахме срещу него когато изтъргува титлата с противника,та сега ли ще се дигнем - НЕ!!!!!Може би ще дойде ден когато ще отстояваме любовта и интересите си,но засега просто ще чакаме ''светлото бъдеще''.
Re: Докога ще търпим?!?
Aide kaji kakvo mojem da napravim v momenta.Az li4no bih go ubil kato ku4e,6te me sadjat oba4e.vse pak mislja 4e sme naistina malko pasivni.Nai dobroto v momenta spored men e da se stabilizirat ne6tata i posle da go natisnem da prodade akciite na kluba na nas/privarjenicite/ili na investitor.SAMO CSKA!!!!!!
- Alex Tomov
Аз ще кажа само едно нещо, 4е вие сами сте си виновни клубът ви да е в това положение! Защо ли!? Ами отговорът е много прост, защото вие само знаете да говорите срещу БФС и Левски, а всъщност не виждате истинската при4ина! Докато говорите против БФС и Левски вие до никъде няма да отидете само ще затъвате... Жалки сте дори сте на косъм да не ви дават лиценза за А група ама БФС-то пак ще ви съжали
Но въпреки това пак ще говорите защото вас и с 4ук по главата да ви удрят същите тъпаци ще си останете
Както се казва : " На едно магаре колкото пове4е му опъваш ушите те ще стават все по-големи" , 4е и вашата работа е такава
Нямам думи само в устата да ви е " говеда " , " леФски " !ТОлкова сте неграмотни и нищо друго не можете да измислите освен това. Така ще лежите в лаина докато не се промените вие фенове на цска 

- ***cska***
- Контакти:
Tomov,на тебе не искам да ти отговарям,не ми е до заяждане.Само ще ти кажа,че никой не е застрахован от нащо положение.В думите си много-силен,но дали ако положението беше обратното,и ти нямаше да говориш като нас?И запомни едно:"палачинката винаги се обръща".
По темата:Нищо неможем да направим.Всичко опира до пари,много-пари.Винаги ще е така.Винаги ще има някой,който е силният на деня.Неможеш да принудиш който и да било собственник,да се откаже от това което в момента е негово.Не можеш да му наредиш,как да управлява собственноста си.Можем единственно да оказваме натиск.Но господин Ал.Томов,на дали ще се трогне много от това.Въпреки всичко няма да го оставиме на спокойствие докато не се махне от отбора.Остава само да се надяваме че този момент ще дойде колкото се може по-скоро.
По темата:Нищо неможем да направим.Всичко опира до пари,много-пари.Винаги ще е така.Винаги ще има някой,който е силният на деня.Неможеш да принудиш който и да било собственник,да се откаже от това което в момента е негово.Не можеш да му наредиш,как да управлява собственноста си.Можем единственно да оказваме натиск.Но господин Ал.Томов,на дали ще се трогне много от това.Въпреки всичко няма да го оставиме на спокойствие докато не се махне от отбора.Остава само да се надяваме че този момент ще дойде колкото се може по-скоро.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- mertezaker
- Контакти:
Не съм съгласен, какво сме виновни феновете на Цска, за това че някои иска само да печели от марката Цска, за положението в момента най-голяма вина носят Томов, Гарибов и Костадинов, с голямата помощ на Михайлов и Батков, но последния най-малко го обвинявам, човека е хитър и знае как да управлява и да заблуждава хората
mertezaker написа:Не съм съгласен, какво сме виновни феновете на Цска, за това че някои иска само да печели от марката Цска, за положението в момента най-голяма вина носят Томов, Гарибов и Костадинов, с голямата помощ на Михайлов и Батков, но последния най-малко го обвинявам, човека е хитър и знае как да управлява и да заблуждава хората
Ето заради това са виновни някои от фенове - не всички , а само идиоти като тоя.Сигурно Батков ви взе парите а?Левски го проверяват 6 МЕСЕЦА (рекорд не само в България) ама БФС е от Левски - даааа.То и БФС ви е виновно , че пак ви съжали и ви остави в А , то ви е виновно , че на вас ви даде отсрочка за стадиона , а на другите директно отказа лиценз.Просто си смешен мой човек.БФС и Батков едва ли ви подкрепят , но нищо не са ви направили.
- mertezaker
- Контакти:
Като не ги разбираш нещата защо пишеш по тия форуми? Кажи ми кой държи 20% от акциите в Левски и къде се намира този човек? Защото мисля, че Чорни беше изгонен от България, но продължава да върти бизнес чрез вас, малоумнико
абе ако Томов е като нашия селю нищо добро не ви очаква следващите 10-15 години.А това което може да направите ние го правим вече 7-8 години и резултат никакъв,селю е пълен катил и неще да се маха и това си е.Има доколкото знам някаква идея тази година феновете да издействат наказание на отбора и да ни пратят в Б или В група та барем селю се махне,ама дори и да успеят и БФС-то да ни махне от А група невярвам селю да напусне той си е бая злобен и отмъстителен селски тарикат.
mertezaker написа:Като не ги разбираш нещата защо пишеш по тия форуми? Кажи ми кой държи 20% от акциите в Левски и къде се намира този човек? Защото мисля, че Чорни беше изгонен от България, но продължава да върти бизнес чрез вас, малоумнико
И какво като държи 20% от акциите.Той ли ви е виновен?!?Кретен
Върни се в “Футбол - България”