Я бе, ощетените!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

BGarmy
Контакти:

Re: Я бе, ощетените!

Мнениеот BGarmy » 08 апр 2009 22:56

DrAvalanche написа:Къде видяхте блъскане прасенца? Нали ако го беше блъснал тоя щеше да падне като разстрелян от наказателен взвод

Явно кокала ти сипа доста да ш'мъркаш :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 апр 2009 23:02

DrAvalanche написа:
Кашчей написа:Няма смисъл, ако се впрягаш, а аз се забавлявам в момента.
Колегата е доста далеко от нивото за достоен спор.За такова нещо трябват доста други качества, освен качеството "фен на "Левски" или "фен на ЦСКА"..да не говоря за нашумелите в момента върли поборници от "Ботев" Пд.

За думичките отдолу:Може и да знае, а може и да не знае, но със сигурност са верни.Малко встрани от футбола, но в нашата мила журналистика няма представител, който да знае, че градоначалник и кмет на населено място не са едно и също нещо.Перат си на всяко второ изречение и хич не им пука, а после подрастващите били неуки..ми, като слушат такива журналисти :mrgreen: :mrgreen: Та същото и с Гонзо:понеже е вкарал много голове на ЦСКА-значи е велик футболист, а той е повече ръгбист, ама съдиите още не му дават да тича с топка в ръцете :mrgreen:

Радостно е че се забавляваш, в края на краищата живота е кратък само изкуството е вечно. Сега ако бъдеш така добър да споделиш кои качества са необходими според теб, за достоен спор. Аз си мисля, че първо трябва да има достойна тема...

Що се отнася до думичките, да знам значението им и по тази причина те са там. Изразяват отношението ми към БГ журналистиката като цяло.

Задължително качество е да подхождаш с уважение към този, който има друго виждане, по даден проблем, от теб.Ти, веднага ме причисли към феновете на ЦСКА, просто без да си представиш, че може и да не съм, а може и да съм...не съм показвал досега пристрастност към "червените".Нямаш доблестта, (като фен на "Левски") да признаеш, че Гонзо извършва нарушение.Дали е за дузпа, или е в центъра на терена-това е без значение-нарушението е явно и само заслепен фен не би го признал.
Още искаш ли, защото ще ме накараш да се върна и чета всичко, а в това време на деня нещо ме е обхванала леност ;)

За английския ти не споря и няма как, защото мнението ми за българските журналисти е същото.Дано си прочел наистина, какво съм написал по този повод в предния си пост.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 апр 2009 23:10

Кашчей написа:Задължително качество е да подхождаш с уважение към този, който има друго виждане, по даден проблем, от теб.Ти, веднага ме причисли към феновете на ЦСКА, просто без да си представиш, че може и да не съм, а може и да съм...не съм показвал досега пристрастност към "червените".Нямаш доблестта, (като фен на "Левски") да признаеш, че Гонзо извършва нарушение.Дали е за дузпа, или е в центъра на терена-това е без значение-нарушението е явно и само заслепен фен не би го признал.
Още искаш ли, защото ще ме накараш да се върна и чета всичко, а в това време на деня нещо ме е обхванала леност ;)

За английския ти не споря и няма как, защото мнението ми за българските журналисти е същото.Дано си прочел наистина, какво съм написал по този повод в предния си пост.

Никъде не съм казвал "Кашчей, ти чорбар, цесекар, розов и т.н.", персонално не съм те нападал за клубна принадлежност. Дали Гонзо е извършил нарушение, или не е, всеки си има мнение. Ако това, че имам мнение различно от твоето ме прави негоден да споря, ОК значи е така.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 апр 2009 23:10

Хм, Кашчей, не е много по темата, но -

[offtopic]уважението не се дава на всеки. Първо трябва човек да си го заслужи. Изобщо не виждам никаква причина за уважение към напълно непознат. Да, нормално говорене и нормална дистанция в разговора, но уважение??? Уважение към всеки, та даже и любов изпитват ония от околовръстното.[/offtopic]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 08 апр 2009 23:13

Уважение е последното нещо, което ще срещнеш в този форум, поне от над 95% от пишещите в него.
Казах го в началото на темата, но никой не ми обърна внимание- дузпа за нарушение срещу Гонзо няма! Той ги мина, вижда се от повторенията, че и двамата защитници си отдръпнаха крака и ръката съответно. И аз не знам защо му трябваше на Георги да се просва така артистично, след като излизаше сам срещу вратаря- на пръв поглед няма логика, но поне от тези повторения, които гледах, не видях дузпа.
Това което се вижда на клипа в тази тема си е 100% дузпа, поне за такова събаряне на противника, в нормалните страни свирят моментално наказателен удар, вижда се, че Ристосков е на метри и от тази ситуация и я видя отлично, чудно е защо не реагира?
На феновете на Черно Море, дето толкова плюят по Левски и ЦСКА- я кажете бе приятели, половината ви отбор не е ли съставен точно от бивши, при това добри играчи на тези два отбора? Изградени като футболисти именно в тези отбори, но вече на годинки и прибрани от вас? Това не е лошо, напротив- когато и другите провинциални отбори започнат да правят такива селекции, първенството ни ще стане по- силно.
Не защитавам Левски и ЦСКА, вярно- доста са пречели и продължават да спъват развитието на останалите отбори, но не са само те виновни за сегашното състояние на футбола у нас.

chakarti
Контакти:

Мнениеот chakarti » 08 апр 2009 23:22

Ето ви най смешната дузпа в историята на ФК Европейска Подлога
http://vbox7.com/play:224e9473

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 апр 2009 23:22

Майк, как точно футболистите на Левски и ЦСКА играят в Черно Море и не само, и същевременно спъват другите отбори? Не си ли противоречиш малко? Защото, ако един отбор има силна школа, нещо, което аз твърдя за Левски, и играчите от тази школа са основни за А и Б група, то по-скоро този отбор помага на футбола, м?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 апр 2009 23:24

chakarti написа:Ето ви най смешната дузпа в историята на ФК Европейска Подлога

Правси, тази може би е най-смешната в историята на Левски. Виж, лястовичката от преди няколко месеца на цуцка далеч не е от най-смешните, като се има предвит какви точно са им свирени преди това...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 08 апр 2009 23:25

chakarti написа:Ето ви най смешната дузпа в историята на ФК Европейска Подлога

Евала бате, натри ни носовете, сега можеш да спиш спокойно. Що не си пуснеш преди това запис на Велизарките, нали с тях заспиваш?
Сериозно- това си е стандартно падане за дузпа, виждал съм да го правям мнозина велики футболисти, не виждам какво му е специалното на тази дузпа? Могъл е- паднал е, съдията да е видял. Сигурен съм, че ти ако си съдия, ще свириш 110 % перфектно!
Последна промяна от mike28 на 08 апр 2009 23:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 08 апр 2009 23:28

tprodanov написа:Майк, как точно футболистите на Левски и ЦСКА играят в Черно Море и не само, и същевременно спъват другите отбори? Не си ли противоречиш малко? Защото, ако един отбор има силна школа, нещо, което аз твърдя за Левски, и играчите от тази школа са основни за А и Б група, то по-скоро този отбор помага на футбола, м?

Не мисля, че си противореча. Мисля, че само Милен Петков и Кривия са от школите на ЦСКА и Левски съответно(в сегашния отбор на Черно Море). Примерно от отбора на ЦСКА от края на 80-те и началото на 90-те, колко от големите звезди са от тяхната школа? Истината е, че от началото на демокрацията в двата "гранда" винаги са се толерирали чужденците, само виж колко таланти загуби Левски по много нелеп начин, за сметка на играчи като Бистрон, Георги Христов, Тиберканин и т.н.

П.П. Кривия е от школата на Марица,а Милен Петков от Добруджа.

Върни се в “Футбол - България”