DrAvalanche написа:Къде видяхте блъскане прасенца? Нали ако го беше блъснал тоя щеше да падне като разстрелян от наказателен взвод
Явно кокала ти сипа доста да ш'мъркаш

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
DrAvalanche написа:Къде видяхте блъскане прасенца? Нали ако го беше блъснал тоя щеше да падне като разстрелян от наказателен взвод
DrAvalanche написа:Кашчей написа:Няма смисъл, ако се впрягаш, а аз се забавлявам в момента.
Колегата е доста далеко от нивото за достоен спор.За такова нещо трябват доста други качества, освен качеството "фен на "Левски" или "фен на ЦСКА"..да не говоря за нашумелите в момента върли поборници от "Ботев" Пд.
За думичките отдолу:Може и да знае, а може и да не знае, но със сигурност са верни.Малко встрани от футбола, но в нашата мила журналистика няма представител, който да знае, че градоначалник и кмет на населено място не са едно и също нещо.Перат си на всяко второ изречение и хич не им пука, а после подрастващите били неуки..ми, като слушат такива журналисти![]()
Та същото и с Гонзо:понеже е вкарал много голове на ЦСКА-значи е велик футболист, а той е повече ръгбист, ама съдиите още не му дават да тича с топка в ръцете
Радостно е че се забавляваш, в края на краищата живота е кратък само изкуството е вечно. Сега ако бъдеш така добър да споделиш кои качества са необходими според теб, за достоен спор. Аз си мисля, че първо трябва да има достойна тема...
Що се отнася до думичките, да знам значението им и по тази причина те са там. Изразяват отношението ми към БГ журналистиката като цяло.
Кашчей написа:Задължително качество е да подхождаш с уважение към този, който има друго виждане, по даден проблем, от теб.Ти, веднага ме причисли към феновете на ЦСКА, просто без да си представиш, че може и да не съм, а може и да съм...не съм показвал досега пристрастност към "червените".Нямаш доблестта, (като фен на "Левски") да признаеш, че Гонзо извършва нарушение.Дали е за дузпа, или е в центъра на терена-това е без значение-нарушението е явно и само заслепен фен не би го признал.
Още искаш ли, защото ще ме накараш да се върна и чета всичко, а в това време на деня нещо ме е обхванала леност![]()
За английския ти не споря и няма как, защото мнението ми за българските журналисти е същото.Дано си прочел наистина, какво съм написал по този повод в предния си пост.
chakarti написа:Ето ви най смешната дузпа в историята на ФК Европейска Подлога
http://vbox7.com/play:224e9473
chakarti написа:Ето ви най смешната дузпа в историята на ФК Европейска Подлога
http://vbox7.com/play:224e9473
tprodanov написа:Майк, как точно футболистите на Левски и ЦСКА играят в Черно Море и не само, и същевременно спъват другите отбори? Не си ли противоречиш малко? Защото, ако един отбор има силна школа, нещо, което аз твърдя за Левски, и играчите от тази школа са основни за А и Б група, то по-скоро този отбор помага на футбола, м?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта