Бербатов задмина Стоичков по голове в Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бербатов задмина Стоичков по голове в Европа
,_)
Последна промяна от Ayahuasca на 28 яну 2011 10:46, променено общо 1 път.
- Levskar_90
child in time написа:цска е оТбора написа:Левскар 90 я виж тук [offtopic]1989 г. — Футболист номер 1 на България
1989 г. — Голмайстор на КНК
1990 г. — „Златна обувка“ (Голмайстор на Европа)
1990 г. — Футболист номер 1 на България
1991 г. — Футболист номер 1 на България
1992 г. — „Сребърна топка“ на Франс футбол
1992 г. — „Златен онз“ на „Онз Мондиал“
1992 г. — Футболист номер 1 на България
1994 г. — „Златна топка“ на Франс футбол
1994 г. — Голмайстор на СП САЩ'94 с шест гола
1994 г. — „Сребърен онз“ на Онз Мондиал
1994 г. — „Бронзова топка“ за играч от СП САЩ'94
1994 г. — Спортист номер 1 на Балканите
1994 г. — Спортист номер 1 на България
1994 г. — Футболист номер 1 на България
2007 г. - "Златен крак" и Най-велик футболист на България[/offtopic] и това са само индивидуалните му отличия
Та кой беше най - успелия футболист?
Гунди !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- slash1912
- Контакти:
daredevil написа:aбсолютен факт, дали ви харесва или не е друг въпрос.
на мен стоичков нищо не ми е дал освен да му гледам средните пръсти, бил съм на няколко годинки и гледам че за бг футбола не е направил а само за своете реноме, прилича ми на платини комичния футболист дето с 1 европейско и останалото курец.
И тази тема осра,момченце!Завърши първо основно образование,научи българската граматика и правопис,и тогава занимавай хората с жалките си напъни за разсъждения!Футболът не започва от тогава,когато ти си седнал за пръв път пред телевизора да гледаш мач и не завършва с отбора на който ти си фен!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Trueplayer написа:Gil-galad написа:megan fox написа:А в ЕКТ колко гола има Бербатов?
А в крайна сметка дори и да вкара два пъти повече голове от Ицата, Стоичков пак ще си остане най-добрият български футболист за всички времена!
Нали ви е ясно, че Стоичков може цял ден да замерва Бербатов с купите, медалите и индивидуалниет си отличия и накрая на дена Ицата пак ще има повече от Митко!
Накрая ще завърша с едни три определени букви, които казваш всичко: КЕШ
Ей го веднага хейтъра да оплюе и принизи Бербатов...За какво си говорим после....
Къде видя,че е хейтър ? Ей такива като тебе .....са ми много смешни,човека казва истината,подкрепена от факти ! Защо когато някой каже нещо,което е вярно на 100% веднага се появяват псевдо-патриоти като теб ? Всички се радваме за Бербатов,НО Стоичков е в пъти по-голям....само едно ще ти кажа Бербо е голмайстор на националния отбор,но рекорда го направи срещу Малта и подобни на нея отбори,а Стоичков вкарваше на Германия,Испания,Аржентина,Италия,Франция и т.н... Сигурно ще кажеш,че и аз съм хейтър ? Замисли се дали някога ще имаме друг българин със Златната топка ?
В Барселона,Стоичков пак беше голям в големите мачове,пак вкарваше на големите отбори...
Замисли се малко преди да се правиш пак на "българин" !
Прочети какво сме си писали по-нататък с меган фокс и после говори...не реагирай толкова първодигнално....както и аз реагирах не неговия коментар
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- B__A__N__DA__TA
Levskar_90 написа:child in time написа:цска е оТбора написа:Левскар 90 я виж тук [offtopic]1989 г. — Футболист номер 1 на България
1989 г. — Голмайстор на КНК
1990 г. — „Златна обувка“ (Голмайстор на Европа)
1990 г. — Футболист номер 1 на България
1991 г. — Футболист номер 1 на България
1992 г. — „Сребърна топка“ на Франс футбол
1992 г. — „Златен онз“ на „Онз Мондиал“
1992 г. — Футболист номер 1 на България
1994 г. — „Златна топка“ на Франс футбол
1994 г. — Голмайстор на СП САЩ'94 с шест гола
1994 г. — „Сребърен онз“ на Онз Мондиал
1994 г. — „Бронзова топка“ за играч от СП САЩ'94
1994 г. — Спортист номер 1 на Балканите
1994 г. — Спортист номер 1 на България
1994 г. — Футболист номер 1 на България
2007 г. - "Златен крак" и Най-велик футболист на България[/offtopic] и това са само индивидуалните му отличия
Та кой беше най - успелия футболист?
Гунди !
А Гунди колко гола има в европтурнирите?, стига с глупостите
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не е важна толкова бройката на головете, а в какви мачове са
Стоичков е наказвал Германия, Франция, Италия, Испания и то в мачове на световни и европейски
Берба няма гол на такова първенство, неговите най-важни голове за националния бяха с Белгия, Хърватска, Дания и контролата с Германия ...

Viktor4o_Rs написа:Не е важна толкова бройката на головете, а в какви мачове саСтоичков е наказвал Германия, Франция, Италия, Испания и то в мачове на световни и европейски
Берба няма гол на такова първенство, неговите най-важни голове за националния бяха с Белгия, Хърватска, Дания и контролата с Германия ...
Ми наказвал ги е, ама тогава целият ни отбор беше класен - Балъков, Костадинов, Пенев, Хубчев, Трифон, Михайлов, Сираков, Лечков.... Доста по лесно е да наказваш отборите при такива съотборници.
-
veidar45
- Контакти:
Христо Стоичков е велик, Митко Бербатов е велик, и Гунди е велик (не в този ред...на едно стъпало (първото)) ТОЧКА ПО СПОРА!
Alex написа:Аз съм от хората, които не боготворят Стоичков, но го уважавам като играч, прославил България. не мога да не отбележа, че на Ицо около 30 % от головете са му в междугалактическите първенства на Япония, САЩ и други футболни чудовища (нали все обвинявахте Берба на кого е вкарвал). Бербатов (мързелив и размотаващ се по терена) всъщност и в национала и на клубно ниво бележи мнооооого повече от Ицо (който пък бил непримирим борец, играещ със сърце)
А колкото до отличията на Ицо - нека той да игре в едно поколение с Меси, да видя колко ще блести (даже в своя си Барселона) Всеки си има вкус - хубаво е, че вес пак можем да спорим за това кой от двама велики български играча, харесваме повече.
Поздравления на Митко и голямо благодаря!
Ето ти един контра въпрос: На каква възраст излезе Бербатов от България и на каква възраст Стоичков?! Мислиш ли, че ако Ицата бе напуснал България още на 20-21 години, че нямаше да в вкарал едно стотина гола повече в Европа?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Erland написа:Viktor4o_Rs написа:Не е важна толкова бройката на головете, а в какви мачове саСтоичков е наказвал Германия, Франция, Италия, Испания и то в мачове на световни и европейски
Ми наказвал ги е, ама тогава целият ни отбор беше класен - Балъков, Костадинов, Пенев, Хубчев, Трифон, Михайлов, Сираков, Лечков.... Доста по лесно е да наказваш отборите при такива съотборници.
Прав си, по същата логика и Пеле е имал около себе си Гаринча, Диди, Вава, Еузебио е имал Торес, Колуна, Аугусто, Симоес или Бекенбауер е имал Сеп Майер, Оверат, Герд Мюлер
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 яну 2011 20:50, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”