MoNteSo написа:Абе ма вие как си мислите, че се "прави козирка" ? Това не е като да опънеш шатра... Особено на нашите стадиони ще трябва основен ремонт на абсолютно всяка трибуна, която се покрива!
Барселона не я мислете. Тя за тези 2 години ще си реши всички проблеми. Лошото е, че при нас не се вижда как ще станат нещата. Нямаме национален стадион който да отговаря на всички изисквания. Двата ни ушким най-големи "гранда" нямат клубни стадиони, на които да играят в Европа, а според статията трети вариант за стадион в Европа ни е Каварна.. айде стегнете се малко и се замислете докъде я докарахме, докато гледахме в паницата на другите. Каварна бе момчета ??? Жалко е просто..
Хубаво де нали мутрата детони управлява каза , че ще строи стадионче около летището...разбирасе за по малко пари предполагам може просто да сложи кузирка на Васил Левски?! И въпроса е защо не се прави?От сезон 2012/2013 сигорно влизат тия изисквания ( не съм чел) но по всичко личи , че няма да е готов новия стадион на летището дотогава.А и като знам с какви бясни темпове се строи простоо не го виждам и до 2018 -та примерно.Но въпроса е що с тия пари не се покрие Васил ЛЕвски - там трибуните не би трябвало да се нуждаят от цялостен ремонт.А и защо ако имаме толко милиони ,които се оповестиха по медиите, не се дадат на Левски примерно на Локо София на Славия на ЦСКА да кажем и да си позатегнат трибуните?Явно клубовете са закъсали много.Щом Батков чака да продаде играч за да върже заплатите значи ясно докъде сме.Това за мен е най-сигурния критерии , че си на дъното.Когато парите от трансфер не ги инвестираш в клуба а ги пръснеш за заплати...Просто затъваме.Няма значение червени , сини , бенбени.Ако играем в Европа без пари и точки значи става по зле за сички... Сеедньо от 3 -4 отбора само 1 да печели точки за коефициента.Примерно Ловеч...