1:1 FK.Дузпа - Славия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: 1:1 FK.Дузпа - Славия
Сега чакаме червен картон за някой от Славия или втора дузпа
Защо казваш "или"?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Седя и се чудя, къде ли ще го пласират Данчо чорбетата? Като го гледам най-добре ще е в Америка, за американски футбол е идеален - стреля силно и нависоко.
-
- Контакти:
табуретката така са радваше след гола си от смешната дузпа, сякаш отстрани тулуза, вкара гол на левски в 90', и поне 2 гола в мездра вкара. да го е*а в смешния циганин
сини шампиони
а досега не съм забелязал прасетата да са уцелили вратата на Славия, без да броя 101% - овата дузпа, разбира се. Аз такава дузпа и на световно не съм виждал, направо не мога да разбера този защитник на Славия защо не го прибраха от прокоратурата, то си беше опит за убийство.
Я разяснете как им подариха дузпа на чорбите, че гледах Ман юн и не видях....
-
- Контакти:
n3dd написа:Я разяснете как им подариха дузпа на чорбите, че гледах Ман юн и не видях....
еми смешна дузпа. тва е.....
ко повече
сини шампиони
-
- Контакти:
Не се стряскайте от тази дузпа. До края на мача ще направи още по смехотворни решения, само и само да добута тия недоносчета - чорбетата до победа.
Колко ли пари са му дали да е извън съдийството за около месец - два
Колко ли пари са му дали да е извън съдийството за около месец - два

killer написа:а досега не съм забелязал прасетата да са уцелили вратата на Славия, без да броя 101% - овата дузпа, разбира се. Аз такава дузпа и на световно не съм виждал, направо не мога да разбера този защитник на Славия защо не го прибраха от прокоратурата, то си беше опит за убийство.
Че те опитите за убийство гледат ли ги от прокуратурата? Виж, опит за кражба на хляб, за да не умреш от глад... това е друго нещо. В такава държава живеем, какво да се прави. И футболът ни е такъв.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Дузпата беше центриране и един червен падна в наказателното поле и идадоха дузпа. Просто жалка история.
Върни се в “Футбол - България”