Parmalat написа:masona84 написа:Той не е играл в ЦСКА,че да е армеец ,май е арменски произхода му
Объркал съм едната буква армЕнски произход

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Parmalat написа:masona84 написа:Той не е играл в ЦСКА,че да е армеец ,май е арменски произхода му
Объркал съм едната буква армЕнски произход
THE G.A.M.E написа:Спора може да бъде разрешен веднъж за винаги ..... ако Дембеле остане още 1 година в България ....![]()
С това темпо на бележене, като нищо може да надхвърли кота > 50 !
Иначе и аз си мисля, че чужденецът с най много голове в "А" група е Нифлор.
Няма да е лошо да се извадят чужденците с най много голове ВЪОБЩЕ, за български отбор !
Ще бъде интересно ...
metodito написа:Еду е българин. Все едно да кажеш, че Иса е турчин. Обидно е за момчето! ...и не говори добре за всеки, който смята обратното. Той може да е от ... произход, но аз поне колкото и хора познавам от небългарски произход, за тях е обида да кажеш, че не са българи. А и те са си такива.
Така че... Нифлор.
drvasko98 написа:Момчета много сте далеч от истината. Забравихте един друг играч, за който не мога да открия точни данни, но ще е близко до първите, ако не е номер 1. Айде да видим дали ще се сетите, а пък ще опиам да намеря липсващите сезони
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта