Кой ще вземе правата за излъчване на А група ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Къде ще гледаме БГ първенството тази пролет ?!?!?
То и нащо първенство едно силно.
Сега сериозно.И аз това се чудя дали ще продължи по новата ТВ или по някоя друга.

По BTV Action.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Където и до сега, това че сменят името на канала, не значи че спират излъчването на мачове от "А" група

Само аз ли прочетох мнението на автора
Човека акцентира върху това, че тоя БТВ Екшън ще е Кабелна, а не ефирна ТВ! Не че няма да предават първенството! 

runnersa написа:Само аз ли прочетох мнението на автораЧовека акцентира върху това, че тоя БТВ Екшън ще е Кабелна, а не ефирна ТВ! Не че няма да предават първенството!
"Това означава ли че БГ първенство ще има само по кабелен ефир или някоя друга телевизия, ще купи правата за пролетния полусезон. Моля ако някой има повече информация да пише, защото мисля, че повечето хора са заинтересовани от този въпрос.
Благодаря предварително !!!!"
Мисля, че му отговорихме на въпроса

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:runnersa написа:Само аз ли прочетох мнението на автораЧовека акцентира върху това, че тоя БТВ Екшън ще е Кабелна, а не ефирна ТВ! Не че няма да предават първенството!
"Това означава ли че БГ първенство ще има само по кабелен ефир или някоя друга телевизия, ще купи правата за пролетния полусезон. Моля ако някой има повече информация да пише, защото мисля, че повечето хора са заинтересовани от този въпрос.
Благодаря предварително !!!!"
Мисля, че му отговорихме на въпроса
Е може да му сте отговорили, но говорите така сякаш не сте прочели мнението му а само заглавието! Той знае, че ще е по тоя БТВ Екшън, но искаше да стане дискусия за това, че няма да има ефирно излъчване на мачовете, а не такива сухи отговори!

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Дано може да се гледа нормално и в Интернет
Предполагам, че на сайта на Ринг ще си остане 

Viktor4o_Rs написа:Дано може да се гледа нормално и в ИнтернетПредполагам, че на сайта на Ринг ще си остане
Ако стане така не мисля, че сървърите ще издържат претоварването!

- South_Park
Cartoon Network , а " голямото " дерби по Animal Planet
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Върни се в “Футбол - България”