davod написа:BTV Comedy
Е това ме развесели,имаш право,най-добре ще бъде ако е БТВ Comedy

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
acmilan написа:Аз лично искам Нова Спорт да вземе правата,защото имат най-качественият екип,с най-компетентните и интелигентни коментатори,както и анализатори.Според мен обаче нищо няма реално да се промени и БТВ Спорт или БТВ Екшън ще вземат правата и отново ще слушаме малоумните коментари и анализи на Шабански,Стефан Стефанов,Данчо,Петър Мисов и т.н.Като цяло нивото им е доста ниско.Разбира се,се надявам отново да се дават по 5-6 мача на кръг,защото българския футбол не е само два или три отбора,както ще бъде,ако телевизията-майка вземе правата за един мач на кръг.И,ros,за нас,заралии,интригата между Сливен и Берое е налице,за пловдивчани между Локо,Ботев и някой трети отбор,за варненци Черно море и т.н.,просто не е задължително откъдето и да си,да си за някой от грандовете,налиА и мен лично ми харесва да гледам всякакви мачове от А група,просто защото извън нея гледам основно мачовете на Милан и Шампионската лига.Каквото и да ни е нивото на футбола,той си е наш все пак.
ros написа:Съгласен съм, че всеки отбор си има фенове и те заслужават да видят любимия си отбор, но това трябва да стане не само на общо основание, а когато заслужат подобно внимание. Подобрят ли качеството на играта, интригата и интересът на мач Берое - Сливен е по-голям от този между ЦСКА и Черноморец или Левси - Локо Пловдив примерно просто феновете на така наречените грандове ще трябва да се съобразяват с това. За сега такова нещо няма и ако се направи едно пийпълметрично изследване за интереса на двубой Калиакра - Монтана ще е показателно.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта