Кой ще вземе правата за излъчване на А група ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Re: Кой ще вземе правата за излъчване на А група ?

Мнениеот Trueplayer » 05 яну 2011 13:14

davod написа:BTV Comedy

Е това ме развесели,имаш право,най-добре ще бъде ако е БТВ Comedy :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 05 яну 2011 13:21

БНТ1 или Нова Телевизия вместо да дават турските си сериалчета ................... нямам думи просто..

mundial82
Контакти:

Мнениеот mundial82 » 05 яну 2011 13:26

Каква поредна футболна драма, нямало кой да дава българските мачове. Човек трябва да е завършен мазохист, за да гледа Монтана- Пирин, или Калиакра- Локо Пд. Дори т.нар. вечно дерби не си струва, хората го гледат по навик, и за да видят дали няма евентуално да стане някоя простотия.
Това е положението, ако един продукт си струва, винаги ще се намери телевизия да го предава, не чакайте някой да се набутва финансово, за да начеше крастата на 10 000 вманиачени типове. Ходете на стадиона,а най-добре си намерете по-смислено занимание.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 яну 2011 13:35

Няма,такива комплексари като няколко човека в този форум..Като не ви харесва българският футбол,защо въобще влизате да коментирате темата бе смешници ? Да се правите на много остроумни и да изпъквате със тъпите си лафове.Все едно аз,който не се интересувам от френското първенство,да вляза в подобна тема и да коментирам как нямало нужда да се дава,как било загуба на пари да се гледа и т.н.На много от вас,може да не е приятно,но от българското първенство се интересуват много повече хора от колкото си мислите.И как може да злобеете толкова много за нещо БЪЛГАРСКО..

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2011 13:36

davod написа:BTV Comedy

Това е най-подходящият избор. Може и Прайвът Спайс или ХХL, също стават.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 яну 2011 13:44

Която и тв да вземе правата, дано дава повече мачове, защото всички помним когато се даваха по Канал 1
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 яну 2011 13:59

Аз лично искам Нова Спорт да вземе правата,защото имат най-качественият екип,с най-компетентните и интелигентни коментатори,както и анализатори.Според мен обаче нищо няма реално да се промени и БТВ Спорт или БТВ Екшън ще вземат правата и отново ще слушаме малоумните коментари и анализи на Шабански,Стефан Стефанов,Данчо,Петър Мисов и т.н.Като цяло нивото им е доста ниско.Разбира се,се надявам отново да се дават по 5-6 мача на кръг,защото българския футбол не е само два или три отбора,както ще бъде,ако телевизията-майка вземе правата за един мач на кръг.И,ros,за нас,заралии,интригата между Сливен и Берое е налице,за пловдивчани между Локо,Ботев и някой трети отбор,за варненци Черно море и т.н.,просто не е задължително откъдето и да си,да си за някой от грандовете,нали :) А и мен лично ми харесва да гледам всякакви мачове от А група,просто защото извън нея гледам основно мачовете на Милан и Шампионската лига.Каквото и да ни е нивото на футбола,той си е наш все пак.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 яну 2011 14:09

acmilan написа:Аз лично искам Нова Спорт да вземе правата,защото имат най-качественият екип,с най-компетентните и интелигентни коментатори,както и анализатори.Според мен обаче нищо няма реално да се промени и БТВ Спорт или БТВ Екшън ще вземат правата и отново ще слушаме малоумните коментари и анализи на Шабански,Стефан Стефанов,Данчо,Петър Мисов и т.н.Като цяло нивото им е доста ниско.Разбира се,се надявам отново да се дават по 5-6 мача на кръг,защото българския футбол не е само два или три отбора,както ще бъде,ако телевизията-майка вземе правата за един мач на кръг.И,ros,за нас,заралии,интригата между Сливен и Берое е налице,за пловдивчани между Локо,Ботев и някой трети отбор,за варненци Черно море и т.н.,просто не е задължително откъдето и да си,да си за някой от грандовете,нали :) А и мен лично ми харесва да гледам всякакви мачове от А група,просто защото извън нея гледам основно мачовете на Милан и Шампионската лига.Каквото и да ни е нивото на футбола,той си е наш все пак.

Съгласен съм, че всеки отбор си има фенове и те заслужават да видят любимия си отбор, но това трябва да стане не само на общо основание, а когато заслужат подобно внимание. Подобрят ли качеството на играта, интригата и интересът на мач Берое - Сливен е по-голям от този между ЦСКА и Черноморец или Левси - Локо Пловдив примерно просто феновете на така наречените грандове ще трябва да се съобразяват с това. За сега такова нещо няма и ако се направи едно пийпълметрично изследване за интереса на двубой Калиакра - Монтана ще е показателно.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 яну 2011 14:38

ros написа:Съгласен съм, че всеки отбор си има фенове и те заслужават да видят любимия си отбор, но това трябва да стане не само на общо основание, а когато заслужат подобно внимание. Подобрят ли качеството на играта, интригата и интересът на мач Берое - Сливен е по-голям от този между ЦСКА и Черноморец или Левси - Локо Пловдив примерно просто феновете на така наречените грандове ще трябва да се съобразяват с това. За сега такова нещо няма и ако се направи едно пийпълметрично изследване за интереса на двубой Калиакра - Монтана ще е показателно.

Не е само до феновете на отбора - имало е къде по-заплетени мачове от типа на Литекс–Черно море (примерно), но са давали Левски, домакин на някакъв аутсайдер, на който в 30 минута вече води с 3:0.

За мен най-добрия вариант е PPV и да имаш право да си избереш кой мач да гледаш, мисля в Швеция беше така.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 05 яну 2011 14:47

Екипа на Нова/Диема е най-професионален, според мен. Но си мисля че правата ще си останат в някой от каналите на БТВ. Най-важното е да се предават повече от 2-3 мача на кръг от национална телевизия и това да не е БНТ1 :evil:
Методи + Кедъра + Василена ме отказаха да си пускам звука на баскетболните мачове, нека поне футболните да гледам на спокойствие.

При възможност не пропускайте да ходите по стадионите, никоя ТВ не може да покаже атмосферата на мача така, както се усеща по трибуните :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Футбол - България”