'А" Група - 10 отбора ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 'А" Група - 10 отбора ?
Аз съм твърдо ЗА "А" група да бъде намалена до 10 отбора, ще е добре, по голяма конкуренция ще има,а ако направят и с 2 изпадащи отбора битката ще е луюта,ама силно се съмнявам,че ще стане
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
megan fox написа:Всъщност ти си този, който разсъждава елементарно! Случайно да си чувал за отопление на терена?! Не струва кой знае колко много! Някакви 300 до 500 хиляди евро, в зависимост от оборудването!
+ около 20 000лв месечна подръжка (виж в разчета на Левски, колко им е подръжката на стадиона), това излиза над 200 000 на година, а тях от къде да ги вземат?
При положение, че нашият продукт не се продава навън а БГ пазара е нищожен, що си мислиш, че ТВ правата ще се увеличат, те дори ги намалиха
Тези някакви 500К примерно Академик влиза в А група ми е интересно как ще ги извади и най вече кой им е стадиона.
Просто ще се промени правилника! За да влезеш в "А" група няма да е достатъчно да си първи в "Б" група, а ще трябва базата ти да отговаря на изискванията за "А" група! Така ще се принудят половината отбори от "Б" група да си подобрят терените, а от това ще спечели само футбола!! А тези, които не отговарят и не могат да си го позволят ще си седят в "Б" група!
В Англия на тези дето влизат във висшата лига им дават по 100 милиона паунда за да си оправят нещата, тук БФС колко ще даде примерно на Ботев Враца като влезе в А група?

Аз съм творда ЗА, първенството ни да е от 10 отбора.Но не искам сред тези 10 да се наредят Литекс, Славия и Локо София.Футбола е създаден за хората, а от тези отбори няма полза.Иначе освен с намаляване на отборите, не виждам как ще се оправи футбола тук.Има отборчета които дърпат футбола назад много сериозно!
- vladitol
- Контакти:
Според Мен отборите трябва да са 12
1.Левски София
2.Цска София
3.Локо София
4.Литекс Ловеч
5.Черноморец Бургас
6.Славия София
7.Черно море Варна
8.Локо Пловдив
9.Ботев Пловдив
10.Лудогорец Разград (заради моментното им състояние и финансовата стабилност)
11.Етър 1924 Велико Търново (Винаги пълен стадион намира се почти по средата на Б-я отбор с традиции)
12.Берое Стара Загора
ТОВА ТРЯБВА ДА СА ОТБОРИТЕ !!! с удоволствие бих изслушал,някой с различно мнение !

1.Левски София
2.Цска София
3.Локо София
4.Литекс Ловеч
5.Черноморец Бургас
6.Славия София
7.Черно море Варна
8.Локо Пловдив
9.Ботев Пловдив
11.Етър 1924 Велико Търново (Винаги пълен стадион намира се почти по средата на Б-я отбор с традиции)
12.Берое Стара Загора
ТОВА ТРЯБВА ДА СА ОТБОРИТЕ !!! с удоволствие бих изслушал,някой с различно мнение !

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Стига сте редили тези отбори, че е смешно бе 
Нали два ще изпаднат и на тяхно място ще влязат нови два, догодина пак така и тези ваши списъци ще станат неактуални
Аз също предлагам в една група от 10 отбора в нея да не играят отбори като Литекс, Славия и Локо Сф, тъкмо собствениците им ще си спестят кинтите и нервите които хвърлят всеки ден.

Нали два ще изпаднат и на тяхно място ще влязат нови два, догодина пак така и тези ваши списъци ще станат неактуални
Аз също предлагам в една група от 10 отбора в нея да не играят отбори като Литекс, Славия и Локо Сф, тъкмо собствениците им ще си спестят кинтите и нервите които хвърлят всеки ден.

- Бате Гацко
- Контакти:
[quote="vladitol"]Според Мен отборите трябва да са 12
1.Левски София
2.Цска София
3.Локо София
4.Литекс Ловеч
5.Черноморец Бургас
6.Славия София
7.Черно море Варна
8.Локо Пловдив
9.Ботев Пловдив
12.Берое Стара Загора
Айде сега кажи без да си кривиш душата ,кой според теб да стане и шампион.
1.Левски София
2.Цска София
3.Локо София
4.Литекс Ловеч
5.Черноморец Бургас
6.Славия София
7.Черно море Варна
8.Локо Пловдив
9.Ботев Пловдив
12.Берое Стара Загора
Айде сега кажи без да си кривиш душата ,кой според теб да стане и шампион.
- Neftochimic1892
- Контакти:
vladitol написа:Според Мен отборите трябва да са 12
1.Левски София
2.Цска София
3.Локо София
4.Литекс Ловеч
5.Черноморец Бургас
6.Славия София
7.Черно море Варна
8.Локо Пловдив
9.Ботев Пловдив
12.Берое Стара Загора
ТОВА ТРЯБВА ДА СА ОТБОРИТЕ !!! с удоволствие бих изслушал,някой с различно мнение !![]()
аве брат по твойта логика и ние трябва да сме в А група- мн публика , мн традиций

Бате Гацко написа:Най-добре да са 8 отбора.
Дай да направим 1 група с 2 мегагигакосмически отбора(Левски и ЦСКА).Да играят 38 пъти помежду си и който е 1ви ШЛ,2рия ЛЕ...

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Най-добре е 14 отбори, като изпадат 2, а 12-я играе бараж с 3-я от единната "Б"!
За мен не трябва да се намалява състава на А-група, защото първенството ни ще стане безинтересно. По-добре да има една Б-група също от 16 отбора и една В-група също от 16 отбора и в 30 кръга да се решават нещата. Ще ми омръзне да гледам мачове между едни и същи отбори 4 пъти в годината, веднъж се направи подобен опит и се видя че не става! Не трябва да има промени във формата на А-група,, а да бъдат повишени изискванията към отборите, кандидати за А-група! И какви са тези приказки за преминаване от есен-пролет към пролет-есен , с Русия ли трябва да се съпоставяме, ние сме в Европа все пак, а те никога няма да бъдат!
Върни се в “Футбол - България”