Перфектно проведен мач от Мъри

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ЕдинБългарин
Контакти:

Re: Перфектно проведен мач от Мъри

Мнениеот ЕдинБългарин » 29 мар 2009 00:14

Най-добрия треньор в България!!! Много не го харесват защото повечето хора не са свикнали да се играе футбол по българските терени и им се струва странно това което практикува Мъри.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 29 мар 2009 00:15

Защитата ни е допуснала 3 гола, колкото и ирландците. Италианците са допуснали 2 гола. Нападението ни обаче е смешно. Мъри трябва да намери нападатели които да вкарват ... нападатели които не вкарват си имаме достатъчно !!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 29 мар 2009 00:15

Kobra666 написа:
dicy написа:ох такава мъка не бях гледал скоро горката топка нея я измъчихме най много ..................тоя Мърди да си взима старите к.... и да си ги води в ловеч ако иска в националния нямат място тия барабар с него :evil: :evil: :evil: :evil:

Ходи да гледаш как ни бият с по 6,7...10 гола.Кога си видял скоро отбора да играе с толкова хъс ? ЕДИН МАЧ МИ КАЖИ ???ЕДИН :)

Холандия -България
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 29 мар 2009 00:15

Kobra666 написа:
dicy написа:ох такава мъка не бях гледал скоро горката топка нея я измъчихме най много ..................тоя Мърди да си взима старите к.... и да си ги води в ловеч ако иска в националния нямат място тия барабар с него :evil: :evil: :evil: :evil:

Ходи да гледаш как ни бият с по 6,7...10 гола.Кога си видял скоро отбора да играе с толкова хъс ? ЕДИН МАЧ МИ КАЖИ ???ЕДИН :)

Значи започваме да се радваме, когато ни бият само с 1:0! :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 29 мар 2009 00:16

мама ти да е.а капо чурбаливо марш в кошарата мама ти гадна червена
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 мар 2009 00:17

В крайна сметка тези нито ни надиграха, ни направиха нещо супер застрашаващо.
След, като изравнихме се вдигнаха малко и това им беше.
То преди мача бяха прогнози по 5:0 за Ирландия то чудо и в крайна сметка с този състав след толкова много контузии играхме много много много добре.

Ще Ви изяде злобата на Левски и ЦСКА, а днес игра националния отбор и там няма клубна страст, там има само една цел, дано скоро да прогледнете.

Yoda то има нападетели, но са контузени, а за това не е виновен треньора
Изображение

Потребителски аватар
dicy

Мнениеот dicy » 29 мар 2009 00:19

Kobra666 написа:

то само с хъс не става бре брато те нямат едно отиграване .....едно блъскане по топчето направо жал да ти стане ......незнам това май ни се явява проблем като са нахъсени и прегарят все едно играем някаде на село а като сме спокойни и някакси аритократично правим подаръци на разни Албанци и други такива , но горкони с тая защита с някой по стойностен отбор и не само а и нападение абе направо с тоя отбор Мърльовци

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 29 мар 2009 00:19

emkata написа:мама ти да е.а капо чурбаливо марш в кошарата мама ти гадна червена

Тебе те оставям на съвестта на модераторите!Писна ми заради такива като теб да ме банват мен!Но ти си превилигирован в тоя форум,тука всички сини олигофрени са така! :oops: :oops: :oops:
Последна промяна от al_ex1 на 29 мар 2009 00:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 29 мар 2009 00:20

al_ex1 написа:
Kobra666 написа:

Значи започваме да се радваме, когато ни бият само с 1:0! :lol: :lol: :lol: :lol:

Последно паднахме с 6 , днес играха ли с желание , паднаха ли ?

Друг мач от ТЕЗИ квалификации да е изигран толкова мъжки ?
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 29 мар 2009 00:21

Yoda то има нападетели, но са контузени, а за това не е виновен треньора[/quot

За Мартин Петров съм съгласен, ама Барбуков и Божинов какво играят. Кой мач са решили, от кога не са вкарвали голове за националния, Барбуков имаше шанс да играе в последните мачове, ама нещо от 2007 не е вадил топката от мрежата ... Я вижте статистиките бе хора ? Кой е отбелязвал головете за националния отбор в последните две години ? Къде да ходим с такива нападатели ?
Последна промяна от Yoda на 29 мар 2009 00:23, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Футбол - България”