Перфектно проведен мач от Мъри

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Перфектно проведен мач от Мъри

Мнениеот ogrizko » 29 мар 2009 00:04

BS1913 написа:Ако не беше заспалия Томашич и другите недоразумения които повика и пусна в игра можеше и да се съглася с теб.

И аз именно това имам предвид. Много ми хареса как играха нашите. Този път наистина играха футбол, бяха надъхани да спечелят мача.... и щяха да го направят, ако не играха само половината. Игор Томашич и Коловати - супер зле отзад, просто късмет дето ни вкараха само един гол. Телкийски, Велизар Димитров и Ивелин Попов - абсолютно нищо не играха. Мъри просто разчита на някакви имена от едно време и няма смелост да ги промени. Този мач щяхме да го спечелим, ако нямаше толкова дупки в отбора... другите наистина играха много добре.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 29 мар 2009 00:05

Браво това е най "перфектният" мач на Българския национален отбор в цялата история на България,благодарение на най -великия и най-мъдрия,гения на футболното майсторсво гн.Стоилов! Поклон пред вожда и учителя!Да се построи паметник в родното му село и да му се връчи орден Стара планина I степен за равния мач с Ирландия! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 29 мар 2009 00:05

Yoda написа:Велизар Димитров защо игра за Ирландия. Всяко отиграване на манекенчето беше в извеждащ пас за атака на ирландците ... Така няма да успеем ...
Вижте колко гола сме допуснали ние, Италия и Ирландия ....
Ха сега вижте колко сме вкарали ??? Къде са ни нападателите ... голови положения имаме , обаче кой ще вкарва ? Явно в България всички са луднали по Бербатов и като него се учат да не вкарват ... :D

Велизар беше слаб ,но ми кажи Мечо каде беше и кои би го оставил на терена освен Мъри :?:
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 29 мар 2009 00:08

Много я разбира тази игра Мъри.Чета тука някакви физкултурници го плюят.Жалки сте!
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 29 мар 2009 00:09

rostheboss написа:Ясене , ти си болен мойто момче. По сбъркан състав на България не сме имали отдавна. Избутахме до равния не благодарение на Мъри , а въпреки него. Няколко човека се раздадоха и имат принос , останалите гледаха мача отблизо.

Забравих ... ти повече се радваше на бездушна игра и Х с Грузия , и 6-ца от Сърбия ...там беше подреден състава на маск , нали ? И играха всички с хъс и желание...
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
dicy

Мнениеот dicy » 29 мар 2009 00:10

ох такава мъка не бях гледал скоро горката топка нея я измъчихме най много ..................тоя Мърди да си взима старите к.... и да си ги води в ловеч ако иска в националния нямат място тия барабар с него :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 29 мар 2009 00:12

yasen написа:Просто ако не беше този нелеп гол в 1 мин. от спорен фаул, мача щеше да протече по коренно различен начин, но БРАВО НА МЪРИ! Не се стъписа, не се уплаши, ирландците не са нищо особено. Играхме повече от добре. Не ми се иска да мисля какво щеше да стане ако беше Марков, Пенев, Тройчо, Херо или т.н. Просто щяхме да доиграем мача и да се оплакваме после от контузиите, от съдията и т.н. Но Мъри е перфектния треньор на националите. Всички, които го плюеха, ще се извинят ли сега, болшинството бяха фенове на цска?! Не няма да се извинят, сигурен съм, пак ще намерят оправдание. А с този куц отбор, с този малшанс, който ни налегна, това което направихме е повече от отлично.

Ако имаше още един като мечо биехме от раз
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Левски София

Мнениеот Левски София » 29 мар 2009 00:12

И все пак много добър мач на Иванков! Спаси 3-4 100% положения! :ugeek:
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 29 мар 2009 00:13

dicy написа:ох такава мъка не бях гледал скоро горката топка нея я измъчихме най много ..................тоя Мърди да си взима старите к.... и да си ги води в ловеч ако иска в националния нямат място тия барабар с него :evil: :evil: :evil: :evil:

Ходи да гледаш как ни бият с по 6,7...10 гола.Кога си видял скоро отбора да играе с толкова хъс ? ЕДИН МАЧ МИ КАЖИ ???ЕДИН :)
ЛЕВСКАР до гроб!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 мар 2009 00:13

rostheboss написа:Няколко човека се раздадоха и имат принос , останалите гледаха мача отблизо.

Мдаа, а тия няколко човека що си бараха ташаците по време на Марков?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Футбол - България”