broadbander написа:Ето още един ликуващ чорбар. Лека-полека почват да изпълзяват от дупките си
Никой не ликува.По скоро на хората им е болно.С какво Томашич или Коловати е по добър от Сашко Александров,Караславов,Илиев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
broadbander написа:Ето още един ликуващ чорбар. Лека-полека почват да изпълзяват от дупките си
BS1913 написа:broadbander написа:Ето още един ликуващ чорбар. Лека-полека почват да изпълзяват от дупките си
Никой не ликува.По скоро на хората им е болно.С какво Томашич или Коловати е по добър от Сашко Александров,Караславов,Илиев
toni_montana написа:broadbander написа:Ето още един ликуващ чорбар. Лека-полека почват да изпълзяват от дупките си
off: не си интересен вече..аз си казвам това ,което мисля .. И нека запазим добрия тон и не се обиждаме на чорбари и говеда..![]()
ПП: Има време до края и все още нищо не се знае..
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта