Български гранд забъркан в афера за милиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Re: Български гранд забъркан в афера за милиони

Мнениеот cocain4 » 29 дек 2010 15:14

Само ще кажем, че не е ЦСКА. С това темата се изчерпва,хем няма да кажат кои е хем и не е цска,поредната новина факла.
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 дек 2010 15:17

Има теми, които като видя кой им е автора, веднага се сещам за какво става дума. Абе хора, и офлайн ли дирите сплетни и интриги?
Медиите с такива неща изкарват пари, а на вас, какъв ви е кяра?
TopCat написа:Честно казано всичките ни грандове мачовете им са крайно съмнителни! Левски ...

Между другото, никой не може да ме убеди, че Батков няма водещо участие в "Казанската афера". И случаят се покри, и от никъде нищо. Добре, че футболистите на ЦСКА играха смешно и вместо да ни "подарят 5 шайби" вкараха само 2 тогава, че не ми се мисли за резултата...
Последна промяна от metodito на 29 дек 2010 15:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 29 дек 2010 15:18

По Коледа се чудат какво да напишат за да привлекат внимание то не са банкети афери и т.н. нищо общо със футбола
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 29 дек 2010 15:29

JackPackage написа:Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)
Литекс - те 4 мача в ЕКТ играят за 2 години :mrgreen:
На мен лично (не го приемайте като заяждане) само тази година 3 от резултатите на ЦСКА ми се струват съмнителни (2:2 с DHL там, и разменените победи с Рапид В, където и в двата мача домакина беше фаворит, а игра безобразно слабо) :?

Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина" :?

За мен най-съмнителен е мача от предварителен кръг за ЛЕ в Москва с Динамо.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 29 дек 2010 15:32

JohnnieWalker написа:
pumpo написа:За мене отбора е Левски, а един или ако не и двата мача с Тампере.Мачът в Рим също мирише ;)

Като цяло не мисля, че в тази "новина" има истина ;) И дори да има, този дето я е съобщил не е знаел :mrgreen:

...ми то не е истана 'щото не е ЦСКА-то, та заради това. :mrgreen:

xa4o

Мнениеот xa4o » 29 дек 2010 15:44

левскарЪт написа:
JackPackage написа:Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)
Литекс - те 4 мача в ЕКТ играят за 2 години :mrgreen:
На мен лично (не го приемайте като заяждане) само тази година 3 от резултатите на ЦСКА ми се струват съмнителни (2:2 с DHL там, и разменените победи с Рапид В, където и в двата мача домакина беше фаворит, а игра безобразно слабо) :?

Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина" :?

За мен най-съмнителен е мача от предварителен кръг за ЛЕ в Москва с Динамо.

Тодоре пак ли си във форума бе, а 100 годишнината кой ще я подготвя докато ти дращиш тук.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 дек 2010 16:25

markovark написа:Единствения български отбор, който е разследван от УЕФА беше Черно море, за мачовете си с някакъв македонски отбор от турнира за Интертото. Друг е въпроса доколко може да се счита за гранд.......

ГРЕШКА.Това рзследване беше само във фантазиите на сините или червените медии.В последствие УЕФА действително обяви кои отбори разследва и там бяха имената на Левски и ЦСКА - Левски за мачовете с Тампере,а ЦСКА - за тотаджийската победа в Москва.Жалките опити да се оклевети Черно Море за сметка на онези удариха на камък.Германския съд доколкото помня водеше доскоро следствие за велииииката победа на ЦСКА над Динамо?Да се оправят,лично аз бих изхвърлил Левски и ЦСКА от ЕКТ за вечни времена :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 29 дек 2010 16:28

Ако беше истина спортал щяха със сигурност да кажат името на отбора,така че темата е безсмислена
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 дек 2010 16:28

Супер статия - не знаем кой е, ама НЕ Е ЦСКА :mrgreen: Тия вече не знам за какво ни имат читателите на спортни вестници/сайтове...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 29 дек 2010 16:29

Мен никой не може да ме убеди,че двата мача на ЦСКА с Рапид бяха редовни.Очеизвадно беше.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Върни се в “Футбол - България”