Трябва ни правилен съдия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Трябва ни правилен съдия

Мнениеот Old_death » 26 мар 2009 19:44

ИЗВИНЯВАЙ ГРШКАТА тогава е моя ама все пак мнението ми беше такова че малко или много този тодоров е рисков съдия ,ами тогава защо го назначават ето това ме подразни,а след това идва другото че не трябва да има богопомазани футболери,ето тва е .

Няма проблеми.Все пак като се замислиш,всички съдии са рискови.Но пък и човек може да си зададе някой друг въпрос.Бяхте недоволни от съдията,който бе получил наряд за мача ви с Локо от Пловдив.На негово място назначиха малката баничка.Той е имал много скандални свирки във ваши мачове и във ваша полза.Как според тебе се чувстват феновете на ощетените от него във ваша полза фенове?Не коментирам работата му в последния мач,но пък и на тях не им е лесно да работят в такава обстановка.Постави се на мястото на един съдия.Дават ти извънреден наряд,защото колегата ти е сменен след като от щаба са единия съперник е нададен вой до небето срещу него.Как ще свири той тогава?И дали това вече не е целенасочена политика за заплаха към съдиите?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 мар 2009 19:46

Ах колко хора злобеят,когато Левски е на първо място.Ахх колко жалко е да си чорбар.Ахх колко жалко е да се тресеш от напрежение за това дали Левски ще бият,защото ти си цскар и се молиш това да не стане.Тея от Черно Море биха 3 мача и вече са отбор.Само да ви припомня,че бихте Ботев със голяма помощ от съдията.И в единственият ви истински мач не бихте Черноморец.Така че айде ...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

kabalero
Контакти:

Мнениеот kabalero » 26 мар 2009 19:47

някой задава ли си въпроса защо у нас всички мразят левски-виновни според мен са самите вождове на отбора некадърните им треньори ибрикчиите им от рода на русевци грънчаровци цяла- пасмина от блюдолизци манипулиращи общественото мнение -дане говорим за съдийте.дори истинските левскари от които имам много приятели се притесняват от тази истерия наречена-отбор на народа.сама че не казват на кой народ.по жалка група хора у нас трудно може да се намери.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 мар 2009 19:49

А и за Черно Море да напомням ли как си осигуриха класиране след уреден мач с ФК Македония
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 26 мар 2009 19:51

kabalero написа:някой задава ли си въпроса защо у нас всички мразят левски-виновни според мен са самите вождове на отбора некадърните им треньори ибрикчиите им от рода на русевци грънчаровци цяла- пасмина от блюдолизци манипулиращи общественото мнение -дане говорим за съдийте.дори истинските левскари от които имам много приятели се притесняват от тази истерия наречена-отбор на народа.сама че не казват на кой народ.по жалка група хора у нас трудно може да се намери.

Отбора на затвора,затворниците извършват ремонти на герена а левскарите им ходят на свиждане :geek:
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 мар 2009 19:53

Ах колко хора злобеят,когато Левски е на първо място.Ахх колко жалко е да си чорбар.Ахх колко жалко е да се тресеш от напрежение за това дали Левски ще бият,защото ти си цскар и се молиш това да не стане.Тея от Черно Море биха 3 мача и вече са отбор.Само да ви припомня,че бихте Ботев със голяма помощ от съдията.И в единственият ви истински мач не бихте Черноморец.Така че айде ...

Говориш за чужда злоба,а я проявяваш без никакви граници!Напрежението ви тресе вас,защото това е втори пореден мач,преди който ревете против съдията!!!Не зная дали такива като тебе са опитали от армейската "чорба",но за съжаление срещам в живота си много такива говеда като тебе!На фона на отпадането,което ни предричахте в началото на сезона,вас ви тресе параноята да не станете за смях,изпреварени от един разнебитен отбор,работещ в обстановката на непрекъснати медийни атаки,лъжи,инсинуации и атаки под кръста!Наистина е жалко,но да носиш психиатричната диагноза левскар :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 мар 2009 19:56

някой задава ли си въпроса защо у нас всички мразят левски-виновни според мен са самите вождове на отбора некадърните им треньори ибрикчиите им от рода на русевци грънчаровци цяла- пасмина от блюдолизци манипулиращи общественото мнение -дане говорим за съдийте.дори истинските левскари от които имам много приятели се притесняват от тази истерия наречена-отбор на народа.сама че не казват на кой народ.по жалка група хора у нас трудно може да се намери.

Донякъде си прав,но не напълно.Левски е мразен сред всичи чужди фенове преди всичко заради голяма част от феновете си.Наистина и между тях има свестни хора,но броят им е толкова малък,че просто не се виждат на фона на простотията там!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 мар 2009 19:59

Old_death написа:

Говориш за чужда злоба,а я проявяваш без никакви граници!Напрежението ви тресе вас,защото това е втори пореден мач,преди който ревете против съдията!!!Не зная дали такива като тебе са опитали от армейската "чорба",но за съжаление срещам в живота си много такива говеда като тебе!На фона на отпадането,което ни предричахте в началото на сезона,вас ви тресе параноята да не станете за смях,изпреварени от един разнебитен отбор,работещ в обстановката на непрекъснати медийни атаки,лъжи,инсинуации и атаки под кръста!Наистина е жалко,но да носиш психиатричната диагноза левскар :lol: :lol: :lol:

Чорбари са тея,които не си гледат собственият отбор,а се занимават с Левски.И не ме наричай говедо :!: :!: :!: :!: :!: .И това,че някои болни мозъци ви предричаха отпадане беше просто глупаво.Обаче това,че тея от гонг се правят на интересни(са сигурно ще има БАН)ние какво сме виновни.Нас не ни тресе параноята просто отбор,който е бил 3 поредни мача кога стана отбор.И то да биеш осакатеният Ботев само с 1 гол и съдията да те спаси просто нямам думи.А ако аз съм злобен ти си .....Като ти чета мнението ми става жалко за теб,защото аз казах за една част,а ти явно се смяташ за тази част.И не ми викай говедо щотопо тая логика и ти си свиня ;)
Последна промяна от 0007 на 26 мар 2009 20:01, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 мар 2009 19:59

Отбора на затвора,затворниците извършват ремонти на герена а левскарите им ходят на свиждане :geek:

Това е историческа истина,случила се през 1998 година под патронажа на Е.Бакърджиев,но бясно отричана от феновете на държавния отбор.Във връзка с ремонта на Герена клубът е получил и заем от държавата.Това се казва истински отбор на народа:)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 мар 2009 20:01

И съдията няма да ви спаси: Черно Море - левски 3:0 :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”