България на Бербат(ов)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: България на Бербат(ов)

Мнениеот Alex » 22 дек 2010 19:40

накратко, в България има два вида хора - едните са много на брой, мързеливи са, злобни са, имат акъл колкото животните, дето е гледал баща им насело и се бутат навсякъде.
Другите могат, знаят и бачкат...... и в един момент емигрират (ама на Бербо му се налагаше да идва в националния и да го псуват...).

Всеки, който е над 20 във форума, е живял достатъчно да знае, че съм прав......

пп забележете как вс Българи постигнали нещо са емигрирали в невръстна детска възраст в някоя нормална държава :lol: ама, Митко не се откъсна навреме от вс тук и това още му носи негативи (да отварям ли дума за Кристо и т.н. - най-тъжното е, че след като сме им съсипали живота, минават 50 години и това са хората, с които "онези от първия вид" се гордеят и се мислят за много повече от другите народи, щото виж ние какви велики хора сме имали..... и се почва един псевдонационализъм и приказки как еди кой си е недостоен за "майка България" и т.н. :lol: )

Заради вас не можем да гледаме един от гениалните футболисти на нашето време в България - не защото не се е родил такъв в БГ, не защото хора като Кристиано Роналдо и Меси не ги ебе къде живеят селяните от България и няма за кво да идват до тук, а просто щото го изгонихте, че бил недостоен за вас - "мършата", както Ви определи един друг от хората, с който се гордеете" - Вие щото по цял ден само величия гледате и те се бутат да играят за националния, та и почнахте да гоните недостойните?!??!?!!?)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 22 дек 2010 19:53

saffron написа:
вижте турците , гърците.. румънците...... искам да сме като тях..

Мръдни си перчема , че не виждаш добре . Пусни си Алисия и Търкан и БЪДИ КАТО турците и гърците .

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 22 дек 2010 20:33

Не са го изгонили феновете , а подобни на тоя боклук, който е написал статията. За феновете, Бербатов беше казал, че е прекалено високо за да ги види, така че едва ли те са виновни, а и аз на стадиона нито един път несъм чул да бъде освиркан.
Ако е толкова ербап да каже, че не иска да играе в Юнайтед, защото и там го критикуваха доста. Не ми хареса и начина по който се оттегли, защото той така и не каза , каква е причината :roll: Ако беше казал, че повечето му колеги са скапани чалгаджии, което си е така де :mrgreen: , че Лечков и Михаилов са некомпетентни , корумпирани и НЕКАДЪРНИ, то нямаше да му се сърдя въобще, дори щях да го подкрепя. Да , но той се изплъзна тихомълком, което не му прави чест.
Иначе е 100 % факт , че той е много мразен в България , и аз не знам защо. Говоря, че беше мразен дори , когато беше водощ играч на отбора ни и дори да пожелае да се върне да помогне стотици , хиляди ще кажат, как бе , как ще се отказва пък ще се връща , без него ни е по добре , вън и т.н. глупости. Аз лично искам да се върне, защото И. Попов и т.н. смешници не притежават и 1/100 от класата му , но уви. Иначе съм си позволявал тук там някоя критика и аз , шегувал съм се с него, но това е нормално за всеки футболист и всеки, който разбира от футбол го знае.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 дек 2010 21:19

Докато има хора, които се възхищават на футболисти като Бербатов футбола и спорта в тая страна ще е на тва дередже... Смях абсолютен, тоя плюе на държавата ние го правим футболист на годината :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 23 дек 2010 00:53

saffron написа:1.пълнят ни главите с изкуствена гордост...
2. вижте турците , гърците.. румънците...... искам да сме като тях...
3. андвеле слори ни каза къде сме.. 40-50 години назад в миналото
4. след 2 години ше се молиме на македонците да ни пуснат да играеме в строящия се в момента супер модерен Филип Македонски Арена..защото нашия Васил Левски нема да има лиценз...свестете се бе хора!

Прочетох много добри коментари: едни искрени, втори добронамерени, трети разумни и интелигентни, е, и глупотевинки имаше, ала ей така, за разкош. По-горе е мнението, което най ми допадна. Първо, спорта е причина само за изкуствена гордост. Както казваш, аз не знам името на нито един тежкоатлет (освен някои турски, и то щото са родени в БГ и пак заради БГ не са донесли злато на БГ), не бих знал че Ким еди кой се е кореец, ако не разпознавах корейските имена и т.н. Живял съм на Албиона и нито един фен на Man У не знае, че Берба, както го наричат е българин, пък и на никого не му пука за това.
После, ако кажем, че все пак спортта е важен, то да - погледнете съседите ни, те поне могат да са ни летва. Е, по нищо не им приличаме... Нито стадиони и зали, нито закони за спортта, нито нищо от нужните неща за развитие на спорт.
А най-тъжното е, че Слори е прав - ние сме анахронизъм. Тук времето е спряло. Живеем в комунизма и в неговите клишета.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 23 дек 2010 09:55

DmG написа:
saffron написа:
вижте турците , гърците.. румънците...... искам да сме като тях..

Мръдни си перчема , че не виждаш добре . Пусни си Алисия и Търкан и БЪДИ КАТО турците и гърците .

аз виждам много добре...виждам ..че си ограничен човек... не ме ебе чалгата ти.. искам да виждам .. един от наи великите играчи в НБА да играе в Левски София.. но за съжаление тои играе в бешикташ... искам да видя.. гути , хаджи , хари кюъл.. и тн.. да играят в Левски , Цска или Ботев Пловдив.... абе да ти го...... какво ли ти обеснявам.. бедна душице!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 дек 2010 10:58

DmG написа:хахахахахахах заради ГОНЗО , колко човека са научили за България . КОЛКО ПЪТИ ЧУЖДЕСТРАННИ КОМЕНТАТОРИ ЗАЕДНО СЪС ИМЕТО ГЕОРГИ ИВАНОВ СА КАЗВАЛИ БЪЛГАРСКИЯ ИГРАЧ ?

Нали усещаш, че се хващаш за сламка ?
Това, че не можеш да схванеш за какво пиша и иде реч ... не е проблем - се'шаш се ? ?
================================================================================

DmG написа:Ти пък , от кога си МЪЖ ? Че да определяш кое е мъжко и кое не е . Във всяка тема за Бербатов ти и " МЪЖЕТЕ " само плюете , няма значение дали е заради някоя титла, някоя победа или заради новия гардероб във всекидневната му . Само се правите на мъже , а при първия проблем ще избягате първи !
Само това , че ПРОСЛАВЯ БЪЛГАРИЯ , това че не е от чалгаджийската пасмина във футбола , това че помага на деца - ТРЯБВА < НЕ НЕ НЕ НЕ ЗАДЪЛЖЕНИ СМЕ ДА ГО УВАЖАВАМЕ !

1. Да, мъж съм .... за теб ако е нормално някой да избяга от отговорност ... и да не се бори с това което може срещу "плювачите" и "унижаващите" го .... значи имаш сериозен проблем !
Ако всички напускахме работа, защото ни критикуват ... какво ще стане ? ?

2. правиш ли разлика между "плюене" и критика ? ?
Ако не ...... това също не е мой проблем - върни се в училище ! ! !

3. Как прославя България ?
Я се обоснови ( ако я знаеш, какво означава тази дума, естествено ) ...
Аз ще ти дам жокер ....
Колко гола вкара Бербатов за Националния тази година ?
И пак .... С какво прославя България ? ? ?

4. Незнам къде прочете, че не го уважавам ?
Напротив ... в много по предни мои мнения посочих, че Берба е най добрия български футболист за посаледните 5-7 години !
Още написах, че е много добър футболист, с изключителни качества.
И още, че си е заслужил всичките 6 ( шест )... приза за футболист на България през изминалите години ....
Само тази година не заслужаваше !
Посочил съм всичките си аргументи за това ...
Който не ги схваща - не е мой проблем !
Който не ги удобрява .... също не е мой проблем !
Всеки си има право на мнение ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 дек 2010 11:06

Към всички, които смятат, че Бербатов е напуснал Националния, защото сме го изгонили ... ( разбирай - фенове, специалисти, журналисти ) ... Ама, ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ ? ?

Единствената причина поради която Берба напусна Националния отбор по футбол е ......
Манчестър Юнайтед ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 23 дек 2010 12:35

THE G.A.M.E написа:Към всички, които смятат, че Бербатов е напуснал Националния, защото сме го изгонили ... ( разбирай - фенове, специалисти, журналисти ) ... Ама, ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ ? ?

Единствената причина поради която Берба напусна Националния отбор по футбол е ......
Манчестър Юнайтед ! ! !

+10000

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 23 дек 2010 12:42

Хех, The GAME ти по головете в нац.отбор ли избираш футболисти. Или по победите. Или по хубавата игра. Този отбор незнае да играе футбол поне от 10 години. И следващите 10 пак няма да се научи. Тази тъпа анкета - или Бербатов или АБСОЛЮТНО никой. Тва е. Който както иска да интерпретира отказването му от национала, така да гласува.
Колкото до разликата между плюене и критика:
Критиката е когато си един от най-слабите. Айде посочи повече от 3 мача където Бербатов е бил от най-слабите.
Плюене е когато ти вкарат гол от халите, ама пак напдателя виновен. Плюене е когато централните ти защитници пускат да мине всичко живо, ама пак нападателя е виновен.
Как пък никой не попита мърльо от къв зор излезна с 3-ма нападатели на Уембли, да бие ли иска, правилен футбол. Излезна за да има място за Ивелинчо. И за това паднахме на нула. Защо пък никой не пита кви вратари имаме, от 5 удара задължително 4 са голове. Защо никой не пита как така, Мартин и Бербатов от 5 контузии 4 са в нац. отбор. Защо никой не пита къде са ни контролите в нац.отбор. Защо никой не пита къде са ни младежите. Защо никой не пита от къв зор изхвърлиха Пламен Марков след горе долу хубави игри. Защо никой не пита от къв зор изхвърлиха Стоичков след горе долу хубави игри. Защо никой не пита къде са зрителите. Има още хиляди въпроси.
Ако по-голямата част от нещата са в ред, на никой няма да му дреме дали се е отказал или не. Дали играе или се скатава. Просто всичко ще върви със или без звезди.Със или без Бербатов.
България е имала 2-ма централни нападатели от супер-световна класа. И Бербатов по примера на 1-я, но малко по-интелигентно, пожела на всички плиткоумни прошляци да духат супата.

Върни се в “Футбол - България”