Пловдив поиска Национален стадион
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пловдив поиска Национален стадион
Да стига вече, с държавни пари почти построиха новата многофункционална зала за над 100 млн, метрото в София също колко милиона отиват и там над 300, сега и стадион за 150 млн пак с държавни пари, а не е тайна, че най-много пари в държавна хазна идват от Варна, Пловдив и Бургас, по няколко милиарда....Б.Б. е крайно време да спре да се държи като премиер на София....да погледне и към другите градове
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
mironi88 написа:Тези, които казват, че Национален стадион, ако трябва да има такъв, задължително трябва да е в София, може ли да ми обяснят къде играят мачовете си националните отбори на Италия, Франция, Испания, Португалия, Холандия и др. Кой им е националния стадион ??? Отговарям - никой. Защото испанците не са малоумни да направят мач срещу Лихтенщайн на 60 000 Олимпико в Севиля или 80 000 + Бернабеу. Те ще го направят в Гранада да кажем или Малага. За да видят и там децата Фернандо Торес, Вия, Алонсо, Шаби и Иниеста на едно място.
Франция играе на Стад Дьо Франс в Париж който си е национален стадион както е Уембли в Англия. Другите изброени страни изобщо нямат национален стадион и така е правилно според мен. Те играят на клубните стадиони на ротационен принцип. Относно това съм с две ръце за. Има едно голямо НО... вие бъркате нещата с това, че те играят на ротационен принцип с това Българската държава да строй стадиони напреди назад, че и наще да играят така. Ако ще се строй национален стадион (което е голяма глупост) то той може да бъде единствено в столицата на страната. Там Коко Динев, Бойков(или там къвто беше президента на ботев) да си дигат стадион да си го правят - никой не ги спира... Пък като има повече стадиони който да отговарят на изискванията националния може да играе на ротационен принцип. Ама да ви вдигнат стадион, че да може евентуално да дойде 1 път на 4 години националния отбор... айде няма нужда
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Франция играе на Стад Дьо Франс в Париж който си е национален стадион както е Уембли в Англия.
и кой те излъга, че Стад Дьо Франс е в Париж

Стад Дьо Франс се намира във френския град Сен Дьони, който е с население малко над 100 000, в близост да Париж е, но все пак си е отделен град и не е национален стадион, а просто стадион построен за Световното през 1998 и тъй като е най-големия стадион във Франция от тогава там играе националния отбор мачовете си
Последна промяна от Mourinio на 23 дек 2010 12:23, променено общо 2 пъти.
saffron написа:
какво има да се обеснява.... традициите са за това за да се спазват..... знам,че в пловдив е имало световно по лека атлетика...... направете си стадиона... и правете такива първенства.... правете първенства по тенис.... абе правете каквото искате...... но футбола е в София.. така е било така и ще бъде!
Това го казва един Емо .......

- Драгалевци
- Контакти:
Според мен по този начин в Пловдив искат да си оправят стария стадион и нищо повече. Ако ще има нов национален стадион той трябва да е в СОФИЯ!!!!!!!!!!
Драгалевци написа:Според мен по този начин в Пловдив искат да си оправят стария стадион и нищо повече. Ако ще има нов национален стадион той трябва да е в СОФИЯ!!!!!!!!!!
-1, колко национални стадиона трябва да има в София, че един 40 000 не стига, даже и е малък, на доста мачове на националния отбор събира по над 35 000 и се оказва малък

Mourinio написа:Thsmith написа:Франция играе на Стад Дьо Франс в Париж който си е национален стадион както е Уембли в Англия.
и кой те излъга, че Стад Дьо Франс е в Парижи е национален стадион
Стад Дьо Франс се намира във френския град Сен Дьони, който е с население малко над 100 000, в близост да Париж е, но все пак си е отделен град и не е национален стадион, а просто стадион построен за Световното през 1998 и тъй като е най-големия стадион във Франция от тогава там играе националния отбор мачовете си
„Стад дьо Франс“ е името на френски стадион в парижкото предградие Сен-Дени, на който се играят домакинските срещи на националния отбор по футбол на Франция. Има капацитет от 80 000 места и по този показател е на първо място в страната.
Как наричаш стадион на който един национален отбор играе всичките си мачове и не се използва от клубен отбор ?
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Saint-Denis_map.svg като гледам си е точно като наща "банкя" където преди се говореше, че разбойко иска да строй...
айде лека нощ по късно ще продължим спора

Последна промяна от Thsmith на 23 дек 2010 12:34, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Аз пък много искам да го нагласят тоя прословут стадион в Пловдив и само там да играят националите... Хем ще се спре безумното затваряне на центъра на София при мач, хем пловдивчани ще мирясат... Само дето не знам защо всички радетели за каузата "националите да играят извън София" услужливо забравят, че само след няколко мача, изиграни в Бургас, точно националите заявиха, че повече не искат да играят там... Защо ли ми се струва, че това с "препълнения стадион в Пловдив" ще продължи ден до пладне...
Все пак 12млн далеч не са толкова голяма сума, така че е хубаво да се направи стадиона(друг въпрос е, че този архитект, който се кълне, че толкова ще струва довършването на стадиона, ще си извади ли от джоба сумата, която няма да достигне?).
Все пак 12млн далеч не са толкова голяма сума, така че е хубаво да се направи стадиона(друг въпрос е, че този архитект, който се кълне, че толкова ще струва довършването на стадиона, ще си извади ли от джоба сумата, която няма да достигне?).
Mourinio написа:Да стига вече, с държавни пари почти построиха новата многофункционална зала за над 100 млн, метрото в София също колко милиона отиват и там над 300, сега и стадион за 150 млн пак с държавни пари, а не е тайна, че най-много пари в държавна хазна идват от Варна, Пловдив и Бургас, по няколко милиарда....Б.Б. е крайно време да спре да се държи като премиер на София....да погледне и към другите градове
Стига се изказвали неподготвени бе!!! Я прегледай колко са местните данъци и такси, събрани в София и колко е бюджета на София... Пък после обяснявай за "държавните" пари...
パルマラット написа:saffron написа:
какво има да се обеснява.... традициите са за това за да се спазват..... знам,че в пловдив е имало световно по лека атлетика...... направете си стадиона... и правете такива първенства.... правете първенства по тенис.... абе правете каквото искате...... но футбола е в София.. така е било така и ще бъде!
Това го казва един Емо ........Абе пич гледай си прическата и не се занимавай с футбол.София не е България и в Пловдив ще има много повече хора на стадион Пловдив отколкото на Васил Левски това ти го гарантирам.Виж само дербитата между Левски - ЦСКА и Ботев-Локомотив каква маса фенове имат по стадионите.Не е нормално всичко да е в Столицата!Аз съм твърдо ЗА да модернизират стадион Пловдив!
гледам си прическата.. ти като немаш прическа и си гологлав бръснат скин повече интелект от мене ли имаш?
аз също съм на мнение ,..че не е нормално всичко да е в софия.... нали и на вас ви строят модерен колодрум... какво се оплаквате само!!...... традицията е футболния ни отбор да играе в София.... това казвам... нека волеиболистите да си играят във варна... да се правят съзтезания по тенис в пловдив..... но... нац. отбора по футбол требва да си е в София.. там е неговия дом....... публика винаги ще има... стига мърлячите на терена да играят със сърце!... за публика и подкрепа не се притесняваите...!
и относно Стад Дьо Франс.... ако този стадион не се намира в парижко предградие.. то и Шарл Де Гол Летището не се намира в Париж... нито пък Орли....защото за да стигнеш от там до центъра на париж минаваш през стад дьо франс
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Върни се в “Футбол - България”