България на Бербат(ов)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
badboy95

Re: България на Бербат(ов)

Мнениеот badboy95 » 22 дек 2010 13:21

След време, като и Фарьорските острови ни бият, всички тука ще си пишете "Еее, преди 15 години какви футболисти имахме, ама щото сме прости и ги изгонихме..." :|
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 22 дек 2010 13:25

brat domingo написа:Аз недоумявам защо Бербатов беше избран за футболист на годината в България. Не играе в нашето първенство, не играе и в националния. Дембеле трябваше да е футболист на годината. А Бербатов за мен е човек със слаб характер. Иначе има качества като футболист, но винаги ще е на приливи и отливи, защото няма хъс в него. Никога не бих го приравнил с Гунди или Стоичков.

+1
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 22 дек 2010 13:27

„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) Константин Иречек

Няма какво повече да се добави!!! Такъв е футболът ни, такава е държавата ни, такъв е народът ни, т.е. ТОВА СМЕ НИЕ!!!!!
Жалко и тъжно, но е факт.

Обърнете внимание коя кодина е казано горното !!!!!!! Ние не се развиваме, ние деградираме като нация. Такива като Бербатов са недоразумение, нещастници родени на неправилното място, само и само да бъдат плюти и преследвани за удоволствие на всички нас - олигофрените !
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 дек 2010 13:31

brat domingo написа:Иначе има качества като футболист, но винаги ще е на приливи и отливи, защото няма хъс в него. Никога не бих го приравнил с Гунди или Стоичков.

Точно това се опитвам да обясня на някои хора !
Но те, са си го идеализирали ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 22 дек 2010 13:38

Къв е тоя Бербатов, че го избират за футболист на годината? Какво направи тая година? Нищо! Един път не се напи, не си блъсна возилото в някоя мантинела, нито пък го арестуваха! Какво ми го хвалите?

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 дек 2010 13:49

THE G.A.M.E написа:
brat domingo написа:Иначе има качества като футболист, но винаги ще е на приливи и отливи, защото няма хъс в него. Никога не бих го приравнил с Гунди или Стоичков.

Точно това се опитвам да обясня на някои хора !
Но те, са си го идеализирали ...

Никой не го идеализира да в сравнение с някои свои съотборници в МЮ той е наприливи и отливи и като фен на МЮ и мен ме ядосва, но тук става дума за български футболист и в сравнение с доста той поне има понякога приливи и то в един от най-великите отбори на нашето време.

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 22 дек 2010 13:50

alchemist написа:„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) Константин Иречек

Няма какво повече да се добави!!! Такъв е футболът ни, такава е държавата ни, такъв е народът ни, т.е. ТОВА СМЕ НИЕ!!!!!
Жалко и тъжно, но е факт.

Обърнете внимание коя кодина е казано горното !!!!!!! Ние не се развиваме, ние деградираме като нация. Такива като Бербатов са недоразумение, нещастници родени на неправилното място, само и само да бъдат плюти и преследвани за удоволствие на всички нас - олигофрените !

небих могъл да го кажа по добре.
поздравявам те пич за написаното. ти си доказателство че, в тази държава все още има мислещи хора.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 дек 2010 14:14

Поредното доказателство за класата Бербатов и нищожеството на останалите в национала е празнуване на Р.Д. на големият играч Благо Георгиев заобиколен от Чалгарки и Чалгари в чалгарски клуб ! Човека много правилно е избрал да не играе в национала и да няма нищо с общо с тези футболисти които единствените им успехи са на маса и в леглото ! Евала Мите , че се отказа от национала и вече не си член на този чалга-клуб наречен Български Национален Отбор по Футбол !
Офтопик:
[wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg]

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

bottox
Контакти:

Мнениеот bottox » 22 дек 2010 14:29

Изчетох повечето мнения и във всяко има нещо вярно :
- вярно е , че Берба е най-добрият играещ БГ футболист
- вярно е, че е световно известен и уважаван спортист
- вярно е, че допринася за доброто име на България по света
- вярно е, че не му понасят критиките ( без значение справедливи или не)
- вярно е, че в Леверкузен дълго го "лекуваха" от психичния стрес, нанесен му от червените ултраси ( сам си го признава в интервю)
- вярно е, че много пъти са го критикували несправедливо, заради характерният му стил на игра
- вярно е, че определени БГ журналисти прекаляваха в критиките, когато играеше в националния
- вярно е, че журналисти от острова, също прекаляваха и го "вкарваха" в трансферната листа постоянно
– вярно е, че Берба избра да си спести критиките в БГ и се отказа от националния ( нямаше какво да СПЕЧЕЛИ повече там - пак по негови думи)
- вярно е, че можеше да ДАДЕ много на националния, .... още поне 3-4 години
- вярно е, че в Ман. Ю. може да СПЕЧЕЛИ много и затова избра да се фокусира само там (добро решение за играча, но не толкова за нац. отбор )
- вярно е, че на Бербатов не му достигат лидерски качества
- вярно е, че в момента уважението ми към Бербатов като българин, клони към НУЛА
- вярно е, че въпреки всичко , ми е един от любимите футболисти и му пожелавам много здраве и успехи

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 22 дек 2010 14:49

Аз също му пожелавам много здраве и успех за напред. Пак искам да кажа обаче, че да станеш футболист на годината в годината на отказването си от националния отбор е странно. Това е все едно на дезертьор от армията по време на битка да бъде даден медал за храброст и военни заслуги. Бербатов е в отлична форма / голмайстор на Висшата Лига /, но отказа да помогне на България и футболистите от негово поколение да се класират на ЕП.
Не ме засяга това, че не играя редовно и не вкарвам много в Леверкузен щом го правя в националния - негови думи. Това за по паметливите му фенове, които му следят карирерата. Точно в този национален отбор в който блестеше и го буташе нагоре, на който даде много, но и се отказа от него, и с това изчезна уважението на хиляди фенове към Бербатов.
Не отговори на критиките като мъж , като лидер, не показа характер, а предпочете спокойствието. Много спортисти играят със сърце за родината си и това е най голямата чест за тях въпреки критики, на места проблеми с треньор, със съотборници, въпреки хули и обиди , те излизат и дават всичко от себе си, но има и обратни примери ;)

Върни се в “Футбол - България”