Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2010 11:05

drogooo написа:Смятай какъв народ сме щом имаме един футболист в един от 5те топ отбора за всички времена в света.Останал в историята на Манчестър и Английския футбол с последните му изяви.Титуляр и най-скъп трансфер за човека който доминира 20 години в Английския футбол.Смятай щом за нас не става за Номер 1 !!!!!
Хората Из Европа ни се чудихме и когато за за футболист на века на второ място оставихме носител на златната топка,голмайстор на Барселона,легенда на тоя отбор!!!
Дребни душици сме!!!!

Ама ти сръвняваш спортно-техническите качества от една страна - и успехите от друга ?
Има доста примери на футболисти с много посредствени качества, чиято визитка обаче, е пълна с купи, титли, медали и успехи въобще !
Нали се сещаш, че и аз да съм в Манчестър Юнайтед на работа .... дори и работата ми да е, само да нося топките и да местя вратите .... и аз ще се кича с всички успехи на тима ! ? ?
По твоята логика .... футболист като Гатузо е много по добър от Берба ... щото има КЕШ !
По добър от Бербатов е , и 5-ят нападател на Милан ( който и да е бил той по онова време ) ... щото и той има във визитката си купата на Шампионската лига ! ? ?
Виж колко нелепо звучи логиката !

Та на въпроса ...
Ако смяташ, че Стоичков е по добър футболист ( като качества, не КАТО УСПЕХИ ) ... от -
Георги Аспарухов - Гунди ... най добре - смени спорта !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 21 дек 2010 11:18

Добре де няма ли тази държава да се оправи поне за важните неща. Бербатов наистина не заслужава наградата .Трябва да престанат един път завинаги да го МОЛЯТ, върни се МИТКО ВЪРНИ СЕ..
Само заради това тои е първи .
За мен 1. Ивелин Попов
2. Ники Михаилов
3. ..........няколко футболиста .....
Пълен ЛИГЛИО ....може само да му носи сака на СТИЧКОВ

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 21 дек 2010 11:18

Ей голямо заяждане със Бербатов, брейййййййй. Отказа се от националния стана предател, какво ще стане като се откаже от футбола и вече няма за какво да пишете ще се гръмнете ли, после сигурно ще го обявят за масов убиец. Що се излагате бе хора как не ви е срам само знаете да плюете, ЦСКА били некадърни Левски били незнам си какви, на майкави чорапогащника се е скъсал, на друг му било студено през зимата. Ние не сме хора, даже и дребни душици не сме. Ние не ценим нищо що е с марка България. Вече и аз незнам какви сме, срам ме е и ме е яд. :evil:
Момчето си заслужава да бъде уважаван заради успехите, които се дължат на много труд.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 21 дек 2010 11:23

THE G.A.M.E написа:
drogooo написа:Смятай какъв народ сме щом имаме един футболист в един от 5те топ отбора за всички времена в света.Останал в историята на Манчестър и Английския футбол с последните му изяви.Титуляр и най-скъп трансфер за човека който доминира 20 години в Английския футбол.Смятай щом за нас не става за Номер 1 !!!!!
Хората Из Европа ни се чудихме и когато за за футболист на века на второ място оставихме носител на златната топка,голмайстор на Барселона,легенда на тоя отбор!!!
Дребни душици сме!!!!

Ама ти сръвняваш спортно-техническите качества от една страна - и успехите от друга ?
Има доста примери на футболисти с много посредствени качества, чиято визитка обаче, е пълна с купи, титли, медали и успехи въобще !
Нали се сещаш, че и аз да съм в Манчестър Юнайтед на работа .... дори и работата ми да е, само да нося топките и да местя вратите .... и аз ще се кича с всички успехи на тима ! ? ?
По твоята логика .... футболист като Гатузо е много по добър от Берба ... щото има КЕШ !
По добър от Бербатов е , и 5-ят нападател на Милан ( който и да е бил той по онова време ) ... щото и той има във визитката си купата на Шампионската лига ! ? ?
Виж колко нелепо звучи логиката !

Та на въпроса ...
Ако смяташ, че Стоичков е по добър футболист ( като качества, не КАТО УСПЕХИ ) ... от -
Георги Аспарухов - Гунди ... най добре - смени спорта !

За сменянето на спорта и квалификациите се упокой малко.ОК.Не вярвам да си пиша със Спецялния та да ми дава обяснения за футбола!
Сам ми помагаш да те оборя.
Няма да говоря за Стойчков-Гунди защото футболист като Гунди в ерата на Стойчков нямаше да може да оцелее.
Както и Стойчков не би имал шанс при модерния футбол сега.База няма!

Бербатов също има два финала Шампионска лига и шанса не му достигна да докосне купата.
Ако петия нападател на Милан е качествен колкото него той нямаше да бъде петия....
А и тук сам сравняваш футболисти на Милан и Ман.Ютд. приятелю каде е базата за сравнение м/у футболист на Ман. и Литекс да речем?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Бербатов, ресто моля!

Мнениеот percival » 21 дек 2010 11:29

1913 написа:Нищо чудно няма в това, че Ники Михайлов е в тройката, след изключителния сезон за Твенте, през втората част, от който, Николай е с големи заслуги за добрите им резултати. Всъщност, по-странното е, че е след Попов в класирането.

Ти базикаш ли са е баце ?
Перукан има точно един полусезон титуляр и то сега и влиза в тройката , така че сега като изкара цял сезон нема за какво да се чудите и да правите анкети кой ще е БГ футболист на 2011г., Ебати цирка е в тоя БГ футбол,имаме титуляр на вратата на националния отбор който за 2 години имаше 2 мача но в национала е титуляр .., наред перуките остана още малко да съсипят.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2010 11:36

drogooo написа:Няма да говоря за Стойчков-Гунди защото футболист като Гунди в ерата на Стойчков нямаше да може да оцелее.

Това е толкова несериозно, че ще пропусна да го коментирам !
Само ще добавя, че "червени" легенди като Петър Жеков и Димитър Пенев са казвали, че ако Гунди играеше в днешни времена, футболисти като - Меси и Кристияно Роналдо щяха да са достойни, единствено да му връзват обувките !
================================================================================
drogooo написа:Бербатов също има два финала Шампионска лига и шанса не му достигна да докосне купата.
Ако петия нападател на Милан е качествен колкото него той нямаше да бъде петия....

Какъв шанс, какви 5 лева ? ?
Нещо неможа да ме разбереш ...
Разбира се, че Митко е много по добър от тези двамата !
Просто ти посчих твоята логика, която общо взето гласеше - Игреш в голям отбор, имаш успехи - значи си добър !
Ми аз ти посочих играчи с повече успехи от Бербо, играещи също в голям отбор .... но с посредствени футболни качества ! ? !
Чаткаш ли ?
С една дума ..... логиката ти издиша !
===============================================================================

Третото което е:

drogooo написа:каде е базата за сравнение м/у футболист на Ман. и Литекс да речем

Разбира се, че няма база за сръвнение ...
Аз обаче, в едно мое мнение по нагоре посочих ... и попитах, ние футболист на Манчестър Юнайтед за годината ли избираме, или на България ? ?

Тази година, Бербатов с какво е допринесъл за Националния тим ?
Излишно е да казвам, че за цялата календарна година, нашият Национален отбор е вкарал 5 гола, като 3 ( три ) са на Попов ....
В крайна сметка, мен като българин, не ми дреме ... ама - въобще не ми пука за Ман. Юн. и Бербатов ... как са и защо са !
Мен ме интересува, кой помага на Националния тим, да върви напред ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 21 дек 2010 11:39

Как може да се сравнява Бербатов с който и да е настоящ български футболст и още повече да се говори, че наградата е незаслужена??? Атакуващите футболисти които са били по-добри, по-постоянни и по-продуктивни от Бербатов последни 5 години в Англия (най-силното първенство в света) се броят на пръстите на една ръка - Рууни, Роналдо, Торес.

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 21 дек 2010 11:47

Тази година, Бербатов с какво е допринесъл за Националния тим ?
Излишно е да казвам, че за цялата календарна година, нашият Национален отбор е вкарал 5 гола, като 3 ( три ) са на Попов ....
В крайна сметка, мен като българин, не ми дреме ... ама - въобще не ми пука за Ман. Юн. и Бербатов ... как са и защо са !
Мен ме интересува, кой помага на Националния тим, да върви напред ...

Приятелю, я да ми посочиш някой допринесъл за Националния тим.

Ако допринесъл, за теб е да играе.......нямам просто думи.
За мен допринесъл е някой който тегли отбора напред(това ти го казваш), винаги най-добър, постояннство и т.н.
Отбора на БГ върви назад постоянно, години наред. Какво значи, Ивелин го дърпа напред, ама то си върви назад. Айде малко по-сериозно.
Да говорим, че има НЯКОЙ даже и Бербатов, който помага за национала е направо СМЕШНО.
Ивелин няма да стане играч, за жалост. Същото беше и с Велизар едно време, Данчо Тодоров и ред други. Причината за това е, че прекалено дълго седя тук в БГ. Колкото и да го бутат Литекс, Ивелин е малко под средна класа и няма да мръдне и на педя.

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 21 дек 2010 12:07

Велизар, Генков, Янков, Колев, Рангелов, Йовов, Кривия, Гонзо, Тодоров, ........
Към тях отскоро и Ивелинчо. Все вечни надежни...............напразни.
Само Благо дръпна малко, ама малко.

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 21 дек 2010 13:04

ТОЗИ бербатов нее ли дето го натириха от националния отбор ,а той разправяше,че се бил отказл сам.А сега като не го пускат да играе в Манчестър и търка пейката във всеки важен мач сигурно пак ще каже че това е негово решение,а не на треньора.и за какво точно е футболист на годината за дато е вкарал два гола на предпоследния в Англия,или защото като Гара ДЕмбеле е голмайстор на Европа борещ се с Меси и Роналдо за златната топка,или просто защото в БГ има корупция ? А ?
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Върни се в “Футбол - България”