drogooo написа:Смятай какъв народ сме щом имаме един футболист в един от 5те топ отбора за всички времена в света.Останал в историята на Манчестър и Английския футбол с последните му изяви.Титуляр и най-скъп трансфер за човека който доминира 20 години в Английския футбол.Смятай щом за нас не става за Номер 1 !!!!!
Хората Из Европа ни се чудихме и когато за за футболист на века на второ място оставихме носител на златната топка,голмайстор на Барселона,легенда на тоя отбор!!!
Дребни душици сме!!!!
Ама ти сръвняваш спортно-техническите качества от една страна - и успехите от друга ?
Има доста примери на футболисти с много посредствени качества, чиято визитка обаче, е пълна с купи, титли, медали и успехи въобще !
Нали се сещаш, че и аз да съм в Манчестър Юнайтед на работа .... дори и работата ми да е, само да нося топките и да местя вратите .... и аз ще се кича с всички успехи на тима ! ? ?
По твоята логика .... футболист като Гатузо е много по добър от Берба ... щото има КЕШ !
По добър от Бербатов е , и 5-ят нападател на Милан ( който и да е бил той по онова време ) ... щото и той има във визитката си купата на Шампионската лига ! ? ?
Виж колко нелепо звучи логиката !
Та на въпроса ...
Ако смяташ, че Стоичков е по добър футболист ( като качества, не КАТО УСПЕХИ ) ... от -
Георги Аспарухов - Гунди ... най добре - смени спорта !