Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010

Мнениеот ros » 20 дек 2010 22:37

Някога, някъде имало ли е дефиниция за "Футболист на България"?

За мен, както за радост и на трезво мислещите хора, футболист на България е този, който е допринесъл най-много за това името България да се споменава и знамето на нашата страна да се показва с гордост. И престанете с това какво е дал за националния отбор тази година - това е националния отбор, който няма един сериозен мач, а във всички важни срещи записахме резултати в стил "мани-бегай".

Имах щастието и същевременно нещастието да бъда в Англия два дни след онова 4:0... Бях обект на подигравки като представител на България именно заради този национален отбор. И за мой кеф Бербатов бе "лекарството" с което се лекувах. И съм сигурен, че тези които са били там с ръка на сърцето ще си признаят, че на Албиона Бербатов е класа, за жалост на много българи...

Футболист на България е онзи, който прави така България да се споменава с добро. И ТАЗИ ГОДИНА БЕРБАТОВ ГО ПРАВИ НАЙ-МНОГО.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Re: Най-добър български футболист за 2010

Мнениеот vanko99 » 20 дек 2010 22:41

stg333 написа:със сигурност Бербатов е най стойностния и най успелия български футболист, но ако оценяваме представянето за 2010 става друга бира , през цялата си кариера Стоичков е бил номер едно като българска звезда, не си спомням да е бил 12 пъти поред футболист номер 1 на България

А каква конкуренция имаше Стоичков в България тогава и какви опоненти има Бербатов сега?
Можеш ли да сравниш Балъков, Лечков, Костадинов, Ив. Йорданов, Пенев, Тр.Иванов и т.н с Ивелин Попов, Ники Михайлов , Гаджев и Бодуров.
Проблема не е в Бербатов а в липсата на други истински футболисти в България.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Най-добър български футболист за 2010

Мнениеот more » 20 дек 2010 22:56

vanko99 написа:А каква конкуренция имаше Стоичков в България тогава и какви опоненти има Бербатов сега?
Можеш ли да сравниш Балъков, Лечков, Костадинов, Ив. Йорданов, Пенев, Тр.Иванов и т.н с Ивелин Попов, Ники Михайлов , Гаджев и Бодуров.
Проблема не е в Бербатов а в липсата на други истински футболисти в България.

E то и отговора на въпроса.Не е толкова трудно за някой може би. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 20 дек 2010 22:57

Бербатов не заслужава да е футболист на годината, защото се отказа от националния отбор. Възмутен съм от журналистите, които отново гласуваха за Бербатов! По този начин те възнаградиха предателството му в един труден момент за националния. А и в интерес на истината и в клуба си Бербатов не направи нищо особено! Отчайващо слаба пролет, без трофеи и колеблива есен. Лакатушене от безлично представяне до 2-3 фойерверка. Пълна излагация е този избор.
Мислех да създам група във фейсбук "Бербатов извън класацията за футболист на годината". Не го направих, но сега може би ще създам група "Бербатов да върне наградата за футболист на годината 2010". А това би било още по-болезнено за него, да спечели наградата и после да я върне.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Highlander
Контакти:

Re: Принципен въпрос !

Мнениеот Highlander » 20 дек 2010 23:03

marmi52 написа:8-)

Предварително искам да кажа, че не визирам днешното избиране на Бербатов за футболист на годината.
Поставям принципно въпросът: МОЖЕ ЛИ ФУТБОЛИСТ ОТКАЗАЛ ДА ИГРАЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА ДЪРЖАВАТА СИ, ДА БЪДЕ ОБЯВЯВАН ЗА ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА НА СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ?
Лично моето мнение е, че такъв футболист не заслужава такова признание !
Не може да отказваш да играеш за родината си и да те обявяват за футболист на годината в нея ! Това няма как да се случи примерно в една Гърция , Турция или Сърбия ! 8-)
Дори в Италия, Испания и Англия съм убеден, че няма да си позволят подобен гаф !
Най-малкото това е неуважение към феновете на националния отбор на тази държава.
За национално достойнство, патриотизъм, чувство за национална принадлежност не искам да говоря ...
У нас отдавна се прави всичко възможно, за да няма подобни ! :evil:

Съгласен съм ! Футболист , който се е отказал да защитава националният отбор на родината си, да стане футболист на годинате е като дезертьор избягал в битка и изоставил страната си да бъде награден с медал за храброст и почетен орден за военни заслуги. Наистина е неуважение капитанът на страната си да се откаже от нея, когато е в най добрите си години и поне според мен в отлична форма. Българският национален отбор е дал повече на Бербатов отколкото можете да си представите и специално неговите фенове знаят това, а ето каква е благодарността му.
От друга страна и ros е прав, защото все пак популяризира името България. Да не говорим, че няма никаква конкуренция и наистина това гласуване беше направено, като че ли само заради банкета и защото е планирано. Лично аз съм твърдо против, че му дадоха наградата, но от друга страна пък нямаше по достоен. Да не забравяме, че и клубната му принадлежност накланя рязко везните в негова полза, а с изключение на няколко феноменални мача не блести чак толкова с играта си в Юнайтед.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 дек 2010 23:19

Краставичарят Ганчо написа:Бербатов не заслужава да е футболист на годината, защото се отказа от националния отбор. Възмутен съм от журналистите, които отново гласуваха за Бербатов! По този начин те възнаградиха предателството му в един труден момент за националния. А и в интерес на истината и в клуба си Бербатов не направи нищо особено! Отчайващо слаба пролет, без трофеи и колеблива есен. Лакатушене от безлично представяне до 2-3 фойерверка. Пълна излагация е този избор.
Мислех да създам група във фейсбук "Бербатов извън класацията за футболист на годината". Не го направих, но сега може би ще създам група "Бербатов да върне наградата за футболист на годината 2010". А това би било още по-болезнено за него, да спечели наградата и после да я върне.

само кажи като когато я създадеш,веднага се включвам в нея

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 дек 2010 23:36

Краставичарят Ганчо написа:Бербатов не заслужава да е футболист на годината, защото се отказа от националния отбор. Възмутен съм от журналистите, които отново гласуваха за Бербатов! По този начин те възнаградиха предателството му в един труден момент за националния. А и в интерес на истината и в клуба си Бербатов не направи нищо особено! Отчайващо слаба пролет, без трофеи и колеблива есен. Лакатушене от безлично представяне до 2-3 фойерверка. Пълна излагация е този избор.

И той като се трогне от твоята фейсбук група :mrgreen:
Аз не знам нещо по-тъпо от тия групи, но щом си ги харесвате....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 дек 2010 23:57

Краставичарят Ганчо написа:Мислех да създам група във фейсбук "Бербатов извън класацията за футболист на годината". Не го направих, но сега може би ще създам група "Бербатов да върне наградата за футболист на годината 2010". А това би било още по-болезнено за него, да спечели наградата и после да я върне.

Тоя фейсбук ви е промил мозъците, след като Бербатов не трябва да е носител на наградата, би ли казал алтернатива и защо?

Колко от Вас се замислят, че журналистите може би търсят обратният ефект, защото процентът беше много голям, в който ги обвиняваха, че са допринесли за неговото отказване, а сега след като те казват, че е най-добрия може пък Бербатов да се замисли и да се върне отново в националния отбор.
Изображение

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 20 дек 2010 23:58

Браво, браво. :idea:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 21 дек 2010 00:08

ros написа:Някога, някъде имало ли е дефиниция за "Футболист на България"?

За мен, както за радост и на трезво мислещите хора, футболист на България е този, който е допринесъл най-много за това името България да се споменава и знамето на нашата страна да се показва с гордост.
Футболист на България е онзи, който прави така България да се споменава с добро. И ТАЗИ ГОДИНА БЕРБАТОВ ГО ПРАВИ НАЙ-МНОГО.

Извинявай, но изобщо не мога да се съглася с това. Аз мислех, че футболист на България трябва да бъде онзи, който показва най-добра игра през годината. Не е ли така? Какво означава да прави така, че България да се споменава с добро? Че по тази логика има българи, които работят в престижни компании в чужбина. Те също по някакъв начин допринасят България да се споменава с добро. Е, и? Какво става тогава? Не мога да ти хвана логиката. Просто няма логика.
Не може от два добри мача да се става футболист на България. Бербатов лежи на стари лаври и някак по инерция пак спечели този приз въпреки, че през годината не направи нищо кой знае какво.
Тройката трябваше да включва Ники Михайлов, Ивелин Попов и Митко Иванков, независимо от реда на класиране.
Митко Иванков допринесе много за шампионската титла в Турция;
Ники Михайлов е номер 1 сред вратарите в Холандия;
Ивелин Попов стана шампион с Литекс и направи много силни мачове за националния.
Бербатов е великолепен играч, играе в топ 5 отборите на света, но тази година не беше негова. Това е моето мнение.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”