Кого устройва контузията на Бербатов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Кого устройва контузията на Бербатов?

Мнениеот kartago » 23 мар 2009 15:50

XTaz написа:
ivoto1964 написа:Нали не сте забравили къде играе Бербатов, кои са му резерви, колко даде Съра за него, колок гола има, с кого играе и т.н.

дай по-спокойно. Бербатов още не е оправдал, че тевес трябва да е му е резерва а не обратното и броят на головете за сега не оправдава цената. Не че Бербатов е лош. Просто според мен не струва толкова пари.

Ами кинтите не ги даваш ти! А е решил да го купи един от най-прочутите и най-успелите треньори в света! И сега най-интересното! Този треньор е много, много доволен от него и не престава да го повтаря!!! А на теб какво ти се струва и какво не, мислиш ли, че някой го интересува?! Така че можеш да си .............своето мнение............знаеш къде :D :D :D

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 23 мар 2009 15:57

ivoto1964 написа:Знаех си, че пак парите са главна тема. Но явно ние в БГ сме страхотни финансови капацитети и спокойно можем да влеем акъл най-малкото на Съра. Прецакал се бил... Ами добре, но защо да не се радваме, че №9 в МЮ е българин, а трябва все под вола теле да търсим? И нима Тевес е играл повече пъти като титуляр? Май не е!!! А може ли някой да ми каже кой друг наш футболист може в близките 10-летия да заиграе в МЮ? Моят отговор е: Барса ни показа - след Стоичков никой. Ако Ицо е скаран с добрия тон, то Бербатов поне е абсолютна негова противоположност, но съм сигурен, че доста време ще мине, за да има втори като него - №_ В МЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не си разбрал нещо:
1. За мен Бербатов не струва 38 милиона. До тук с играта си не ги оправдал. Ако сър Алекс беше купил например вместо него някои друг, и той играеше така пак бих го казал. Това няма нищо общо с това колко, защо и как е изкарал. Да жив и здрав да си ги харчи.
2. точно това е Тевес е резерва. А не Бербатов. За мен засега неправилно.
Говоря като фен на Ман Юнайтед, за мен Бербатов не пасва на стила на отбора. Ако играеш като него трябва да вкараш от полвин положение като правеше Ван Нистерой.
Дали някои друг българин ще играе в МЮ, това никои не го знае.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 23 мар 2009 15:58

Стига вече с тоз бербат.Няма да играе-това е факта!Коментирайте тези,които ще играят.Ако продължавате ще заключа темата!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 23 мар 2009 16:06

kartago написа:Ами кинтите не ги даваш ти! А е решил да го купи един от най-прочутите и най-успелите треньори в света! И сега най-интересното! Този треньор е много, много доволен от него и не престава да го повтаря!!! А на теб какво ти се струва и какво не, мислиш ли, че някой го интересува?! Така че можеш да си .............своето мнение............знаеш къде :D :D :D

форума май е за споделяне на мнения, поне така пише.
а това дали на теб ти харесва или не или те интересува ми е все едно. В рамките на добрият тон многоточията сам знаеш какво да ги направиш нали :)
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 23 мар 2009 16:23

Тевез :D
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 мар 2009 16:26

Автора на темата май има контузия в главата :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

ivoto1964
Контакти:

Мнениеот ivoto1964 » 23 мар 2009 16:38

smash_the_reds написа:Стига вече с тоз бербат.Няма да играе-това е факта!Коментирайте тези,които ще играят.Ако продължавате ще заключа темата!!!

Бербатов може да бъде коментиран, нищо че няма да играе. А тези дето ще играят, ще ги коментираме след мача. Защото сега всички ще са и по-навити и по-стреснати, тъй като няма да е лесно да играят без най-добрия БГ футболист в момента - това са изказвания на Гошо Петков, Кишишев, Иван Иванов и самия Мъри. Надявам се неговото отсъствие да мотивира отбора, а не отново да се скрият и те и ние при една загуба зад отсъствието на Бербатов, Петров и Божинов.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 мар 2009 16:54

XTaz написа: форума май е за споделяне на мнения, поне така пише.
а това дали на теб ти харесва или не или те интересува ми е все едно. В рамките на добрият тон многоточията сам знаеш какво да ги направиш нали :)

Ами самият факт, че не правиш разлика между позицията на терена на нашето момче и на Нистелрой, говори какъв капацитет си! :mrgreen: Когато играеше на тази позиция в Тотнъм достатъчно вкарваше, и по 4 на мач, дори и в такъв отбор. Естествено можеш да си споделяш мнението, но е смешно, че се изкарваш "по-голям католик от папата"...., направо си за мястото на САФ..... :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 мар 2009 16:57

smash_the_reds написа:Стига вече с тоз бербат.Няма да играе-това е факта!Коментирайте тези,които ще играят.Ако продължавате ще заключа темата!!!

Явно нещо, много те е "настъпал" Бербатов ( така му е името, ако не знаеш!!!)..... Ами като те дразни, ти предлагам с Йодката или на скайпа или на лични съобщения да си спретнете темичка и да си я обсъждате!!! :D :D :D .... Заключваш, не заключваш, ще се говори за това, така че готви се ..... :D

Потребителски аватар
alpha
Контакти:

Мнениеот alpha » 24 мар 2009 00:50

Не мисля,че има някава игра зад контузията на Бербатов.И както казаха някои по-горе, единствените, които може би ще спечелят оттова са Ейре и Кипър. Подкрепям мнението на ivo.

Върни се в “Футбол - България”