Last update: Thu, 04 Nov 2010 23:07:44 CET
Повече от 20-то място нагоре няма да се качим, дори до края Левски и ЦСКА да направят по четири победи
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Last update: Thu, 04 Nov 2010 23:07:44 CET
dimachko написа:благодаря за инфото това е таблицата която ми трябваше но виждам,че тя не е update-ta вчерашните мачове,направих анализ на другите страни как се движат и до тук 100% изпреварваме страните Кипьр,Чехия и Израел много малко ни остава да задминем Шотландия и Австрия но за сега ще са пред нас,да се надяваме че нашите отбори ще се напьнат още малко за някоя точка а отборите от Шотландия и Австрия ще загубят мачовете си докрая...колкото до другите страни този сезон няма да може да ги стигнем ! Вьпросьт ми е 15/16 място ни позволява +1 отбор отгоре нали така ?
PFC Litex написа:Дали сме на 16-то или на 36-то място няма никакво значение.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
PFC Litex написа:Дали сме на 16-то или на 36-то място няма никакво значение.
Левски остава с най-добър коефициент от българските отбори за Европейските турнири през следващия сезон. Възпитаниците на Ясен Петров отпаднаха в групите на Лига Европа, но изиграха 12 мача в надпреварата, в който записаха 6 победи, 3 равенства и 3 загуби. Така "сините" натрупаха коефициент от 5.9250 за сезона и в кампанията 2011/2012 ще стартират с 14.575. ЦСКА изпревари Литекс и вече има 10.575 срещу 8.575 за ловчанлии.
Следват Локомотив София (7.575), Черно море (5.575) и Берое (4.575), докато всички останали български отбори ще стартират с
3.575. България е на 21-о място в класацията със 17.875.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта