Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот ilian12 » 17 дек 2010 00:26

Туше написа:Добре бе, за вас сме нагли, не щем да ви целунем ръка, не заслужаваме нищо, обаче пък... нещата някак си при нас стават. Не е ли по-добре, ако има нещо добро като пример, който вие да ни дадете, ние да ползваме и обратното.
В контакти с вас търся нещо, което да е полезно. Не е като да няма какво да научим един от друг. А да ти отвръщам на твоята мръсотия с простотия не ми е интересно.

Точно там е проблема, в общуването. Според теб нещата при нас буксуват, според мен доста добре се движат. Изхвърлиха ни от футбола, останахме без играчи, без ДЮШ, без никаква собственост и за един полу-сезон ... от 19 мача имаме 18 победи и 1 равен, с 16 точки пред втория! Ами гледайте, учете се, пожелавам ви и вашия да има напролет само победи и максимум 1 равен, но това със злоба и завист не става, а с любов и желание да твориш.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Botev_Music
Контакти:

Мнениеот Botev_Music » 17 дек 2010 03:38

Няколко факта в подкрепа на Ботев Пловдив

1. Темата е пусната предвидливо в форума на гонг, а не на Ботев, знаейки автора, че ще бъде махната заради провокации, НО ТОЙ ТВА ТЪРСИ, КОЕТО ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО, ЧЕ Е КОМПЛЕКСАР НА ТЕМА БОТЕВ.
2. Относно Ботев, На практика този ход трудно би се взел с тази врътка със сдружението ако имаше работещо АД, но нямаше. Сдружението и Ботев АД са различни неща. На практика Сдружениeто представлява морално отъждествяване с Ботев Пловдив и неговата история, а АД всичко останало, притежаване на лицензи, емблеми, финансии и прочие.След като Ботев АД окупира Сдружение Ботев, АДто взима всички пасиви и активи(лиценз) и заради това сегашния Ботев е припознат като нов клуб. За БФС е важен лиценза, тоест ако сега Селския иска да прави възраждане на АДто му към БФС, също ще почне от Б окръжна. Е тука възниква въпроса а нали неговото АД беше наследник на автентичния Ботев защо ще почва от Б окръжна? Отговорът е прост, няма работещ лиценз(както стана ясно днес)Така ,че ние нямаме нов Ботев, както наще доброжелатели се опитват да ни втълпят, въпреки че и да имахме не е срамно, а имаме отбор който продължава приемственоста на Сдружението създадено 1990 което беше част от АД от 1999 до 2010. 2010 се откопчва от фалиралото Ад с решение на съда без активи и пасиви, НО И БЕЗ ЛИЦЕНЗ(притежание на АДто), ЕТО ЗАТОВА БФС НЕ НИ ПУСНАХА ОТ Б ГРУПА. ОБАЧЕ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ И ТРАДИЦИЯ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ НАСЛЕДНИК Е И ОСТАВА СДРУЖЕНИЕ БОТЕВ, ТО Е ПО СТАРО ОТ АД то И Е ПРЯК НАСЛЕДНИК НА БОТЕВ СЪЗДАДЕН 1912 ГОДИНА. Нека който спори тук да ми отговори лиценза ли означава историята и наследствеността на един отбор? Защото ако е така един отбор играе с чужд лиценз от 2001 насам.
3. Ботев почна от В група като Металик Сопот СЕ ВЛЯ В СДРУЖЕНИЕ БОТЕВ , А НЕ ОБРАТНОТО. Отбора на Металик продължава да съществува от началното ниво на Българския футбол, а не е закрит. Ботев започна със свои играчи, а не наследи отбора на Металик, както един друг отбор наследи всички играчи от град Кюстендил.

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 17 дек 2010 06:41

Тая тема е пусната, за да може автора да си избива комплексите на тема БОТЕВ Пловдив! Ако пък наистина е била с доброжелателна цел, нека първо да се запознае с фактите и тогава да говори!

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 17 дек 2010 07:24

Аз съм Локомотивец. Срам ме е от тази тема!!! и от простотиите казани в нея. Безмислена тема,че и няякои хора чак документи и исторически факти изровили и "постнали".
Що за простотия ви кара да се псувате тук,като половината от вас се познават и си пият бирата заедно гледайки мача? Е..ати дебилщината......

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 17 дек 2010 07:26

се ми е тая кой с кой се е влял или купил.тледам мачавете пак на колежа и кефа е голям.толкова кеф от време не съм изпитвал .това си е точно моя ботев.мене коко динев не ми требва.айде честита коледа и на другите.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 17 дек 2010 07:49

martini_bg написа:Аз съм Локомотивец. Срам ме е от тази тема!!! и от простотиите казани в нея. Безмислена тема,че и няякои хора чак документи и исторически факти изровили и "постнали".
Що за простотия ви кара да се псувате тук,като половината от вас се познават и си пият бирата заедно гледайки мача? Е..ати дебилщината......

Ако болшинството започне да разсъждава като теб нещата ще бъдат доста по-цивилизовани .

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 17 дек 2010 08:21

Тая тема отиде отдавна в неправилна посока. Къде са админите?

Айде за неразбралите да повторим : Сдружението на г-н Марин Бакалов е юридически наследник на Васко Ниновото сдружение от 1999 година,което само по себе си е оригиналния носител на историята на Ботев Пловдив от 1912 година. ОТНОВО за неразбралите ще кажа,че във "В" група няма такова нещо като лиценз,просто защото футбола там е АМАТЬОРСКИ - има право на участие. ПРАВО което всеки отбор МОЖЕ да предостави на друг.Ние КУПИХМЕ това ПРАВО за да може да участваме във "В" група. БФС ни ДОПУСКА до "В" група защото отборът от 1999 година е оригиналния наследник на БОТЕВ и той УЧАСТВА във "В" група. Металик Сопот срещу заплащане от "Х" лева предоставиха участието си във "В" група на БОТЕВ Пловдив.Незнам защо се ровите,след като ви бяха показани документи за това нещо. Щом сме нов отбор , защо сме дружество от 1990 година бе ОЛИГОФРЕНИ?

П.С:А относно това кой бил пуснал темата - и как тя не била с цел да се правят интриги,ще кажа следното : Ако фен на Ботев беше пуснал тема в общия форум "Коко Динев : Не ми пука,че феновете на отбора са ЦИГАНИ,щом сме завинаги в сърцата им." какво щеше да се води това? Айде със здраве...и бъдете малко по-добри по коледа!
SINCE 1912

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 дек 2010 08:45

Trickstyle написа:Тая тема отиде отдавна в неправилна посока. Къде са админите?

Айде за неразбралите да повторим : Сдружението на г-н Марин Бакалов е юридически наследник на Васко Ниновото сдружение от 1999 година,което само по себе си е оригиналния носител на историята на Ботев Пловдив от 1912 година. ОТНОВО за неразбралите ще кажа,че във "В" група няма такова нещо като лиценз,просто защото футбола там е АМАТЬОРСКИ - има право на участие. ПРАВО което всеки отбор МОЖЕ да предостави на друг.Ние КУПИХМЕ това ПРАВО за да може да участваме във "В" група. БФС ни ДОПУСКА до "В" група защото отборът от 1999 година е оригиналния наследник на БОТЕВ и той УЧАСТВА във "В" група. Металик Сопот срещу заплащане от "Х" лева предоставиха участието си във "В" група на БОТЕВ Пловдив.Незнам защо се ровите,след като ви бяха показани документи за това нещо. Щом сме нов отбор , защо сме дружество от 1990 година бе ОЛИГОФРЕНИ?

П.С:А относно това кой бил пуснал темата - и как тя не била с цел да се правят интриги,ще кажа следното : Ако фен на Ботев беше пуснал тема в общия форум "Коко Динев : Не ми пука,че феновете на отбора са ЦИГАНИ,щом сме завинаги в сърцата им." какво щеше да се води това? Айде със здраве...и бъдете малко по-добри по коледа!

само да те поправя, че сегашното сдружение, не е наследник на Васко Ниновото, а е Васко Ниновото!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 17 дек 2010 08:57

Някой хора си изгризаха ноктите и си изскубаха косите,че един клуб ,играещ във "В" група, им скри топката по посещаемост...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 09:03

В интерес на истината е че аз съм убеден, че един отбор е този, за който го приемат феновете му и в това се опитвам да убедя "съгражданите" си вече толкова годинио, но пусто те все размахваха едни документи, които си тълкуваха както на тях им е удобно и според които ние бяхме какви ли не... Сега се получава обратното, но странно как същите неща, те ги тъклкуват по съвършено различен начин от тъклкуването им при нас:mrgreen:

Ще ме извинявате, ама е съвършено "плитко" да се каже, че "правото на участие във "В" група" едва ли не се продава на пазара в Раковски... а пък видите ли сегашният Ботев всъщност бил истинският исторически наследник на БотевЪ, а онзи на Христолов бил едва ли не фалшив, само защото Ниновото дружество не било закрито!!! Това са пълни глупости майна!!! Не само са глупости, ами са и пълен абсурд, най-малкото човек като говори такива небивалици трябва да се замисли как тогава "Христоловия Ботев" игра толкова години в "А" група на мястото на "истинския Ботев", който по тази логика трябва да е прекратил поне времено дейността си...

Така че пичове... Пак ви казвам... Убеден съм, че щом сте решили, че това е истинския Ботев то това е така.... но спрете да ни убеждавате, че "кюстендилската ни връзка" е различна от "сопотската" ви, 'щото ако се нелъжа направихте "пътека" дотам, че и организирахте рейсове... обещахте на хората поне едно-две домакинства да са в Сопот!!!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”