Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Re: Искат национален стадион в Пловдив

Мнениеот hgfgvh » 16 дек 2010 14:36

Аз лично от 5 години уча и живея в Пловдив и може би съм пристрастен, но през тези години няколко пъти ми се е случвало да ходя на стадион Пловдив и да играя мачове от аматьорските турнири.Твърдо и отговорно мога да кажа, че този стадион с много малко усилия и със сигурно с много по-малко пари от колкото за новият проект за национален стадион, може да стане уникален, има всички предпоставки за това, единственият който е на два етажа в България, може би и деинственият в момента, който има над 50 000 места, има осветление и най-вече той е построен, остава само да се довършат някои неща и да имаме нов стадион, който ще може да поема не само футболни мачове, а и лекоатлетически турнири, защото стадиона си има всично.Около стадиона има готови игрища, който трябва да се затревят, а на някои примерно да се сложи изкуствена трева и базата ще стане неповторима, просто там си има всичко само трябва да се облагороди и гарантирам, че стадионът и базата ще са за пример.Лично мое мнение и не ангажирам никого с него и също знам, че е много лесно да се кажат всички тези неща, а всъщност да се намерят парите и да се осъществи е доста по-трудно, но просто споменавам впечатленията си!Дано все някога да го видим осъществено, а за посещаемостта... ще има доста хора, които ще искат да видят националният отбор в колкото и плачевно състояние да е сега!

pipolino
Контакти:

Мнениеот pipolino » 16 дек 2010 14:41

Стига с тези комунисти сме се оправдавали.Не са виновни комунистите,че Стефка Костадинова която израстна и постигна най-високия връх в нашата атлетика именно на стадион Пловдив не си мръдна пръста за него и за други спортни бази в родния си град Пловдив.А има власт в ръцете си ,управлява и значителен финансов ресурс като шеф на БОК , но най-лошото е ,че като човек си остава една посредствена мутреса. :geek: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 16 дек 2010 14:45

Ще бъде добре да бъде там , въпроса е колко хора ще ходят на мач Само ??
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 16 дек 2010 15:02

http://www.facebook.com/home.php?#!/gro ... 9571223665
Има група във фейса на тази тема =) Влезте, аз лично поканих всичките ми приятели и познати. Колкото повече хора се съберат толкова по-добре. Току виж някой ни обърнал внимание.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 дек 2010 15:07

ЗА ПЛОВДИВ, аргументите са точни :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 дек 2010 15:32

Според мен трябва да се ремонтира стадион Пловдив и да се построи нов в София а и в други градове !
:lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 дек 2010 15:34

Защо националния отбор да не играе в София , Пловдив , Бургас и Варна ?
Това е практика в Европа .

ORlee
Контакти:

Мнениеот ORlee » 16 дек 2010 15:42

Който иска ще подкрепи националният отбор и в софия,пловдив ако трябва и до белград ще се ходи километрите не са оправдание за който и е да било фен на футбола въпроса не е в това а в друго-нямаме отбор заради който да го напълним този стадион!И реално погледнато трябва да се инвестира в младото поколение да им се осигури необходимата база,трениори,обучение всичко необходимо за тяхното развитие и тогава да мислиме за стадиона,и не говоря само за футбола за който и да е спорт в България трябват ясна стратегия за развитието и гарантирано финансиране както за магистрали има програма до 2020 г какво се планира така и за спорта като цяло това трябва да е национален приоритет .Но кое е по-добре да правиш първи копки на стадиони,зали,магистрали и тем подобни или да кажеш даваме ги тези пари за развитието на потенциала на нацията естествено че първото другото ще даде резултати но след време 10-15 години и тогава ще си забравен и няма да има кой да те посочи че ти си пича отговорен за тези резултати политика,баце политика.....

koko.pl
Контакти:

Мнениеот koko.pl » 16 дек 2010 16:04

Аз не мога да проумея, защо досега никой от общината не се сеща, че има нещо, наречено "Европейски фонд за развитие" :roll: Те хората са готови да поемат по-голямата част от разходите (имам предвид около 70%, а дори повече) при положение, че им представиш свестен проект... освен изготвянето на такъв, да не е по силите на местната управа :?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 дек 2010 19:19

Hrabar написа:
5. Ще се възстанови балансът, нарушен от комунистите, които за 50 години струпаха абсолютно всичко в София - политически и културни институции, университети, икономика, спорт и т. н.

:))))
Това че е вярно, вярно е!

Смешно ми стана, че това е довод в подкрепа на стадион построен от...ахахахаха, ами от комунистите :)))) А да, то други стадиони в България освен построени от комунистите няма :)))

Бъркаш се - Тича! Строен е от фенове на отбора с техни пари ;)

Върни се в “Футбол - България”