Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
fruitcake написа:Темата е озаглавена грешно!Дали трябва или не трябва има кой да реши, както и има кой да реши какво ще стане с пияницата, дето кара с фалшива книжка
Alexander Frei написа:fruitcake написа:Темата е озаглавена грешно!Дали трябва или не трябва има кой да реши, както и има кой да реши какво ще стане с пияницата, дето кара с фалшива книжка
На батко плодовият сладкиш!Ти затова ли специално се регистрира днес златен, за да ни обясниш кой какво трябва да прави и да решава?!
fruitcake написа:Alexander Frei написа:fruitcake написа:Темата е озаглавена грешно!Дали трябва или не трябва има кой да реши, както и има кой да реши какво ще стане с пияницата, дето кара с фалшива книжка
На батко плодовият сладкиш!Ти затова ли специално се регистрира днес златен, за да ни обясниш кой какво трябва да прави и да решава?!
Сегаааааа, първо научи малко английски и разбери какво значи "fruitcake" и за какво се ползва.
100% не си ми батко
А и ми кажи, че не съм прав.Нека накажат който трябва, но за всички да е еднакво
plamen_ol написа:Дано не го накажатДа гледаш как градинският гном се пеняви след загуба...безценно
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта