Спас Делев наказан срещу Левски ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Спас Делев наказан срещу Левски ?

Мнениеот plamen_ol » 13 дек 2010 15:53

Дано не го накажат :lol: Да гледаш как градинският гном се пеняви след загуба...безценно :lol:

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Re: Спас Делев не трябва да играе срещу Левски

Мнениеот Alexander Frei » 13 дек 2010 15:54

fruitcake написа:Темата е озаглавена грешно!Дали трябва или не трябва има кой да реши, както и има кой да реши какво ще стане с пияницата, дето кара с фалшива книжка :)

На батко плодовият сладкиш! :lol: Ти затова ли специално се регистрира днес златен, за да ни обясниш кой какво трябва да прави и да решава?! :lol:
Последна промяна от Alexander Frei на 13 дек 2010 15:55, променено общо 1 път.
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 13 дек 2010 15:55

Честно казано, предпочитам Делев да играе като централен нападател...от колкото Шеридън или Платини :) Така другите 2 вариянта да ни вкарате гол са Маркиньос и Тошко Янчев. :D:D:D

fruitcake
Контакти:

Мнениеот fruitcake » 13 дек 2010 16:07

Alexander Frei написа:
fruitcake написа:Темата е озаглавена грешно!Дали трябва или не трябва има кой да реши, както и има кой да реши какво ще стане с пияницата, дето кара с фалшива книжка :)

На батко плодовият сладкиш! :lol: Ти затова ли специално се регистрира днес златен, за да ни обясниш кой какво трябва да прави и да решава?! :lol:

Сегаааааа, първо научи малко английски и разбери какво значи "fruitcake" и за какво се ползва.
100% не си ми батко :)
А и ми кажи, че не съм прав.Нека накажат който трябва, но за всички да е еднакво :)

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 13 дек 2010 16:20

Нека модовете се намесят и спрат провокацията. Благодаря. Има кой да решава тези факти има си и правилници, всеки му заслуженото.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 13 дек 2010 16:30

fruitcake написа:
Alexander Frei написа:

Сегаааааа, първо научи малко английски и разбери какво значи "fruitcake" и за какво се ползва.
100% не си ми батко :)
А и ми кажи, че не съм прав.Нека накажат който трябва, но за всички да е еднакво :)

[offtopic]Английски съм понаучил дотолкова, доколкото да извършвам професионални преводи от и на този език ;) Освен плодов сладкиш, на жаргон fruitcake означава и луд, умопобъркан, душевноболен ;) Роден съм 2 години преди "историческия" Априлски пленум, така че май съм ти батко :) А по принцип си прав - както казват нашите приятели немците: Jedem das Seine :lol:[/offtopic]
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 13 дек 2010 16:52

Е как ще го накажат? Все пак не е от Левски, че да го накажат по видео запис. Ама това само ще ни помогне, така че спокойно.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 13 дек 2010 16:54

plamen_ol написа:Дано не го накажат :lol: Да гледаш как градинският гном се пеняви след загуба...безценно :lol:

+1
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 13 дек 2010 17:03

Наистина доста провокативна тема,излишни дразги само.То е ясно,че споровете между фенове на Левски и ЦСКА са като тези кое е първо яйцето или кокошката....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 13 дек 2010 17:10

Ако Иво Иванов им е защитник може и без нападател да излезем - той добре се справя :) :)

Върни се в “Футбол - България”