Жалко,че раздадаха ОСКАРИТЕ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Жалко,че раздадаха ОСКАРИТЕ

Мнениеот blue magic » 21 мар 2009 23:18

Поведението на противниците на цС*ка не може да не ни усъмнява, че нещо не е наред. Локомотив Пд изненадващо бие в Бургас безапелационно, а в следващия кръг едва минава центъра срещу ЦЕЦА. Спартак Вн, който не може да бие Беласица вкъщи получава като подарък 3 точки в Сливен за да не се напъва много, както видяхме днес. Очаквайте перфектната досега Славия срещу Панчарево да е повече от трагична.

[warning]Изписвай правилно отборите![/warning]
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2009 00:14

blue magic написа:Поведението на противниците на цС*ка не може да не ни усъмнява, че нещо не е наред. Локомотив Пд изненадващо бие в Бургас безапелационно, а в следващия кръг едва минава центъра срещу ЦЕЦА. Спартак Вн, който не може да бие Беласица вкъщи получава като подарък 3 точки в Сливен за да не се напъва много, както видяхме днес. Очаквайте перфектната досега Славия срещу Панчарево да е повече от трагична.

А вашите противници, а? Беласица бяха за Оскар, драматична победа....дрън-дрън ....Драматичен театър "Иван Вазов"...., а с Черноморец? ....Гол и цюрук обратно, да не стане грешка някоя......, ами утре? Локото от всега взеха да дават почивка на основни играчи?!......

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 мар 2009 00:19

kartago написа:
blue magic написа:Поведението на противниците на цС*ка не може да не ни усъмнява, че нещо не е наред. Локомотив Пд изненадващо бие в Бургас безапелационно, а в следващия кръг едва минава центъра срещу ЦЕЦА. Спартак Вн, който не може да бие Беласица вкъщи получава като подарък 3 точки в Сливен за да не се напъва много, както видяхме днес. Очаквайте перфектната досега Славия срещу Панчарево да е повече от трагична.

А вашите противници, а? Беласица бяха за Оскар, драматична победа....дрън-дрън ....Драматичен театър "Иван Вазов"...., а с Черноморец? ....Гол и цюрук обратно, да не стане грешка някоя......, ами утре? Локото от всега взеха да дават почивка на основни играчи?!......

Каква Беласица кви 5 лева :D Ам и в тези мачове изпуснахме поне още 2 гола
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2009 00:23

Хахахаха, ей ся ме разсмя!!!........... ЦСКА колко още изпусна срещу Локото??? А днес?...... Мисълта ми беше, че всеки си гледка от камбанарийката!!!..... Аз не ги вярвам тея неща дето ги пиша, ама може и така да се погледне нали?.... Какъв отбор е Спартак, че се чака да бие ЦСКА? Къв отбор е Черноморец, че да се очакват изненади с Левски? Някой въобще може ли да ми каже кога е въобще последната победа на Черноморец, та камо ли в София?!..... Локото с голям шанс бие Сливен, а всички вече видяхме какво е Сливен пролетта...... "Големи" изненади видите ли....смех, :D

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 22 мар 2009 00:26

umereniqt написа:да неможе цска само да бие,това го няма никаде.Те не си правят сметката 4е ще станат шампиони за 32 пат,а защо не питат левски.Маи така трябва

Знаеш ли какво трябва - да посещаваш по-редовно часовете по бългаски ;)

sedem_!_dva - нали знаеш че отбора играе толкова, колкото му позволи противника :!:

Всички антицесекари тука бълнуват уговорен мач със Спартак, ама ако Сакалиев беше вкарал онова положение не знам какво щяха да измислят болните ви мозъци.... :idea:

На сините фенове през май месец пак ще им стане нещо тъжно, но шампиона и тази година е червен, и това няма да е Беласица :D

Честита победа, армейци :!:
Комити, войводи, машинисти, соколи....
Да се готви белия балет :D
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 22 мар 2009 01:37

Проституция на мача Спартак Вн-ЦСКА !!!!

Най-напред неочакваната победа на Локомотив Пловдив над Черноморец като гост в Бургас, а след това победата на Спартак над Сливен. Победата на пловдивчани е била уредена именно от ЦСКА, за да може след това Локомотив Пловдив да не се съпротивлява на армейците. Спартак пък победи много изненадващо Сливен като гост, като в следващия кръг приема именно ЦСКА във Варна. Трите точки, които „Титан“ са уредили на соколите ще са достатъчни за победата на армейците, които по всякакъв начин се опитват да догонят Левски !

Coldplaya
Контакти:

Мнениеот Coldplaya » 22 мар 2009 02:30

Аф,аф жалко,че раздяадоха оскарите,защото синьото отборче било с една точка повече от колкото ЦСКА и затова на говедарите,които за своята 95 годишна история са с доста титли назад от ЦСКА обвиняват няакой друг,че направил схема,за да можело подуенци да бъдат настигнати.Нека обвинят Тодор Батков,който им купува мачовете срещу Черноморец на почивката!!!Аф,аф

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 22 мар 2009 07:58

balef написа:Проституция на мача Спартак Вн-ЦСКА !!!!

Най-напред неочакваната победа на Локомотив Пловдив над Черноморец като гост в Бургас, а след това победата на Спартак над Сливен. Победата на пловдивчани е била уредена именно от ЦСКА, за да може след това Локомотив Пловдив да не се съпротивлява на армейците. Спартак пък победи много изненадващо Сливен като гост, като в следващия кръг приема именно ЦСКА във Варна. Трите точки, които „Титан“ са уредили на соколите ще са достатъчни за победата на армейците, които по всякакъв начин се опитват да догонят Левски !

То какво излиза че ВСИЧКИ ОТБОРИ СА СРЕЩУ ЛЕВСКИ И ПУСКАТ НА ЦСКА,е....и заговора срещу отбора на народа :mrgreen: :mrgreen: Самоче този сценарий сме го чели вече и вярно не става за ОСКАР ,но за ЗЛАТНАТА МАЛИНКА ще обере всички номинаций :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

longer
Контакти:

Мнениеот longer » 22 мар 2009 10:37

аз не мога да разбера чичовото нас за идиоти ли ни смята и въобще вярва ли си на това, дето го дрънка по пресконференциите?

Да погледнем последните 3 мача на ЦСКА - първия със Сливен - ми нали с Данчо Лечков играха заедно в ЦСКА преди 6-7 години. Той Данчо Лечков на ЦСКА ще легне, няма да ляга на Паламуд Мичурин.
Втория - с Локо Пловдив. 4 мача има чичовото за локото, дори май и гол вкара - то достатъчно. Няма да е вечна дружба, но услуга - аз на теб, ти на мен.
Трето - Спартак Вн. Треньор е кой - Дуци. Който игра къде - в ЦСКА. Е, игра е силно казано, рита там топката за един полусезон, после нещо се самоконтузи и толкова му беше армейската кариера. Ама той и на Сливен беше тренер и тогава все Левски му беше в устата, как щял БАТЕ и със Сливен да ги бие. А със Спартак?

Не е необходимо някои неща да стават с пари, става и с приятелски отношения.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 22 мар 2009 11:12

longer написа:аз не мога да разбера чичовото нас за идиоти ли ни смята и въобще вярва ли си на това, дето го дрънка по пресконференциите?

Да погледнем последните 3 мача на ЦСКА - първия със Сливен - ми нали с Данчо Лечков играха заедно в ЦСКА преди 6-7 години. Той Данчо Лечков на ЦСКА ще легне, няма да ляга на Паламуд Мичурин.
Втория - с Локо Пловдив. 4 мача има чичовото за локото, дори май и гол вкара - то достатъчно. Няма да е вечна дружба, но услуга - аз на теб, ти на мен.
Трето - Спартак Вн. Треньор е кой - Дуци. Който игра къде - в ЦСКА. Е, игра е силно казано, рита там топката за един полусезон, после нещо се самоконтузи и толкова му беше армейската кариера. Ама той и на Сливен беше тренер и тогава все Левски му беше в устата, как щял БАТЕ и със Сливен да ги бие. А със Спартак?

Не е необходимо някои неща да стават с пари, става и с приятелски отношения.

Май забрави мача във Сливен и какво стана там :idea:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Футбол - България”