Как се става футболен съдия в България?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как се става футболен съдия в България?
Е не са чак толкова страшни тея физически тестове ако не са лъжа бяха 3 и 200 за 12 минути .
TodorT написа: Иначе съдиите покриват страшни физически нормативи!
да ходят по русо,да ядът агнешко и да пият от онея нетъркалящите се бутилки

HASTA DE LA VICTORIA
- slash1912
- Контакти:
thebully написа:TodorT написа: Иначе съдиите покриват страшни физически нормативи!
да ходят по русо,да ядът агнешко и да пият от онея нетъркалящите се бутилки![]()
![]()
Аз руси не обичам,алкохол не пия,само с агнешкото мога да се справя!Значи от мен съдия няма да стане

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
cska - maina написа:ralimavridov написа:Здравейте.Имам такъв въпрос.Може ли някой да ми разясни какъв е пътя да стане човек футболен съдия.Нормативи,системи,изпити,или нещо такова.Ред по който да процедира човек,ако има желание за нещо подобно.
Благодаря ви предварително!
Някой, май ще забогатява
някои хора правилно се ориентират
Сега сериозно:ако имаш амбиции ще станеш някой ден като Колина.Успех

......... и да смениш "резбата" ....... иначе как ще се "дуп..ш" на футболните босовеdimachko написа:сьдия се става без проблем свириш в А-окрьжните и В след няколко годишен стаж можеш и в Б но ти трябват мн врьзки вече

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Да знаеш , това е хубаво хоби, но постепенно виждаш , че можеш, а не напредваш ... Защото е хоби и за "чичо, татко и аз" , както беше казал Илиан Илиев.
Съдия се става след като издържиш изпит по правилата на футбола пред регионалния съвен на БФС,не те знам от къде си.Изпита е лек,няма физически тест при приемането
.После започваш да свириш детски мачове,юноши старша и при мъжете в зоните.После следва тесто на Купър,и ако го покриеш можеш да станеш съдия от в група.За по нагоре не си помисляй,ако шефа на местното бфс не ти е баща или чичо.Справка БФС ст. загора.

I'M BLIND!IMPRESS ME!
Върни се в “Футбол - България”