Първият мач, който някога сме гледали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Първият мач, който някога сме гледали

Мнениеот MORSKI » 20 ное 2010 18:20

Гагарин беше култов и почти винаги пълен, но вече го няма :mrgreen: :cry:
На мен първия ми мач беше 2002-2003 мисля - на Тича срещу Левски... Двете спасени дузпи от Пифа... Препълнен стадион, атмосфера, бях близо до агитката, ходих с баща ми :mrgreen:
А първия мач по телевизията беше май между Ботев и ЦСКА 96/97- Ботев падна с 0:1 мисля....

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 20 ное 2010 22:00

Черно Море - Ботев Врата, като бяхме в Б група, бихме ги, но не си спомням точно с колко 2:1, 2:0 нещо такова :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 ное 2010 03:09

Баща ми ме е водил като малък на мачове на Берое,но нямам спомени оттогава,понеже съм бил първо бебе,после неразбиращо дете.Първият ми мач,който помня на живо е България-Словакия 2-0 в контрола на 3 март 1999 г. в Стара Загора с голове на сегашния треньор на Берое Илиан Илиев и Христо Йовов.През август посетих първия си мач на клубно ниво-Берое-Ботев 5-2 от първия кръг на А група.Бях на 10 години и отидохме с дядо ми.Това беше и моментът,в който се запалих по зелената идея и така вече 11 г.Първият ми мач по тв не си спомням точно кой е,но мисля,че е от великото американско лято през 1994 г. и по-точно четвъртфинала с Германия.По Милан се запалих през сезон 1995-1996,но не помня кой е първият мач на отбора,който съм гледал.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 21 ное 2010 12:14

Доростол - Рилски Спортист преди 5-6 години. Мача бе от Б група и май загубихме с 0:2 или 1:2
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 ное 2010 12:59

По телевизията 1994 България - Германия (2:1). Първият на Левски по телевизията 23 септември същата година (от тогава съм фен на Левски). Първият мач на живо Спартак (Плевен)- Славия беше осминафинал за купата 2001г .Поне него си спомням преди това съм бил на други но съм бил по-малък.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 21 ное 2010 13:22

Първият ми осъзнат мач на който съм присъствал е на стадион "9-ти септември" м/у отборите на ФК"Ботев"Пловдив -ФК"Локомотив"Пловдив,който завърши при резултат 3:7.

От него имам 2-ва спомена:

1-ят е, че когато резултата набъбна доста в полза на Локомотив, Хр.Бонев отиде пред резервната скамейка на Ботев (ние с баща ми бяхме седнали зад нея) и попита треньора:
- "Искате ли още"...
Попитах бащата кой е този "спортсмен", а той ми казва, че това в момента е най-добрият футболист на България и много е искал да играе в другият отбор но те не му дали гуминки, за да тренира (в момента са нямали)...
-Как се казва, този другият отбор? Питам аз, бащата.
-Ботев.Отговаря той...
Ако не беше "спортсмена" Хр.Бонев, можеше да се подведа по резултата, като всяко дете и да направя най-голямата грешка в живота си като стана локомотовец.

2-ят е, че от тогава съм БОТЕВИСТ :)

Едно голямо благодаря, г-н Бонев!
Последна промяна от nik_bg1 на 01 дек 2010 21:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Първи мач

Мнениеот forumx3 » 24 ное 2010 11:34

Ако има хора които помнят първото си стъпване на стадиона и какво чувство са изпитали нека споделят :P Аз бях 7-8 годишен когато баща ми ме заведе на мач ... и от тогава като се почна :lol: :lol: :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Woland
Контакти:

Мнениеот Woland » 24 ное 2010 16:54

По телевизията не помня точно, може би Швеция-Франция на Евро 1992.
От българското първенство за жалост това беше разгромната загуба на ЦСКА от Левски с 1:7. Горе-долу оттогава съм и фен на червените.
Първият ми мач наживо беше България-Англия - последният мач на Стоичков- бях в 6-ти клас. Уговорихме се с приятели да си купим билети за сектор Г и да се съберем преди мача (тогава не знаех за разделението Б-Г сектор). Обаче кой ти чува добре, и си взимам билет за Б сектор. Е, не можах да се насладя на мача- бях едно само малко момче сред освирепели левскари, които не пееха много-много за България, но кой ми е виновен, че се набутах :) След това приятелите ми много ми се смяха.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 24 ное 2010 17:07

Още си спомням с умиление за далечната 1986г. и един от запомнящите се мачове за онзи период,а именно БОТЕВ Пловдив-Берое 8:1.Никога няма да забравя този мач,колежа се пръска по шевовете,а любимия Ботев мачка бъдещия шампион.

BULTRAS_TR
Контакти:

Мнениеот BULTRAS_TR » 24 ное 2010 20:02

Първият мач , които дори не помня е Ботев-Славия нещо от рода на 5или6 на 0 завършва , а иначе първият ми реален спомен от мач е 94/95та година - стадион Пловдив , мачът е Спартак Пловдив - Ботев , точно бяха дошли при нас Наско Сираков и Боби Михайлов и за мен беше много интересно тогава да видя на живо геройте от американското лято (уви сега ги смятам за вредни за бг футбола , но това е друга тема) беще хубав мач завърши 0 на 0 ! Тогава осъзнах какво е имал предвид дядо ми , когато е казвал колко е хубаво да си за Ботев ! Помна и една велика жълто - черна феерия .... много красиво ми се стори и естествено исках да ида там ... а дядката викаше - като пораснеш... (времето си лети) и така ! Помна как някви дядовци се базикаха с вратарчето на Спартак и го викаха да пият ракия , много смешно ми беше ! Хубави времена бяха ...

Върни се в “Футбол - България”