А група - догодина

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: А група - догодина

Мнениеот TristaNNN » 21 ное 2010 18:45

runnersa написа:
TristaNNN написа:Ами тъй като не се вижда светлина в тунела...не очаквам някакво вдигане на класата и зрителския интерес. Кой ще изпадне и кой ще дойде ми е все тая. Това което ме притеснява най-много е ако догодина някак имаме първенство, то дали ще има такова по-догодина :roll: Като гледам телевизиите и те не са цъфнали, за да издържат малките отбори с разни ТВ права и постоянно крякат за намаляване...и в тоя ред на мисли прогнозирам че някои отбори може и да хлопнат кепенците. Единственото което тайничко се надявам да стане е евробойците да си вдигнат класата и да се поотсрамим малко в Европа.

След всичко което каза как си мислиш, че ще стане това последното :roll: :(

[offtopic]...тайничко се надявам.... ;) , ако мислех че ще стане щях да споделя как :lol:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 ное 2010 19:03

Dust написа:Първата стъпка за по-силен футбол е "Б" група да стане една.
Втора стъпка задължителен минимален бюджет за отбор от "А" група
Трета стъпка, задължително поне тревното покритие на стадионите да е перфектно.

Традиции футбол не играят, защото това е комерсиален спорт и без пари не става.

Чета мнения отбора от Ловеч да си ходел в Б група, е с какво аджеба пречи той в момента?

+1 Ето едно хубаво мнение! Задължително трябва да има минимален бюджет, гарантиран поне за полугодие, да речем 200 000 лева месечно + 400 000 трансферен бюджет за прозорец! Задължително тревното покритие да е перфектно!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 21 ное 2010 19:32

Jorkorazporko написа:
Dust написа:Първата стъпка за по-силен футбол е "Б" група да стане една.
Втора стъпка задължителен минимален бюджет за отбор от "А" група
Трета стъпка, задължително поне тревното покритие на стадионите да е перфектно.

Традиции футбол не играят, защото това е комерсиален спорт и без пари не става.

Чета мнения отбора от Ловеч да си ходел в Б група, е с какво аджеба пречи той в момента?

+1 Ето едно хубаво мнение! Задължително трябва да има минимален бюджет, гарантиран поне за полугодие, да речем 200 000 лева месечно + 400 000 трансферен бюджет за прозорец! Задължително тревното покритие да е перфектно!

Мда, и в А група ще играят 6 отбора :lol: . Всичко това е много хубаво, ама трудно осъществимо за нашата действителност

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 ное 2010 19:34

Всички искате Литекс да изчезне... е аз пък искам врагове на българския футбол като Левски и ЦСКА да изчезнат, не единствения, който им се опълчва в мръсните игрички - Литекс.

Jorkorazporko написа:+1 Ето едно хубаво мнение! Задължително трябва да има минимален бюджет, гарантиран поне за полугодие, да речем 200 000 лева месечно + 400 000 трансферен бюджет за прозорец! Задължително тревното покритие да е перфектно!

Ето това ако се изпълни, единия ще изхвърчи - ЦСКА. Или си мислите, че под "гарантиран трансферен бюджет" означава да обещавате пари на другите отбори за играчите им? :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 21 ное 2010 19:44

Моето мнение е , че в България малко отбори използват футболни средства,било то за да станат шампиони,да не изпаднат или да влезнат в най-горния ни ешалон :) Така,че такива сметки на този етап от сезона не могат да се правят!
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 21 ное 2010 19:58

Момчета, за мое голямо съжаление, единят отбор, който ще изпадне от А група е Пирин. Отбора страда от безпаричие, което ще му се отрази много през втория полусезон. Другият отбор, който ще изпадне е един измежду Видима-Раковски и Академик. По отношение на отборите, които ще се класират за А група - Етър и Спартак Пд. Като усилено се говори, че Ботев ще вземат лиценза на Спартак и новият собственик иска да ги прави шампиони за 100 годишнината им.

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 21 ное 2010 20:13

Спокойно колеги привърженици на различни бг отбори отборът на БОТЕВ ПЛОВДИВ догодина ще си мине през Б група и след това ще си влезе през парадния вход в А група

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 21 ное 2010 20:24

t7h7m7 написа:Спокойно колеги привърженици на различни бг отбори отборът на БОТЕВ ПЛОВДИВ догодина ще си мине през Б група и след това ще си влезе през парадния вход в А група

Казвам какво съм чул. Иначе, и аз като останалите колеги, съм на мнение, че Ботев трябва да бъде в А група. Без Ботев и Локомотив Пд, А група няма да е същата.

Потребителски аватар
Валери Домовчийски
Контакти:

Мнениеот Валери Домовчийски » 21 ное 2010 20:33

urkoto написа:
cska - maina написа:
bonnnev написа:Литекс ще е шампион но нали знаеш че мечтите са безплатни

Няма лошо, просто си мечтая за една силна група от отбори с традиции а ваште са в Бгрупа :roll:

3 титли на България (четвъртата се пече в момента), 4 купи на страната и една Суперкупа за по-малко от 15 години. Когато фактите говорят, би трябвало дори и промитите червени/сини мозъци да мълчат ;)

Урко ли си Пурко ли не знам какъв си ама Литекс няма да стане шампион тази път то не беше подпиране, садийски аванти колкото щеш, Гришата купува,
така ли трупа твоя селски отбор титли?
Нека ти напомня как първите титли бяха купени по същия начин, а размяната с ЦСКА "дай ми титла нати купа", АМА ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ, то веднъж ви се размина втори трети ама накрая стомната ще се счупи приятелю.
Така, че това ли е голямото явление, за което ми говориш, каде беше Литекс преди 1998/99 ?
Най обикновен селски отбор.

Потребителски аватар
chefzZ
Контакти:

Мнениеот chefzZ » 21 ное 2010 20:38

И като е бил какво?!
Всички живеете само на стари лаври..В днешно време футбол без пари НЯМА!А вие си мечтайте за ГРАНДОВЕТЕ преди време да влизат в А група без пари ;)

Върни се в “Футбол - България”