Бдин” Видин привлече юноша на „Манчестер Юнайтед”
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бдин” Видин привлече юноша на „Манчестер Юнайтед”
„Бдин” Видин привлвче вратар от школата на „Манчестер Юнайтед”. 16- годишният Арън Бътън е в България благодарение на баща си – Майкъл Бътън. Преди 7 години Бътън-старши купува къща в село Раброво, а от 3 години вече постоянно живее там. Синът му вече завършил средното си образование, пристига в България преди месец. Арън е рожба на академията на Ман. Юнайтед и две години е титуляр за юношите на „Блякпул”. Талантът ще продължи да тренира с мъжете, на „Бдин” и ще остане в школата на клуба. „Много съм впечатлен от перфектната организация в клуба. Бях посрещнат в наистина професионален клуб. За мен е шанс да се докажа тук и да продължа кариерата си.” – заяви Арън Бътън след първата тренировка с „Бдин”. Новото попълнение на клуба Арън Бъртън е роден на 14 юни 1994 година в Манчестер.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Re: Бдин” Видин привлече юноша на „Манчестер Юнайтед”
Е как като е толкова добър се е озовал в Видин 

batmanlevski написа:бре на 16 години и завършил средно образование този е направо гений
в Англия до колкото знам се учи от 5 до 16 годинни ..?!
- Santiago Munezz
- Контакти:
В Англия мисля че средното образование се завършва на 16 

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Добър трансфер и за Бдин, и за футболиста.Щом е от школата на Манчестър и бил титуляр за юношите на Блекпул, значи има качества за В или Б група след 1-2 години(вероятно и за А,но Бдин няма как да стигне скоро до там).А за Бътън това е шанс да играе възможно най-скоро в първи отбор и да придобие малко повече известност и защо не след няколко години да се върне в Англия в някой силен отбор.

-
- Контакти:
Ахахахаха, тоя е супер зле щом е отишъл в юношите на Видин. Тия не могат да си отцелят краката, играл съм срещу тях тая година, бихме 2:1 и бяхме с един човек по-малко почти целият мач!
Лично аз тръгнах на 6 и завърших 12 дена след като направих 18. Брат ми тръгна на 5 и ще завърши 10 дена след като направи 17.(живот и здраве). Чудя се на родители които си пускат децата на по 7 години и няколко месеца на училище. 12тия клас наистина е МЕГА излишен. А иначе по темата, лошо за детето, жертва на действията на баща си да дойде в България и да играе футбол.
Малее това в България като се чуе юноша на МЮ,Ливърпул,Барса,Реал и още такива грандове и всеки си мисли че е Меси или Роналдо и почва едно величаене .С изключение на по двема трима играчи от юношите и на тези грандове останалото е пълнеж както навсякъде .
-
- Контакти:
Въпроса е дали има повече качества от колкото българските момчета и още по-важното ако има такива дали няма да бъде провален 

Върни се в “Футбол - България”