Първият мач, който някога сме гледали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Re: Първият мач, който някога сме гледали

Мнениеот kola_di_rienzo » 20 ное 2010 12:11

Много интересна тема наистина! Голямо браво на автора ;) Аз за пръв път отидох на България-Русия през 97г. 1:0 с гол с глава на незабравимия Трифон Иванов :lol: точно на вратата зад, която бях - в Б сектор на Националния стадион. Това е първия и последен път в който съм бил в Б сектор 8-) Просто защото баща ми не е запален по футбола, а приятелят му, който ни заведе беше левскар. Както и да е - мачовете на националния са винаги най-интересни. Първите мачове, които гледах по телевизията бяха през 94 или даже през 93 година - на златното поколение. Сега е мъка националния, но пак си остава единствения ни национален, така че - нека го подкрепяме повечко. ;)
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 ное 2010 12:16

Аз си спомням ,че ме водиха на Левск-Спартак Вн –5:0 на старият още Васил Левски

това ми е най-ранният спомен

92-93 година

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 20 ное 2010 12:24

Моят първи мач, който наистина си спомням беше Левски - Локо СФ 8:0 изпитах такова удоволствие и радост тогава, че никога няма да забравя този мач, иначе си спомням и мачовете от световното 1994, но не всички, защото просто на повечето съм спал :) :) :) а на живо мисля, че гледах България - Хърватия 1:3, а мач на Левски беше на Васил Левски с ЦСКА 1:1 2005 година!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 20 ное 2010 12:53

Как може да помните такива неща?Гледал съм толкова много мачове,че нямам никаква идея кой е първия.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Валери Домовчийски
Контакти:

Мнениеот Валери Домовчийски » 20 ное 2010 13:02

Никога няма да забравя първия мач, който гледах защото изпитах страхотно удоволствие мача беше ЛЕВСКИ - Локомотив 96 (Витебск) 8:1
треньор беше Вячеслав Грозни, при който демонстрирахме страхотен футбол в началото много ми се иска да намеря запис от целия мач. за да изпитам отново това удоволствие!
След това предстоеше мач с ЦСКА смачкахме ги тотално, но спечелихме само с 2:0

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 20 ное 2010 13:26

Първият мач,който съм гледал беше ЦСКА-Нюкасъл от 1999 г. 2:2 свърши.А първият мач,на който съм бил беше ЦСКА-Видима Раковски 1:0.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 ное 2010 14:46

Първият мач, който гледах беше през далечната 1988-а или 1989-а вече не помня точно на стадион Юри Гагарин (понастоящем Варна, само дето вместо стадион има една голяма дупка... :evil: :evil: :evil: )

Мача беше Черно Море - Левски и баща ми ме беше взел със себе си. Резултата на мача не го помня, но помня, че стадиона беше препълнен, а атмосферата фантастична.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 ное 2010 14:58

Първият мач, който гледах аз пък бе... по мотобол. Адски зарибяващ спорт за гледане в Павликени при баба и дядо. Помня го много добре понеже топката излезе, аз реших да я ритна като си мислих, че е като футболна топка, но изпитах голяма болка, понеже няма общо с футболната топка. :mrgreen:
А първият ми мач, който си спомням, футболен, пак не бе в родният ми град, а във Варна (при леля :) ), на покойният "Юрий Гагарин" (в средата на 80-те, може би...). Много ме бе впечатлило разположението на стадиона. Иначе бе младежка квалификация между България и Румъния. Може и приятелски мач да бе, ама май бе за квалификация, понеже имаше много хора. Ние с баща ми бяхме откъм страната на морето седнали. Малко по-късно, започнах да ходя на етърчето на мачове. Може би 2 сезона след това станахме шампиони. Така и не разбрах как успяхме... А мачът с Кайзерслаутерн бе може би първият ми гъдел от мач, който съм чувствал. Верно отстраниха ни, но го направиха трудно и всички бяхме на терена после. Немци, българи всички се радваха.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 20 ное 2010 16:24

първите мачове за които имам някакъв спомен са от 80-те години!
помня, че гледахме Мексико - България от световното, а аз с пълно гърло се дерях за мексико, без да се усещам, че те играят срещу моите сънародници. естествено не догледах мача, защото получих червен картон от баща ми още през първото полувреме :)
а първия мач на стадион беше на покойния "Юри Гагарин" във Варна, където ме заведаха баща ми и чичо ми, за да видя как Черно Море падна трудно с 2:1 от Локо Сф! стадиона беше претъпкан до козирката!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 ное 2010 18:01

Ха, че забавен съвпадеж! Последните трима сме били на "Гагарин" първите мачове. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”