Кой е най-хубавият химн на футболен отбор в България?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой е най-хубавият химн на футболен отбор в България?
Alex P-Левски София-запад.Най яката песен на отбора
- отборът на Пловдив
- Контакти:
drughi написа:Tова е втория ни химн, след официалния...![]()
И той е уникален...![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7_-_8V8F7Ok[/youtube]
ВИНАГИ С ВАС! Невероятен клип!

Иначе благодаря на всички за мненията. Повечето песни ми харесаха. Няма да отличавам едни от други за да няма сърдити. Всички са хубави!

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
1.)
2.)
Това са ни актуалните. Преди имахме още един нов, но ръководството не плати правата. Тих бял Дунав още по традиция се пуска, но скоро няма да бъде така...

2.)
Това са ни актуалните. Преди имахме още един нов, но ръководството не плати правата. Тих бял Дунав още по традиция се пуска, но скоро няма да бъде така...

"Сърца червени" също е много хубав химн. Според мен, и прекрасното изпълнение на Данчето Христова прави този химн да звучи толкова надъхващо. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Boksiorcheto
На ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и двата химна,но на мен ми харесва повече "ВИНАГИ С ВАС". Иначе ги знам и двата на изуст + всички други миксове
. След тях бих отличил химна на Ботев
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Аз естествено като левскар най-много си харесвам химна на Левски.Но определено и химна на Литекс е много добър.

http://vbox7.com/play:1641842c + http://vbox7.com/play:c27f42a3 и целият ст.Нефтохимик да позеленее от зелените шалчета >>> БЕЗЦЕННО .По-старите фенове знаят за какво иде реч. 

Последна промяна от maldin1 на 20 ное 2010 11:33, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Химна на Левски е перфектен, но специално на мен най-много ми допада химна на Локо Пловдив.За химн, според мен трябва да е нещо по-надъхващо и жицата е перфектната идея.NFB_Bgfen написа:Аз естествено като левскар най-много си харесвам химна на Левски.Но определено и химна на Литекс е много добър.
Хубави или лоши всички т.наречни химни на отборите ни се създадоха и се опитаха да се наложат в последните 20-на години на преход и като повечето неща от този преход се отличават с изключителна посредственост и за никой от тях не може да се каже ,че е приет радушно и от всички фенове на съответния отбор и се е превърнал наистина в музикална ебмлема на този клуб.Дори и там където все пак упорито го налагат на феновете, като им го пускат на всички мачове и се иска от тях да им стане постепенно любим и те да го възприемат като нещо естествено свързано с любимия им клуб и да го пеят ,все още не можем да говорим за никакви традиции.Все пак обаче има една песен ,която вече 47 години звучи преди всеки домакински мач на един отбор,една песен която всички фенове на този отбор още от невръстни хлапета заобичват и която вече се е превърнала наистина в неразделна част от представите за този отбор.Тази песен с гордост може да се нарече Химн,и освен това също с гордост да се каже за нея , че е химна на най-стария отбор у нас , че е най-обичанния и популярен сред феновете на отбора за който е химн-това е : ,,БЛУ КАНАРИ''-ХИМНА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- infallible
- Контакти:
Химните ни са Хубави, но отборите ни са далече от тяХ..
И на мене ми е любим сърца червени, но не твърда че е най-добрия.. просто най-любимия (:
И на мене ми е любим сърца червени, но не твърда че е най-добрия.. просто най-любимия (:
ЕДНА ЛЮБОВ!
Върни се в “Футбол - България”