Български отбори, участвали в черно тото.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Български отбори, участвали в черно тото.

Мнениеот Blue_Lion » 14 ное 2010 14:44

Лично аз смятам,че всички са в кюпа по един или друг начин,но ще изгорят само малките клубове,които се издържат от черно тото,защото те са най-ниско в йерархията ! Това в случай,че успеят да докажат черното тото,а затова се иска и воля ;)

Черно тото има в цял свят,не само в България :)
Изображение

Потребителски аватар
bokluk4iite

Мнениеот bokluk4iite » 14 ное 2010 14:46

на всички е ясно ,че Литекс е най-намесения отбор в тези далавери,обаче съм сигурен че Боби Перуката ще напрви всичко възможно за да ги прикрие и ще набута някой беззащитен отбор

Потребителски аватар
bokluk4iite

Мнениеот bokluk4iite » 14 ное 2010 14:50

donpacko написа:Аз ще дам пример от политиката.Всеки казва,че Доган бил бандит,докато няма осъдителна присъда и да полежи във затвора 20 годинки значи е невинен.Долу горе и така е при нашите футболни отбори.

това ме подсеща за един човек от Ловеч,дребен на ръст,но за да съм коректен няма да му споменавам името

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2010 14:55

bokluk4iite написа:
donpacko написа:Аз ще дам пример от политиката.Всеки казва,че Доган бил бандит,докато няма осъдителна присъда и да полежи във затвора 20 годинки значи е невинен.Долу горе и така е при нашите футболни отбори.

това ме подсеща за един човек от Ловеч,дребен на ръст,но за да съм коректен няма да му споменавам името

Нали?А за един човек с мустаки да имаш подсещане..много прилича на Алеков герой :mrgreen:

Пич, болни сте с тази параноя, която ви гони.С грандоманията и носовиренето, че само вие и никой друг заслужава да е шампион.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bokluk4iite

Мнениеот bokluk4iite » 14 ное 2010 15:20

Sword Coast Boys написа:Голът от очевадна засада и "НЕСПАСЯЕМИЯТ" пряк свободен удар на Маркиньос говорят красноречево, че в Бг футбола уредени мачове НЯМА:
http://vbox7.com/play:35660b10

особенно комичен беше гола на Маркиньос когато вратарчето на Берое виждайки ,че ще спаси удара в последнния момент си спря ръката за да не обърка сметките на червените босове.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 14 ное 2010 15:33

Два от мачовете според мен са Базел - ЦСКА и Лацио - Левски! Иначе във вътрешното по скоро се уреждат съдии...

joroivanov83
Контакти:

Мнениеот joroivanov83 » 14 ное 2010 15:43

Абе Литекс 9 точки от съдиите получават и 3 от Монтана за 4 мача,ние се надяваме някой да прави разкрития...

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 ное 2010 15:43

Интересна работа. Значи ЦСКА като бие мача е нареден. А никой и дума не казва за 0:1 3:1. И интересното, че и сайтовете предрекоха мача. Големи врачки бе. Стига сте търсили под вола теле. Гола на Маркиньос бил под въпрос. То за вас левскарите всички голове на ЦСКА се под въпрос.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 ное 2010 15:50

Sword Coast Boys написа:Голът от очевадна засада и "НЕСПАСЯЕМИЯТ" пряк свободен удар на Маркиньос говорят красноречево, че в Бг футбола уредени мачове НЯМА:
http://vbox7.com/play:35660b10

Този гол от "очевадна" засада беше ли зачетен или си беше свирена засада? Ако си спомням добре, в този мач ЦСКА вкара 2 гола, не три.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 ное 2010 15:51

joroivanov83 написа:Абе Литекс 9 точки от съдиите получават и 3 от Монтана за 4 мача,ние се надяваме някой да прави разкрития...

Това кой го казва ?

Върни се в “Футбол - България”