Най-лудите коментари по ДАРИК
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най-лудите коментари по ДАРИК
Откъде могат да се изтегляте тези коментари ???
супер много се излагат с тъпите си коментари при головете , много изкуствено го правят .... и се правят на испанци , аржентинци и тем подобни видове коментатори
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Еми като са ти изкуствени, си гледай ТВ+, слушай се Калин Катев по Хоризонт и знаеш ли какво защо изобщо ги слушаш, Локото незнам да играе в четвъртък
))

Според мен Дарик е най-доброто радио, когато става дума за спорт и футбол. Независимо, че съм от ЦСКА винаги коментарите на водещите са интересни и различни от всички останали медии. Наистина можеше и трябваше да отделят малко повече внимание на победата на ЦСКА, отколкото на равния на Левски, но така се е случило. Истината е, че на ЦСКА му трябва повече спокойствие и излишно надуване на балона няма да бъде от полза, нека играчите не се оревъзнасят, защото за 1 полусезон са направили едва 3-4 добри мача..
ЦСКА - На терена и в живота !!!
haha написа:Хората от екипа на Гонг са фенове,а не журналисти.Това е нещото,което много пречи на работата им и "обективните" им мнения.
Едва ли има спортен журналист,който да не е фен на даден отбор ....
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Лично на мен най - лудият коментар на "Дарик Радио" е след гола на Гарра Дембеле срещу "АИК". 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Това с коментирането на Гаарррааа деде дедедедедд Деммбелллеее...
не е нищо..! Незнам дали сте слушали обсъжданията им на тема: Левски-ЦСКА и като почнат се вадят компромати, дузпи и подпирания
Слушам ги редовно имам някакви наблюдения, особенно "вещи" са мадамите за спорта 

Преди да започнете да си правите забележки, първо се научете да пишете и говорите правилно български език, защото съм сигурен, че поне 1/3 от форумците не са и чували колко букви и звука има в нашия език. Не знаят, че има падежи, местоимения, кога, къде и как се слагат. За запетаи, точки и т.н. да не говоря.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
haha написа:Хората от екипа на Гонг са фенове,а не журналисти.Това е нещото,което много пречи на работата им и "обективните" им мнения.
Много си прав ! Особено дразни когато тези журналисти- фенове коментират мачове на своя отбор ! Голямо чудо е станало в Европа , ама когато след последният мач ЦСКА И Левски пак заемат 4-то място в групите ще се впуснат в дълги лакардии на тема какви са бюджетите на другите отбори ! Нима през соца не беше пак така , ама имаше далеч по класни футболисти и отбори !
Нима тогава играчите можеха да закупят кола с 2 заплати ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Върни се в “Футбол - България”