Футболист направи скандални разкрития за уредени мачове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gi_Ru
Контакти:

Re: Букмейкърите проговориха! Корупция!

Мнениеот Gi_Ru » 03 ное 2010 09:33

Сякаш не е ясно на всички за тези наредби. Работата е, че няма да се вземат никакви мерки. Всичко ще бъде потулено (доколкото може) и нещата ще си продължат по старо му.
Преди няколко години един футболен човек (не си спомням кой беше и каква длъжност изпълняваше) разказваше колко струва титлата в България - пари за "трудни" отбори които да полегнат, пари за отбори които да скочат на конкурентите ти, пари за садии в определени мачове и т.н. Повечето от вас може би ще си спомнят тези разкрития, но не виждам да има някакви промени след тях. Точно обратното - вече се модернизираха схемите за покупко-продажба на мачове, титли и други далавери.
Все пак българите сме много умни когато става дума за далавера :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 ное 2010 09:45

Букмейкърът говореше глупости, даже Сашо Диков и Ивайло Дражев по-добре ги връзват. Нещо си помислил човека, че ще стане, а то не станало, значи има договорка :lol: . А за Мездра беше железен - там имало договорка, ама мачът щял да свърши по друг начин, Бачев решил да загуби парите, ама да остане честен, изглежда. Виж футболистът звучеше достоверно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 ное 2010 09:59

Абе този шампионат прилича много на миналия,само че Левски и ЦСКА са с разменени роли.Миналия ЦСКА тръгна много силно но след 10 кръг почна да се дъни тази година пак същия сценарий само че Левски тръгна силно в началото а след 10 кръг почна да издиша....и накрая и в двата случая Литекс шампион :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 ное 2010 10:06

Santiago Munezz написа:Абе този шампионат прилича много на миналия,само че Левски и ЦСКА са с разменени роли.Миналия ЦСКА тръгна много силно но след 10 кръг почна да се дъни тази година пак същия сценарий само че Левски тръгна силно в началото а след 10 кръг почна да издиша....и накрая и в двата случая Литекс шампион :lol:

Левски обаче и пролетта нищо не игра миналия сезон, а мястото в Европа си го купи чрез няколко играча на Локо Сф. Възможно е и тази година ЦСКА да подходи по същия начин, всичко зависи от това как ще тръгне пролетта.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 03 ное 2010 10:08

На мен ми се видя малко странно, че букито не знаеше кой е Гошо Бачев! Имам предвид момента, когато Ани Цолова попита не е ли жената от "футболни съпруги", жената на президента на Локомотив Мездра. И каза, че президента се казвал Георги Дечев, а онзи изобщо не зацепи, че става въпрос за Георги Бачев. Стори ми се съмнително такъв човек да не познава президента на Локо Мездра-Георги Бачев. Още повече, че Бачев е известен в средите на тотото! Иначе Цолова беше по-запозната с футбола като цяло от другия водещ. Димитър Попов май се казваше. Този хал хабер си няма от футбол и залагания! Поне да се беше подготвил малко преди предаването.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 ное 2010 10:12

Аз гледах много внимателно материала и не чух нищо конкретно - всичко това се знае и писано по медиите. Футболистът беше най-смешен. Защо, след като остава анонимен, не говори с имена - отбори, треньори, футболисти, футболни босове? Тази история с Радомиров е претоплена манджа, само кучето ми не знае, че той прецака мача Спартак Вн - Беласица. Същото нещо и с букмейкъра. Защо не каза поне едно име? Говори за мача в Мездра. Ами то и на слепите им беше ясно за какво става дума. Въпросът беше да каже кой е залагал на този мач - Титан ли, Дучето ли, Георги Бачев ли, играчите ли?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 03 ное 2010 10:37

Обикновенно чесане на езиците и търсене на сензация,цитати от вестници и сайтове.Букмейкърът не каза нищо същественно впрочем останах с впечетлението че самият той не е легален букмейкър,а работник в черно тото в което дълбоко се съмнявам или е обикновен лаик,който не е изтървал предаване на Сашо Диков същото се отнася и за футболиста,така че е нормално никой да не обърне внимание ма тези уж горещи интервюта!!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 03 ное 2010 11:01

Във Германия, Италия, Испания, Англия, Франция корупция има, НО в България няма, няма . няма и да има Тя няма почва у нас тук всичко е чисто и затова БГ отборите се дънят в европа като "шкембе у дувар". Ние сме пример за цял свят.

[offtopic]Простете за иронията[/offtopic]
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 03 ное 2010 11:08

Идва ми да ви попитам всички вие, които преди мен досега сте оставили своите мнения в темата:
АБЕ ВИЕ АДЖЕБА В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?
Кьорави ли сте, че България е най-малкото зрънце в случая!

Отворете си очите и вижте какво става в Европа и в ШЛ!
Реал Мадрид преди 7-8 години взе ШЛ, и какво спечели: двайсетина милиона... Нищо работа! След това 6 /шест!!!!!!!!!/ поредни сезона отпада на осминафинал и печели мноооооого повече! Иначе как да си обясним рекордните им покупки?!

Да не говорим за нагласения финал преди 5 години в Истанбул- от 0:3 до 3:3!!!
Въпросът че печалбата е била САМО ЗА ТОЗИ КОЙТО Е БИЛ ИНФОРМИРАН!

Ами какво да кажем за най-силните първенства- Англия и Испания?
Манчестер прави няколко равенства поред като гост, като едното от 3:1 до 3:3 срещу Евертън стана в ДОБАВЕНОТО ВРЕМЕ!!! Вие имате ли представа за какви печалби става реч аджеба???

Барселона падна у дома при смразяващ коефициент от дебютанта Еркулес още в началото на първенството: първо тогава не е фатално и второ: ДЕН ГОДИНА ХРАНИ, нали знаете! Цялата година! Още повече че скоро от барселонския клуб оповестиха загуби с 40 и не знам колко милиона...

В България най-голямата далавера беше преди 5-6 години, когато Ботев би в Бургас нафтата с 2:1 при коефициент 17!!! Представете си за каква печалба става въпрос, при това тя най-вероятно не е била за Ботев, а за Порточанов. Много съмнително беше поведението на същия след този двубой- нито проговори нещичко /а знаем как наказваше футболистите си при гафове/, нито ги наказа, просто... скри отбора някъде в някво близко село. Много скоро след това и заряза футбола изобщо, като май ИЗБИ ВСИЧКО ВЛОЖЕНО В НАФТАТА САМО С ТОЗИ МАЧ!

Така че огледайте се, ослушайте се и ако не идва влак... залагайте!
Ама умната!!!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 03 ное 2010 11:24

LokoMaina написа:Идва ми да ви попитам всички вие, които преди мен досега сте оставили своите мнения в темата:
АБЕ ВИЕ АДЖЕБА В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?
Кьорави ли сте, че България е най-малкото зрънце в случая!

Отворете си очите и вижте какво става в Европа и в ШЛ!
Реал Мадрид преди 7-8 години взе ШЛ, и какво спечели: двайсетина милиона... Нищо работа! След това 6 /шест!!!!!!!!!/ поредни сезона отпада на осминафинал и печели мноооооого повече! Иначе как да си обясним рекордните им покупки?!

Да не говорим за нагласения финал преди 5 години в Истанбул- от 0:3 до 3:3!!!
Въпросът че печалбата е била САМО ЗА ТОЗИ КОЙТО Е БИЛ ИНФОРМИРАН!

Ами какво да кажем за най-силните първенства- Англия и Испания?
Манчестер прави няколко равенства поред като гост, като едното от 3:1 до 3:3 срещу Евертън стана в ДОБАВЕНОТО ВРЕМЕ!!! Вие имате ли представа за какви печалби става реч аджеба???

Барселона падна у дома при смразяващ коефициент от дебютанта Еркулес още в началото на първенството: първо тогава не е фатално и второ: ДЕН ГОДИНА ХРАНИ, нали знаете! Цялата година! Още повече че скоро от барселонския клуб оповестиха загуби с 40 и не знам колко милиона...

В България най-голямата далавера беше преди 5-6 години, когато Ботев би в Бургас нафтата с 2:1 при коефициент 17!!! Представете си за каква печалба става въпрос, при това тя най-вероятно не е била за Ботев, а за Порточанов. Много съмнително беше поведението на същия след този двубой- нито проговори нещичко /а знаем как наказваше футболистите си при гафове/, нито ги наказа, просто... скри отбора някъде в някво близко село. Много скоро след това и заряза футбола изобщо, като май ИЗБИ ВСИЧКО ВЛОЖЕНО В НАФТАТА САМО С ТОЗИ МАЧ!

Така че огледайте се, ослушайте се и ако не идва влак... залагайте!
Ама умната!!!

Прав си колега, ние наистина сме зрънце, но нали от там се почва. А относно големите отбори там вече е страшно чак не ми се мисли, да не говорим как Франция стана световен и европейски, всичко е ПАРИ, МНОооооГО ПАРИ
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “Футбол - България”