Мнениеот LokoMaina » 03 ное 2010 11:08
Идва ми да ви попитам всички вие, които преди мен досега сте оставили своите мнения в темата:
АБЕ ВИЕ АДЖЕБА В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?
Кьорави ли сте, че България е най-малкото зрънце в случая!
Отворете си очите и вижте какво става в Европа и в ШЛ!
Реал Мадрид преди 7-8 години взе ШЛ, и какво спечели: двайсетина милиона... Нищо работа! След това 6 /шест!!!!!!!!!/ поредни сезона отпада на осминафинал и печели мноооооого повече! Иначе как да си обясним рекордните им покупки?!
Да не говорим за нагласения финал преди 5 години в Истанбул- от 0:3 до 3:3!!!
Въпросът че печалбата е била САМО ЗА ТОЗИ КОЙТО Е БИЛ ИНФОРМИРАН!
Ами какво да кажем за най-силните първенства- Англия и Испания?
Манчестер прави няколко равенства поред като гост, като едното от 3:1 до 3:3 срещу Евертън стана в ДОБАВЕНОТО ВРЕМЕ!!! Вие имате ли представа за какви печалби става реч аджеба???
Барселона падна у дома при смразяващ коефициент от дебютанта Еркулес още в началото на първенството: първо тогава не е фатално и второ: ДЕН ГОДИНА ХРАНИ, нали знаете! Цялата година! Още повече че скоро от барселонския клуб оповестиха загуби с 40 и не знам колко милиона...
В България най-голямата далавера беше преди 5-6 години, когато Ботев би в Бургас нафтата с 2:1 при коефициент 17!!! Представете си за каква печалба става въпрос, при това тя най-вероятно не е била за Ботев, а за Порточанов. Много съмнително беше поведението на същия след този двубой- нито проговори нещичко /а знаем как наказваше футболистите си при гафове/, нито ги наказа, просто... скри отбора някъде в някво близко село. Много скоро след това и заряза футбола изобщо, като май ИЗБИ ВСИЧКО ВЛОЖЕНО В НАФТАТА САМО С ТОЗИ МАЧ!
Така че огледайте се, ослушайте се и ако не идва влак... залагайте!
Ама умната!!!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!