Димитър Пенев - фен тема

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Димитър Пенев - фен тема

Мнениеот Бижутера » 11 окт 2010 21:51

BLUE_CHAMPIONS написа:
Siegfried написа:[center]Не пропускайте култовото участие на Димитър Пенев в Стани Богат след 23ти септември !!![/center]

Не изневери на стила си-роди се новия бисер БОРИС ТРИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ахахаха като се сетя падам от стола...пената е велик човек :lol: :lol: :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Бисери на Димитър Пенев-Смях до дупка

Мнениеот thebully » 28 окт 2010 16:36

Бисери на Димитър Пенев - смях до дупка
http://images.ibox.bg/2007/08/08/penev/460x307.jpg

Предтсавяме Ви доста смешни изцепки и бисери на нашият велик треньор

"Задръстването е голямо, отбий в лоялното." (Напътствия към шофьора)

"Не е честно, ще подам констатация." (При игра на карти)

- Кременлиев, ти ще пазиш номер 11. Златков (б. а. - всъщност Златко Янков), ти ще си с Кантона.
- Ама те са един и същ човек!?
- Тогава двамата ще се разберете някак си.
(Разбор в съблекалнята)

"Младият Барбуков" (става дума за Бербатов)

"Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов. Ако ви стане студено, ще пуснем лампите."

"Казах на момчетата да играят бавно, но бързо. Тоест да си подават с къси пасове в центъра, но ако наш нападател се откъсне напред, да го търсят с дълъг пас."

"Средните хора на швеците са много добри."

"Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мадурите." (Коментар за бившия играч на Нафтекс Момчил Желев)

"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе не знам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях." (1988 година, представянето на новото попълнение в ЦСКА Трифон Иванов)

"Знам ги много добре. Имат един Марадона и един Кинаджи. Те са европейски шампиони на Южна Америка." (На световното в САЩ преди мача с Аржентина)

"Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3." След като му е направена забележка, че играчите стават 12, Пената отвръща: "Абе сега ще играем ли, или ще се броим."

"Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадиона им - "Кратера" (б. а. - всъщност Пратера). Около него има много люлки."

"Знам го този хотел, тук правих комоция на книгата ми."

"Испанците са опасни. Особено онова, къдравото - Киков. Имат и бразилче - Жмуньо, който направо скрива топката на защитата." (Пенев за Атлетико (Мадрид)

"Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не - ще те пратя да учиш в БАН." (Пенев към Иво Димов)

"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава." (Пенев за Белшина (Бобруйск)

Пенев нарежда отбора: "Ти ще играеш вляво, ти - вдясно, ти - в центъра." Иво Димов: "Ама, Пена, ние станахме 12!" Пенев: "Щом толкова говориш, сега ти няма да играеш." (разбор преди мач)

най-големия чичо Митко,да си жив и здрав и да продължаваш за да забавляваш с твойте лафове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

todorovepodloga
Контакти:

Re: Бисери на Димитър Пенев-Смях до дупка

Мнениеот todorovepodloga » 28 окт 2010 16:45

Цар Борис ТРИ :lol: :lol: :lol:

Пената велик!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 окт 2010 16:46

Браво, много гот, че си ги пуснал. Много се посмях, въпреки, че съм ги чел и слушал много пъти.
Най много ме кефят:
"Испанците са опасни. Особено онова, къдравото - Киков. Имат и бразилче - Жмуньо, който направо скрива топката на защитата."
Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава.
"Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадиона им - "Кратера" (б. а. - всъщност Пратера). Около него има много люлки."

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 16:48

:lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 28 окт 2010 16:50

todorovepodloga написа:Цар Борис ТРИ :lol: :lol: :lol:

Пената велик!

Това не го бях чел. :lol:

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 28 окт 2010 17:00

Чичо Митко създава уникални бисери :lol: Вианги ми е било забавно да го гледам или слушам. Въпреки всичко най-големия ни успех е под негово ръководство.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 28 окт 2010 17:06

thebully написа:Бисери на Димитър Пенев - смях до дупка

"Младият Барбуков" (става дума за Бербатов)

"Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов. Ако ви стане студено, ще пуснем лампите."

"Средните хора на швеците са много добри."

"Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мадурите." (Коментар за бившия играч на Нафтекс Момчил Желев)"

"Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3." След като му е направена забележка, че играчите стават 12, Пената отвръща: "Абе сега ще играем ли, или ще се броим."

Ех с тези си свои прозрения Бат Митко ще остане завинаги в историята :)
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
Gi_Ru
Контакти:

Мнениеот Gi_Ru » 28 окт 2010 17:08

http://www.sport1.bg/sport1/node/162090 - Тук има доста лафчета на чичо Митко(повечето се повтарят).

"Не може 20-30 фала, които пречеха на футболната игра. Не може да искаме дузпа в коляното и да демонстрира самият той, главният съдия. В една последна атака, когато се откъсва наш състезател с много груб фал, без последствие от картон и никаква реакция от съдия, дори страничния.” (2008, коментар на Пенев в gong.bg след мач на ЦСКА с Локомотив София) :lol:

Върни се в “Футбол - България”