jedivi написа:abe vie na tova li raz4itate,na sl.zaguba 6toto znaete 4e 6te ma4kame ve4e nared
Едва ли някой разчита на служебна загуба в тоя мач, но я ми кажи има ли по-неуреден клуб от ЦСКА! Знаеш ли със сигурност кой е президент на ЦСКА,кой е собственик, на кого имат да плащат, защо уволниха Стратега? Факта, че хората вече са склонни да повярват на всякакви слухове в това отношение за ЦСКА говори, че просто в клуба цари хаос и абсолютно безхаберие! Това е тъпото! Всички плюеха по Божков, а сега съм сигурен, че мечтаят за него! Това са си някакви драми вътрешни за ЦСКА и ако ми беше смешно като им отнеха лиценза, то сега вече ми е тъжно, не защото умирам от любов по ЦСКА, но без силен ЦСКА и Литекс, то за Левски няма конкуренция, а без конкуренция и Левски ще е слаб( и е слаб в момента)! Смятам всеки ще се съгласи, че в конкуренцията се ражда най-доброто!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!