Футбол с мутри,бой и поръчкови съдии по терените на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Футбол с мутри,бой и поръчкови съдии по терените на България

Мнениеот Converse » 26 окт 2010 21:12

Тоя дъртия дето маха с парите сигурно и той е сираче, айде моля ти се :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 окт 2010 21:24

Converse написа:Тоя дъртия дето маха с парите сигурно и той е сираче, айде моля ти се :roll:

Ако говориш за плешивия ром, не само е сираче, но има и тежък махмурлук следствие на непоправимите щети нанесени на крехката му душевност. А на тези които питат "какво толкова" ще препоръчам да прочетат Алеко Константинов "По изборите в Свищов" и "Бай-Ганьо прави избори"
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 26 окт 2010 21:34

Converse написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BKIhbR9Kv-Q&feature=player_embedded[/youtube]

Хехе, този Гришата е абсолютна селска пръчка. Домъкнал и псето си на стадиона.
Да не говорим че всеки път когато камерите го хванат в кадър люпи семки и плюе където свари. Не дай боже да даде интервю. Изказът и маниера му на говорене са на типична мутра от началото на 90те.
Типичен пример за българско мислене - щом плащам ще правя каквото си искам. Аз съм бея.
Пернишките "красавци" опитват да му подражават. Борисов обикновенно пристига на стадиона на поне половин бутилка уиски,а момците от охраната му спокойно могат да играят ролята на лошите във всеки нискобюджетен холивудски екшън - с остригани глави, брадясали и с кървясали погледи.... Тарторът им Цимбика няма да го коментирам - още един образ от 90те.
Големият ми любимец Батко също няма да го коментирам. Вижте ми аватара. Приликите с героя на Алеко са повече от очевадни - и като външност и като манталитет. Уубряяя!!! Булгар! Булгар! :)
Ако приемен, че тези са ръководителите на трите най-големи отбори у нас, то какво остава за другите.
Е и какъв футбол да очакваме тогава?

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 26 окт 2010 21:41

vanko99 написа:
Converse написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BKIhbR9Kv-Q&feature=player_embedded[/youtube]

Хехе, този Гришата е абсолютна селска пръчка. Домъкнал и псето си на стадиона.
Да не говорим че всеки път когато камерите го хванат в кадър люпи семки и плюе където свари. Не дай боже да даде интервю. Изказът и маниера му на говорене са на типична мутра от началото на 90те.
Типичен пример за българско мислене - щом плащам ще правя каквото си искам. Аз съм бея.
Пернишките "красавци" опитват да му подражават. Борисов обикновенно пристига на стадиона на поне половин бутилка уиски,а момците от охраната му спокойно могат да играят ролята на лошите във всеки нискобюджетен холивудски екшън - с остригани глави, брадясали и с кървясали погледи.... Тарторът им Цимбика няма да го коментирам - още един образ от 90те.
Големият ми любимец Батко също няма да го коментирам. Вижте ми аватара. Приликите с героя на Алеко са повече от очевадни - и като външност и като манталитет. Уубряяя!!! Булгар! Булгар! :)
Ако приемен, че тези са ръководителите на трите най-големи отбори у нас, то какво остава за другите.
Е и какъв футбол да очакваме тогава?

Карнеги отдавна не е сред живите!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

kaicho
Контакти:

Мнениеот kaicho » 26 окт 2010 21:45

При гостуването си в предаването Нека говорят, Гриша Ганчев разказа как след всеки мач дава на някакво цигане 20лв. Преди поредният мач при пристигането си на стадиона, Ганчев вижда как същото цигане идва на стадиона с такси.

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 26 окт 2010 21:50

Alternative написа:Какво лошо има в това,че сте потресени?Човека дава пари на бедни хора.

Съдията дето вчера свири мача,нали и той е беден ,сигурно е получил 10 000 лв. от негово царско нищожество-джуджето Гришо,а тези хорица чакат някакви си жалки 10 лв.,ако господарят на Ловешки вилает благоволи да им даде.
Батков вън!

eighten

Мнениеот eighten » 26 окт 2010 21:56

Публична тайна е че мутра номер едни в Бг футбола е Гришата. Щом и с Левски,Цска и Славия не се колебае да се ебава,наглостта му е без граници. Няма отбор който да не е изпищял от него> едно не може да си купи обаче. Морал. Затова и съвсем скоро никой няма да си спомня за него. Дори и в Ловеч го мразят. Говорил съм с хора оттам> Казват че никой никакъв бизнес не може да прави в района заради него. Долен тип!
Великите умове,раждат идеи!Долните мозъци се занимават с долни дела!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 окт 2010 21:58

nostradamus написа:Съдията дето вчера свири мача,нали и той е беден ,сигурно е получил 10 000 лв. от негово царско нищожество-джуджето Гришо,а тези хорица чакат някакви си жалки 10 лв.,ако господарят на Ловешки вилает благоволи да им даде.

Това нищожество е единствения, който хвана и си оправи стадиона от грандовете в България и благодарение на това нищожество борбата ни все още не е заприличала на щангите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 26 окт 2010 21:59

eighten написа:Публична тайна е че мутра номер едни в Бг футбола е Гришата. Щом и с Левски,Цска и Славия не се колебае да се ебава,наглостта му е без граници. Няма отбор който да не е изпищял от него> едно не може да си купи обаче. Морал. Затова и съвсем скоро никой няма да си спомня за него. Дори и в Ловеч го мразят. Говорил съм с хора оттам> Казват че никой никакъв бизнес не може да прави в района заради него. Долен тип!

Добре че тия три отбора дето цитираш са върха на морала!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 26 окт 2010 21:59

Тоя дъртия дето маха с парите сигурно и той е сираче, айде моля ти се :roll:[/quote]
+1
“Не купувам от Lafka”

Върни се в “Футбол - България”