И едните и другите си играха до последно за победа! Браво на двата отбора! Играха колкото могат, а е съвсем друг въпрос че ние искаме да могат повече! Всеки взе да вижда заговори, уговорки и конспирации, но според мен тия хора или търсят оправдание за нещо и/или някой, или просто са влезли в някакъв шпионски филм!
На мен ми допадна мача- не казвам стана хубав мач, а казвам, че се получи един приличен за българското първенство мач!
Уговорения мач Локо Мездра - Спартак Вн
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Уговорения мач Локо Мездра - Спартак Вн
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Последна промяна от Бижутера на 07 мар 2009 22:33, променено общо 1 път.
Причина: правописа ти оправих,но за другия път внимавай
Причина: правописа ти оправих,но за другия път внимавай

Никаква уговорка,ма4а бе6е приятен за бг стандартите,и двата отбора търсеха до последно победата.Хубаво на4ало на пролетния полусезон.Спартак изпусна ма4а,а Мездра 6те имат проблеми с новия си състав.
Спартак 1 точка не ги оправя много много.Вижте и класирането в дъното,равния не беше неочакван след сътресенията в Мездра зимата.Напълно резонно се спускат надолу и няма да се учудя ако затънат и в крайна сметка изпаднат даже 

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

-
- Контакти:
Мача беше много хубав жалко че Спартак не победи ... все пак във Варна 2:0 бе6е 1-вия мач не мисля че има някакво основание за оговорен мач ...
- slavia_forever
- Контакти:
Краен резултат 1:1
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Много излишни разговори. За каква уговорка в наша полза може да става въпрос след като 1 седмица преди старта на полусезона им дължахме пари
или поне ако е бил уговорен, доста добре са го изиграли, защото аз видях един мач с много битка, положения и пред 2те врати и общо взето един добър мач за стандартите на А група

Върни се в “Футбол - България”