Служебна загуба грози ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Служебна загуба грози ЦСКА
Днес на няколко места видях тази инфорамция и се чудя тва реално ли е или е поредната глупост.
- smash_the_reds
Re: Служебна загуба грози ЦСКА
smash_the_reds написа:Махни първата дума "служебна" и ще стане по-реално

Мен ми се струва, че в последния момент ще извадят необходимия документ, но ако се стигне до обратния вариант мисля че това ще покаже още веднъж че нямат ръководство. Аз съм сигурен, че Беласица ще подадът жалба след мача ако не се появи документ до началото на мача, то кой ли не би се възползвал от възможноста да вземе 3 точки от ЦСКА.
smash_the_reds написа:Махни първата дума "служебна" и ще стане по-реално

Не лоша идея. То така или иначе си ги грози загуба.
Цесекар съм, но кажа, че ако това е вярно просто сме жалки. Как няма едни свястни собственици се питам. Имаме добър отбор за България, даже бих казал най-добрия от към таланта на отделните играчи, но просто като отбор не че не могат, а не искат да се сработят. Ако се плаща редовно ще е друго. Въпросът е защо не се плаща редовно
А по повод самолитекс - Човек Литекс може да стане шампион само ако е уредено, просто в момента не виждам как можете да изпреварите левски, а за ЦСКА да не говорим. Не искам да обиждам никои от господата, които са писали по горе от мен, но това е моето мнение, а те ако искат нека ме обуждат

А по повод самолитекс - Човек Литекс може да стане шампион само ако е уредено, просто в момента не виждам как можете да изпреварите левски, а за ЦСКА да не говорим. Не искам да обиждам никои от господата, които са писали по горе от мен, но това е моето мнение, а те ако искат нека ме обуждат

Аз не съм фен на ЦСКА ама като видях заглавието на статията и останах доста изенадан. ЦСКА ще се оправи когато се разбере кой управлява клуба а не да има 2 президенти и всеки да си прави кой каквото иска без да се съобразява с другия.
и аз го видях преди малко ! аре служебна загуба искам

Ti iska6 i gol da go stiska6

Ti iska6 i gol da go stiska6

- bobi_turboto
- Контакти:
чорбата умреха от страх "дано да има служебна загуба" колко сте жалки..... 

Върни се в “Футбол - България”