Защо всички мразят СЪДИЙСКИЯ отбор на Сливен?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Защо всички мразят СЪДИЙСКИЯ отбор на Сливен?

Мнениеот Lord of memories » 06 мар 2009 22:17

gzagorov написа:
седемнамалко написа:Лично на мен не ми харесват и по друга причина - играят прекалено грубо и дърводелски за моите естетически критерии.

Е, друго си е останалите български отбори - естетика, класа, финес ...

Невероятни футболни величия играят там и невероятни успехи в европа имат напоследък.
GGMU

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 06 мар 2009 22:20

Защо го мразят ли? Защото Сливен дойде от В група и би отборите наред, а това айде кажете ми кой отбор го е правил през последните години, защото всички в България са некадърници, които знаят само Левски, Цска !И защото сливен като би, та на ли Лечков е в управата и айде ведната той е на топа, а това го казват само българския фен, който и грам не разбира от футбол особени тези мнения, които чета тук в тези фороми и се убедих, че сте само "професионалисти"....нали?
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 07 мар 2009 13:38

Veso1913 написа:Вече не е рус!Брюнет е!Не е лош играч,но явно не е във форма.Като го вземем в Черно море,ще влезе във форма.А иначе,наистина доста аванти за Лечков отново.Чиста дузпа!За засадата не мога да споря,но иначе ,,леко" подпиране на сливите от Сливен.Честито на Локо пд.Двойна победа!Спечелихте три точки и смразихте кръвта на Спартак и Ботев. :D

Весо, този ХИЧ не ни трябва. Гледах го в 2-3 мача и не ме впечатли с нищо. В мача с Локото вчера не ми хареса нито един футболист от Сливен (гледах на запис второто полувреме по ТВ). Като отбор играха прилично, без индивидуалности, но ако е вярно, че съдиите ги подпират постоянно, не биха ми станали симпатични за нищо на света.

Върни се в “Футбол - България”