Кога се тегли жребия за полуфиналите
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кога се тегли жребия за полуфиналите
Ако някои знае кога се тегли жребия за полу-финала за купата на БГ ,моля да пише

Последна промяна от Бижутера на 05 мар 2009 15:24, променено общо 1 път.
Причина: поправено заглавие!
Причина: поправено заглавие!
- Neron
- Контакти:
Re: КОГА СЕ ТЕГЛИ ЖРЕБИЯ ЗА ПОЛУ-ФИНАЛА???
litex написа:Ако някои знае кога се тегли жребия за полу-финала за купата на БГ ,моля да пише![]()
![]()
Само знам че на 29 април са мачовете.За жребия сигурно след няколко дена или другата седмица.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:litex написа:Ако някои знае кога се тегли жребия за полу-финала за купата на БГ ,моля да пише![]()
![]()
Само знам че на 29 април са мачовете.За жребия сигурно след няколко дена или другата седмица.
Мерси
Ако някои знае нещо друго да пише

- Alex Tomov
litex написа:Ако някои знае нещо друго да пише![]()
Мъри ще иска победа срещу цска за първенствово, но Гриша Ганчев ще каже "НЕ", защото си е червен, но въпреки това Левски ще е шампион!

Alex Tomov написа:litex написа:Ако някои знае нещо друго да пише![]()
Мъри ще иска победа срещу цска за първенствово, но Гриша Ганчев ще каже "НЕ", защото си е червен, но въпреки това Левски ще е шампион!
Друг знак освен твърда 1-ца в ЛОВЕЧ няма,бием леФски и Цецка и сме ШАМПИОНИ
Много боли когато взимаш само калъфките,нали???ФК Калъфка ПодХуяне да не се радва все още купата не е при тях,няма и да бъде,а за шампиони-след 20 години.I'm red,you are death!
Glory Glory Man Utd
- smash_the_reds
Служебната промоция е част от играта,колкото и да боли...
Защо питаш само за миналата година,виж малко по назад....
Този сезон очаквам да сме шампиони,пък каквото стане понататък ,ако стане изобщо...
Удовлетворен ли сте от отговора ми
Защо питаш само за миналата година,виж малко по назад....
Този сезон очаквам да сме шампиони,пък каквото стане понататък ,ако стане изобщо...
Удовлетворен ли сте от отговора ми

smash_the_reds написа:redmanutd написа:Много боли когато взимаш само калъфките,нали???ФК Калъфка ПодХуяне да не се радва все още купата не е при тях,няма и да бъде,а за шампиони-след 20 години.I'm red,you are death!
Ееее-това е прост ,селски коментар сега.Дръж се прилично или напусни.........
Така е ,всеки има право да е фен на когото си поиска така че наистина ако ще пускаш такива коментари излез
да благодаря.беше много изчерпателен.60 години-31 титли.Това е равносметката,ако върнем назад.Но човек не трябва да живее само с миналото,а да погледне бъдещето(а то не е в студентски град-Ориент 33,само това,ще ти кажа приятел)Не искам да се заяждам,не ме разбирай погрешно.Нито аз ще променя мнението ти,нито ти мойто,затова най-добре е по едно пиринско и всеки по леглата 
Glory Glory Man Utd
Върни се в “Футбол - България”