До Gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Модератор Левски
Модератор
Контакти:

Re: До Gong.bg

Мнениеот Модератор Левски » 04 мар 2009 20:37

Вижте сега!Не отдавна в тоя форум се създадоха правила!Заедно с тях се реши да бъдат назначени хора,които по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ решиха да се захванат с нелеката задача да модераторствуват.Основната идея с въвеждането на тези две неща беше да се въведе някакъв ред и дисциплина и да може да придобие малко или много форума по-европейски вид."Елементи" като azmaz (по-старите го знаят)подтикнаха нещата да идат в тази посока.Не можеше да се продължава така.Вярно,че сме си загубен народ и никой не може да ни помогне в това отношение,ама поне можем да се опитаме.Или поне така си мислехме!Ето това е поредното доказателство,че който и да се опита да направи нещо просто за да има някакъв полужителен резултат от цялата работа - винаги се намират хора да го провалят.Един познат казваше:Живота тука си е като кенефа - Всички сме в Л..ната и ако някой се опита да излезе от дупката,друг се пресяга и му пуска водата та да се омажат и двамата!Искрено се надявах да постигнем нещо наистина сериозно тука,защото да си призная на моменти ми е идвало(като обикновен посетител) да тегля една майна на всичко и на всички и да зарежа и форум и сайт и да не се занимавам повече.Едиснтвено факта ,че обичам играта прекалено много и факта че навсякъде по света хората станаха Хора,а само ние тука се ръфаме за елементарни житесйки проблеми и се ругаем и се храним за дреболии,а хората си се развиват ли развиват,с тях и играта и всичко!А ние? Ние сме си все същите туристи!
Когато аз лично станах модератор бях далеч от мисълта,че ще угодя на всички,но поне се стремя!Сега разбирам че имало негодувания-нормално,но пак в наш си шибан български стндарт си се дръвчим,както само ние си знаем.Попитах най-човешки какви са проблемите и конкретно кой е ощетен и с какво!Да се коментира,да се види дпроблема,да се реши и всички да са доволни!НИКОЙ,братче!Никой хич и не отрази!Нали това ви беше искането!Когато ви се дава възможност никой не поема,но иначе да се хули и да хвърлят обвинения е най-лесно.И стига с този двуполюсен модел на дрязги.Никой от модераторите не толерира нито един отбор.Мога да ви кажа,че с колегата от ЦСКА се разбираме чудесно и че той е чудесен човек,който си върши работата перфектно.Самият факт,че някои от вас имат пристрастия ви изкривява виждането и веднага той или някой от останалите модератори ви е еиновен.
Не случайно бяха създадени правилата.Те не са направени просто за да си кибичат на топа на всеки форум,а ЗА ДА БЪДАТ ЧЕТЕНИ.Има доста хора,които не са си и направили труда да ги прочетат,но се пишат компетентни.
Относно множеството теми които се пускат.Колегата Литекс ви обясни,че от множество теми с еднакъв смисъл никой няма нужда.резултатът е задръстване на форума с безсмислици и никакъв резултат.Това е положението.Приемате го като правило.
Аз лично искам да ви кажа,че ще повдигна въпроса и за хората с повече от един акаунт.Още повече и за хора копиращи профилите на други потребители.Има такива,знаете се кои сте,така че си направете сметката.
Адски много исках да си поддържам доброто отношение към всички,ама се получава храни куче да те лае.От както съм тук понсям всякакви нападки и то без причина,да не говорим и за компромисите които съм правил,та накрая пак да има негодуващи и недоволни.В началото когато псотъпих аз казах че съм отворен към всякакви идеи и промени,забележки дори,защото безгрешни хора няма,но това да става по разумен и човешки начин,а не всеки недоволен и да мрънка и да реве и да се оплаква на мама и тати (Гонг.бг).
Уж сте големи хора,а ме е срам като гледам какви ги пишете повечето.Стегнете се,бъдете нормално трезво и най-вече позитивно мислещи хора,ато подчертавам ХОРА.

Това е не само от мен,а надявам се,от името на целия модераторски екип(не сме се скрили,спокойно).
Живи и здрави и ....по-трезво мислещи...българи!!!
Последна промяна от Модератор Левски на 04 мар 2009 20:43, променено общо 1 път.
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 мар 2009 20:41

Old Death аз ти казвам,че днеска съм цензурирал фенове на Левски,а и за мене няма разлика от кой отбор са ако пишат глупости или обиди.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 04 мар 2009 20:56

ХЕЙ ХОРА ,ЯВНО И ВЪВ МОДЕРАТОРСКИЯ КОЛЕКТИВ ИМА ГРЕШКИ ,НО И ТЕ СА ХОРА И ТЕ БЪРКАТ :D :D ДАНО НЕЩАТА СЕ ПОИЗГЛАДЯТ,ЗА НАШЕ И ТЯХНО ДОБРО,НАЛИ ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ ТОЗИ ФОРУМ :lol: :lol: :lol: НЕКА ПОНЕ ТУКА ДАНЕ ПРЕХВЪРЛЯМЕ ЗЛОБАТА ОТ УЛИЦАТА :D :D
ПИЧОВЕ ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРУМА НА ЛОКО СФ ТАМ НЯМА КЛУБЕН МОДЕРАТОР ХА ХА ХА ХА ХА ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 мар 2009 21:10

Започвам да се чувствам като проф. Вучков. Чудя се на ушите ли, на очите си ли да вярвам...
Да ви кажа честно, след всичко прочетено си мисля, че има само един изход за този форум, дано да греша.

Приятен чат на всички, които НЕНАВИЖДАТ модераторите! Да сте живи и здрави, другото не е важно.
Модераторите не са ви враг!

kiddo1

Мнениеот kiddo1 » 04 мар 2009 21:23

Не на произвола! Време е за революция! Стенли, пусни ми стария ник. Баннаха ме вчера.

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 21:27

kiddo1 написа:Не на произвола! Време е за революция! Стенли, пусни ми стария ник. Баннаха ме вчера.

Ти не си единствения, който е баннат без причина, така че успокой се и си пий студената вода...
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!

kiddo1

Мнениеот kiddo1 » 04 мар 2009 21:40

Апостола написа:
kiddo1 написа:Не на произвола! Време е за революция! Стенли, пусни ми стария ник. Баннаха ме вчера.

Ти не си единствения, който е баннат без причина, така че успокой се и си пий студената вода...

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 04 мар 2009 21:47

stenly написа:Започвам да се чувствам като проф. Вучков. Чудя се на ушите ли, на очите си ли да вярвам...
Да ви кажа честно, след всичко прочено си мисля, че има само един изход за този форум, дано да греша.

Приятен чат на всички, които НЕНАВИЖДАТ модераторите! Да сте живи и здрави, другото не е важно.

[offtopic]Ех СТЕНЛИ ,не е лесно да угодиш на всички,но дърпайте и ушите на модераторите от време на време ;) ;) ;) Явно в думите ти има много огорчение ,но бъди и ти жив и здрав и споко :D :D :D :D :D [/offtopic]
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 мар 2009 21:48

Апостола, който и да ти е старият ник, с новия нарушаваш правилата - сети се сам!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 21:55

stenly написа:Апостола, който и да ти е старият ник, с новия нарушаваш правилата - сети се сам!

Ххаха е то по вашето мислене човек като пише пак е за бан! Значи никой не трябва да си казва мнението и да е тишина във форума...
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!

Върни се в “Футбол - България”