Мишо Александров блести за дубъла на Борусия Д

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мишо Александров блести за дубъла на Борусия Д

Мнениеот Yasso » 03 мар 2009 10:53

Изображение

"Българският полузащитник Михаил Александров игра цял мач за дубъла на Борусия (Дортмунд) при равенството 0:0 срещу ФК Москва в контролна среща, която се игра в Дортмунд. Българинът бе в ролята на дефанзивен халф и се представи на много високо ниво.

Треньорът на дублиращия тим на Борусия Тео Шнайдер е похвалил Мишо след мача. Бившият капитан на младежкия национален отбор затваряше пространствата в средата на терена и се противопостави успешно на опасните играчи на ФК Москва. Интересно е да се отбележи, че руският тим игра с почти всичките си титуляри, тъй като техният треньор Миодраг Бозович прецени, че е редно да разчита на футболистите, които смята да пусне в началото на сезона в Русия, който започва на 15-и март.

Срещата бе изгледана от приближени хора на треньора на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп, които наблюдаваха изявите на Мишо и неговите съотборници. За дубъла на Борусия участие взеха Деде, Лий и Циклер. С изявите си на терена Александров е хванал окото на помощниците на Клоп и се очаква те да го наблюдават по-внимателно през следващите срещи на тима, а след това евентуално той да бъде повикан в първия състав на Борусия."

Инфо на http://www.novsport.com

Дано да спрат да го преследват неприятностите и да заиграе за първия отбор на любимия ми немски отбор!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

dromihait
Контакти:

Re: Мишо Александров блести за дубъла на Борусия Д

Мнениеот dromihait » 03 мар 2009 11:47

В Германия и аз съм фен на Борусия Д. :D Дано Мишо се наложи!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Мишо Александров блести за дубъла на Борусия Д

Мнениеот sedem_!_dva » 03 мар 2009 12:14

Браво :!: Дано имаме повече момчета като Мишо Александров :)
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Футбол - България”