ТОП 5 български агитки
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТОП 5 БЪЛГАРСКИ АГИТКИ
milanov69, дотук всички се опитват да проявят някаква обективност (доколкото е възможно), с изключение на 1-2 мнения. Всяко изказване, което започва с "на всички е ясно,че...", крие огромна доза комплексарщина. То ако на всички беше ясно, нямаше да има различни мнения. А това за най-цивилизованата агитка просто изби рибата 

Е като изключим публиката на Локо Пловдив, която е на светлинни години от останалите, класирането надолу е следното:
1.Ботев
2.Берое
3.Левски
4.Черно море
5.Миньоро
Сигурно ще кажете защо ги няма ЦСКА?
Ми няма ги, щото още ми са в паметта ония скандирания към собствените си играчи от преди 5-6 години: " Отивайте си курви" при това от ЦЯЛАТА АГИТКА в мача срещу някакъв селски отбор- май беше Омония Кипър дето водеха до 90-та минута на Армията. А за последните мачове на армейците кво да кажем- публиката им е по-малка и от тази на Академик... Ми да то е лесно да си на стадиона когато връчват на капитана шампионската купа, по-трудно е да си с любимците си когато падат с три на нула на Армията от орките!
1.Ботев
2.Берое
3.Левски
4.Черно море
5.Миньоро
Ми няма ги, щото още ми са в паметта ония скандирания към собствените си играчи от преди 5-6 години: " Отивайте си курви" при това от ЦЯЛАТА АГИТКА в мача срещу някакъв селски отбор- май беше Омония Кипър дето водеха до 90-та минута на Армията. А за последните мачове на армейците кво да кажем- публиката им е по-малка и от тази на Академик... Ми да то е лесно да си на стадиона когато връчват на капитана шампионската купа, по-трудно е да си с любимците си когато падат с три на нула на Армията от орките!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
LokoMaina написа:Е като изключим публиката на Локо Пловдив, която е на светлинни години от останалите
Гледай по-реално на нещата

Левски,Цска,Локо Пд,Берое ако говорим за нещо по сериозно,гледам че някои са сложили в тази класация и Черно море,ми то по скоро да сложиш агитката на Видима и Черноморец в тази класация,отколкото 5-те човека "агитка" на варненци,то съгражданите им от Спартак,вадят в пъти по голяма агитка а са във 'В' група.
-
- Контакти:
LokoMaina написа:Е като изключим публиката на Локо Пловдив, която е на светлинни години от останалите, класирането надолу е следното:
1.Ботев
2.Берое
3.Левски
4.Черно море
5.Миньоро
Липсата на публика не е заради резултати, а впоследните 15 години по кое може да се сравните с нас по публика като гости като хорео като посещаемост в чужбина ли по какво да не говорим за песни.
Колко е смешно всичко - всеки си говори за неговата агитка...вместо реално да оценим, пак фенщина! И за мен класацията е 1. Ботев Враца и всички останали, но реалностите са други!
Една агитка се доказва не с хореографии или селски изпълнения, а с това кога и как подкрепя отбора и има ли пръст в утвърждаването му и промените в историята му! Съжелявам, но Левски е най-смешната и продажна агитка! Търпяха цяла година един мастит олигарх, най-големия резил в историята на родния футбол (вероятно инсценирана от самия олигарх) и какво стана - след 2-3 победи над треторазрядни отборчета пак си замълчаха...и ще е така до следващия момент, в който Батко реши да разпродаде играчите и направи следващата мизерия! ЦСКА сега ще ги видим дали няма да направят подобно изпълнение и да "се докажат"!
Виж Тракия са друг въпрос - агитка, която съживява отбора си - това е истинска агитка, това са фенове, отдадени на идеята си!
Ако класацията е за брой фенове, пак ще поспорим с последното мнение - феновете на Левски били повече...повече са баба ти - кога тези фенове ще са фенове на всички срещи? Като са най-много защо в първенството са по 2-3 хиляди максимум - миналия сезон Берое имаше повече фенове от Левски средно??? Между другото по статистика този сезон Черноморец има най-много фенове ОТНОВО!
Всичко е относително и всеки си има собствено мнение какво е да си фен, но цялото това противопоставяне е излишно! Ако вземем, че се обединим зад спасението на футбола ни един ден няма да има Казански афери, дългове към сръбски мениджърки и фалити, а истински професионални отбори с професионално БФС, ръководено от чисти хора!
Една агитка се доказва не с хореографии или селски изпълнения, а с това кога и как подкрепя отбора и има ли пръст в утвърждаването му и промените в историята му! Съжелявам, но Левски е най-смешната и продажна агитка! Търпяха цяла година един мастит олигарх, най-големия резил в историята на родния футбол (вероятно инсценирана от самия олигарх) и какво стана - след 2-3 победи над треторазрядни отборчета пак си замълчаха...и ще е така до следващия момент, в който Батко реши да разпродаде играчите и направи следващата мизерия! ЦСКА сега ще ги видим дали няма да направят подобно изпълнение и да "се докажат"!
Виж Тракия са друг въпрос - агитка, която съживява отбора си - това е истинска агитка, това са фенове, отдадени на идеята си!
Ако класацията е за брой фенове, пак ще поспорим с последното мнение - феновете на Левски били повече...повече са баба ти - кога тези фенове ще са фенове на всички срещи? Като са най-много защо в първенството са по 2-3 хиляди максимум - миналия сезон Берое имаше повече фенове от Левски средно??? Между другото по статистика този сезон Черноморец има най-много фенове ОТНОВО!
Всичко е относително и всеки си има собствено мнение какво е да си фен, но цялото това противопоставяне е излишно! Ако вземем, че се обединим зад спасението на футбола ни един ден няма да има Казански афери, дългове към сръбски мениджърки и фалити, а истински професионални отбори с професионално БФС, ръководено от чисти хора!
Според мен, за всяко едно от първите 3 места има по 2 претендента, които са приблизително на едно ниво, за това:
1. ЦСКА/Левски
2. Локо ПД/ Ботев
3. Берое/ Миньор
4. Черно Море
5. Локо Сф.
1. ЦСКА/Левски
2. Локо ПД/ Ботев
3. Берое/ Миньор
4. Черно Море
5. Локо Сф.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Leooo
- Контакти:
хахахах да се каже че тая на Берое е по-добра от тая на ЦСКА това вече е много изнасилено :Д

[center]
[/center]

Значи сега.. реално погледни точно агитките на 2та гранда .. според мен .. са най-простите хора.. имам впредвид някоя част от всичките фенове.. всички знаете какво се случва когато един от двата отбора не върви и феновете ги няма .. правят се на големи само когато има дерби и мачове в европа.. за това аз лично повече уважавам провинциалните отбори.. и агитките на Локо Пд и Ботев Пд примерно .. който в какъвто и развой на мача да има те не спират да подкрепят отбора навсякаде патуват мн хора не зависимо от моментното състояние на отбора им .. те си ги обичат.. дори и сега във В група.. на Ботев ходят по 3 , 4 000 души на ма4 като е немислимо за половината ма4ове от А група .. камоли за 3тия ни ешалон.. Такаче стига глупости .. Левски и Цска си имат определен брой фенове които обичат отбора си .. другите са пълнеж ..и обичат само когато отбора им бие постоянно намира се в страхотна форма и е бил вечние враг.. 

Нещо не разбирам. Говорим за агитките по принцип или за агитките в последните 5 мача? Ако ще работим с представителни извадки, ще се окаже, че няма нито една агитка в България. Преди 2 години, когато Левски изостана с 16 точки от ЦСКА на домакинските им мачове имаше 100-200 души агитка. Това означава ли, че към този период не са имали фенове? Абсурдно е да се говори за "вярност", сравнявайки агитките на ЦСКА и Левски и тези на останалите отбори. За двата гранда всяко класиране извън първото място е неуспех, а извън топ 3 е провал, равен на катастрофа. За Берое или Локо Пд например, класирането никога не е имало значение, иначе тези отбори отдавна да нямат публика. Целите са различни, манталитета е различен, оттам идват и тези огромни амплитуди в посещаемостта на мачовете им. Тук обаче би трябвало да вземем предвид най-доброто, което могат и са показвали агитките, а не най-лошото. Поне аз така мисля.
Върни се в “Футбол - България”