PFC Litex написа:CTAHKO написа:Цената е 1 милиард gbp.
В Англия ТВ правата са над 3 милиарда, ти изкара, че в Турция тв правата са по-големи от колкото в Англия, защото в Турция са над 1 милиард.
тези милиарди за нищо ги нямате бе

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
PFC Litex написа:CTAHKO написа:Цената е 1 милиард gbp.
В Англия ТВ правата са над 3 милиарда, ти изкара, че в Турция тв правата са по-големи от колкото в Англия, защото в Турция са над 1 милиард.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:
PFC Litex написа:slai, ми на сезон от 30 кръга ходя на 25 мача, това какво се води, тъй като все пак не съм ходил на всичките?
Също така от кога футбола е станал спорт само за елита на обществото?
PFC Litex написа:Колко процента в България са така, визирам хора за които 2 лева наистина са голямо нещо и те същите какво ги вълнува футбола?
Дидо написа:CTAHKO написа:
Бат Венци говори за 1 мил.и 800 хил а вие милиарди
CTAHKO написа:Бат Венци говори за един ма4 от един кръг
Дидо написа:CTAHKO написа:Бат Венци говори за един ма4 от един кръг
Знам,слушах го
PFC Litex написа:Само това е начина клубовете да получат повече пари от ТВ права за което крайният клиент да плати минимално.
В момента клубовете си разпределят около 6.5 милиона лева от ТВ права.
Сега да помислим над предложението на Стефанов. Приемаме, че определят цена от 2.00 лв на месец за всичките мачове. 1 000 000 да си платят да гледат * 2.00 лв = 2 000 000 на месец * 8 месеца = 16 милиона, а сега от Ринг дават само 6.5, така че
Искате ли да се развива футболът у нас?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта