Резултати в Б групите
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- barabata.cska
- Контакти:
Re: "Ботев"-Враца победи Банско с 2:1 СНИМКИ
Иоще нещо БОтев е снай много привърженици
в групата по гостуванията

Re: Резултати в Б групите
Момчета, не се връзвайте на всички приказки, които се изговарят за отбора ви. Нека отбора си играе добре, вие си го подкрепяйте и догодина в А група. Ще бъдат интересни мачовете между Пирин и Ботев Вр. Ако ние не изпаднем де 

Никой не се връзва, просто писва някакви форумни звезди да причисляват всички към тях! Нали ги гледаме А група - 3-4 отбора имат повече фенове от Ботев Враца...5-6 имат по-малко от Ботев Димово! Хайде, моля ви се...кажете кой друг отбор от Б група този сезон е имал агитка от 100 души на гостуване...аз Славия не съм виждал да имат толкова навън!
на Етър да им тръгне играта гледайте какво става 

Етър определено имат публика - те бяха едни от малкото, които дойдоха на гостуване във Враца този сезон и то фенове, не баби като на Етрополе!
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Madridist написа:AnalBreaker написа:msm написа:Оправени са! Но и твоя не е краен! Явно някой резултати пристигат много по-късно от крайния час на мачовете.
Как да не е краен като аз от мача се връщам
След изключително съмнителната и "неочаквана" загуба миналата седмица у дома от Добруджа, днес Спартак (Пловдив) инкасира нова такава. Славните преди "гладиатори" отстъпиха с 1:2 при гостуването си на Доростол в Силистра.
След скучно първо полувреме, двата отбора се оттеглиха на почивката при резултат 0:0, оставяйки интересното за второто полувреме.
В 65-та минута, новата звезда на Спартак Мартин Стефанов изведе своите напред в резултата, реализирайки за 0:1.
Все пак пловдивчани допуснаха пълен обрат и с голове в 85-та и 90-та минути, домакините стигнаха до победата.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/195739.html#ixzz11DbgEMqj
Сега на кой да вярваме
На мене, бях на мача 2:1

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Успех на Ботев Враца и Етър! Ще е много добре за футбола ни ако и двата отбора влязат в А група 

Върни се в “Футбол - България”