Ново Начало - Да спрем войната по стадионите!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Ново Начало - Да спрем войната по стадионите!

Мнениеот dim77dim » 01 окт 2010 02:52

ТАЗИ ТЕМА Е НЕ САМО ЗА ЧЕРВЕНИ, НЕ САМО ЗА СИНИ, НО И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ФЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ!
Момчета и момичета, болно ми е да гледам опустяващите трибуни на стадионите в България. Предполагам времената са такива, че много от нас не намират спорта за привлекателен и предпочитат да си прекарват времето с други неща, повече или по-малко вълнуващи.
Аз обаче знам, че голяма част от вас ОБИЧАТ ФУТБОЛА, НО СА ОТВРАТЕНИ ОТ ТОВА, КОЕТО СТАВА ПО СТАДИОНИТЕ НИ - вулгарщина, псувни, побоища, камъне и дърве, бомби, димки... за това в днешни дни по-малко и по-малко хора водят малчуганите си там - на стадиона, където е мястото на истинския фен. Верния фен трябва да е винаги до отбора си. Как обаче, след като всичко е толкова грозно и вулгарно?
ИМАМ ИДЕЯ И ЗА НЕЯ ТРЯБВАТ ХОРА, КОИТО СА ЧАСТ ОТ РАЗЛИЧНИ ОТБОРИ!!! :o
ИДЕЯТА Е:
ОГРОМЕН ТРАНСПАРАНТ - ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО СТАДИОНИТЕ ЗАЕДНО СЕГА!!!
Преди мач между 2 отбора, цивилизовани фенове от 2та отбора да се съберат заедно и да го разпънат по време на мача. Не е нужно да се сливат помежду си. Нека пак си подкрепят отборите. Едните вляво от транспаранта, другите вдясно. Джентълменско поведение и без вулгарщина. Нека покажем, че сред футболните фенове има и такива, които НЕ МРАЗЯТ ДРУГИЯ ТИМ, А ОБИЧАТ СВОЯ. ТВЪРДО БЕЗ СКАНДИРАНИЯ ПРОТИВ ЧУЖДИЯ ТИМ, САМО СКАНДИРАНИЯ ЗА ОТБОРА СИ.
:!:
В началото ще бъдем неколцина. После ще ставаме повече и повече, защото този сектор ще бъде една буферна зона ако щете в началото. Това ще бъде място, където бащи ще могат да заведат децата си без да се притесняват, че ще бъдат целени с камъни, това ще бъде място, където момичета ще ходят без да се притесняват, че ще бъдат ругани, подритвани и подлагани на цинизми.
НЕКА ПОКАЖЕМ ЗАЕДНО ОТ ВСИЧКИ ОТБОРИ, ЧЕ ИМА ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ И ОБИЧАЩИ ФУТБОЛА ЗА ТОВА, КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е: НАЙ-ВЕЛИКИЯ СПОРТ!!!
ако харесате идеята, споделете я във фен клубовете си, потърсете симпатизанти и нека оттук тръгне НАЧАЛОТО!!!
;) Само когато победим цинизма и върнем публиката, само тогава ще имаме истински футбол. Защото играчите ще дават сърцето си, а и футбола ни ще бъде апетитна хапка за инвеститорите. А с публика и пари може много да се постигне във футбола - повярвайте ми!!!
Публикувайте тази идея в своите собствени форуми ако искате и мислите, че би заинтересувала някого! Нека заедно спрем войната по стадионите!
За хулиганите, които искат да се трепят - прав им път - има много гори и ливади, нека си ходят там и да се колят до крак ако щат. Стадиона е място за футбол!

venconi
Контакти:

Re: Ново Начало - Да спрем войната по стадионите!

Мнениеот venconi » 01 окт 2010 03:45

Написал си прекрасни неща,sorry , че ти отговарям толкова кратко, но нещата са толкова дълбоки и не са въобще свързани с футбола и спорта , а с КУЛТУРА И МАНТАЛИТЕТ, които за съжаление ни липсват( на голяма част от нас ) :)))))

fen1914

Мнениеот fen1914 » 01 окт 2010 04:02

адмирации за темата и коментара на нейния автор! не виждам защо пристрастията към определен клуб трябва да пораждат омраза. аз лично имам приятели, които са привърженици на различни отбори, в това число и на "вечния съперник". различията ни, обаче са повод само за шеги.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 01 окт 2010 08:48

А дано , ама надали. Докато има скандирания к.р за едните или другите, при положение че въобще ги няма на терена едните, няма да стане. Понеже бях скоро на мач и на сини и на червени, стана точно това. Обиждане за вечния враг без да има повод за това.

toniha2
Контакти:

Мнениеот toniha2 » 01 окт 2010 08:56

Как да стане бе?! Като хора като Батков сеят омраза.Той постоянно се заяжда с ЦСКА.Помня след мачове как отбора на Левски вкупом скандираше пред обективите на репортерите " бий чорбата по главата".Помня как бивши политици открито искаха да ни пращат в Сибир./Слава на бога , че прибра един от тях/.Модата с чупенето на седалките излизе от Левски.Модата да се вадят отбори по време на игра - също.Модата да не се явяват на мачове - също.Докато има такива управленци - ще има и омраза и война. И не само на терение и по стадионите, а и от вън.

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Мнениеот woolves » 01 окт 2010 09:15

За съжаление!
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

Professore

Мнениеот Professore » 01 окт 2010 09:17

toniha2 написа:Как да стане бе?! Като хора като Батков сеят омраза.Той постоянно се заяжда с ЦСКА.Помня след мачове как отбора на Левски вкупом скандираше пред обективите на репортерите " бий чорбата по главата".Помня как бивши политици открито искаха да ни пращат в Сибир./Слава на бога , че прибра един от тях/.Модата с чупенето на седалките излизе от Левски.Модата да се вадят отбори по време на игра - също.Модата да не се явяват на мачове - също.Докато има такива управленци - ще има и омраза и война. И не само на терение и по стадионите, а и от вън.

Ти малоумен ли си?Баткво и останалите шефове нека си пеят колко искат,той се заяжда не СИНИТЕ ФЕНОВЕ,от негово име примерно!Аз съм "за" това,но просто почти невъзможно е да се получи!

ПП:Браво на автора! ;)

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 01 окт 2010 09:22

Войната ще спре когато, за наказание се играе мач на празни трибуни а не на чужд стадион и най важното - пропускателен режим на стадиона. Осъждат те за хулиганство - не те допускат на стадиона. Когато няма гамени,тогава хората ще си водят децата от малки на стадиона и те ще заобичат футбола, а сега се учат от агиткити на омраза и олигофренщина и избиване на комплекси.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 01 окт 2010 10:17

Хубава тема, даже админите могат да я боднат като важна.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 01 окт 2010 10:51

еми хубаво, давай още на мача с локото да се съберем с тях във "В" сектор и така, то най-вероятно ще можем да се съберем и на много по малко място, ама това е друга тема. аз съм за, идвам с двете деца, ама ако не е от 21.00ч

Върни се в “Футбол - България”