Бижутера е най-добрия футболист в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бижутера е най-добрия футболист в България
Тая, камила дето и последния в Кипър беше разкрит кво дръвче е. Най-добрите Бг. Футболисти в ,,А'' група са Кривия, Лазаров, Янчев, Манчев ( доказа го с 4 гола за 3 мача ) и Ивелин Попов.

Armeeca31 написа:Тая, камила дето и последния в Кипър беше разкрит кво дръвче е. Най-добрите Бг. Футболисти в ,,А'' група са Кривия, Лазаров, Янчев, Манчев ( доказа го с 4 гола за 3 мача ) и Ивелин Попов.
Щом ти го казваш,значи е така

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Armeeca31 написа:Тая, камила дето и последния в Кипър беше разкрит кво дръвче е. Най-добрите Бг. Футболисти в ,,А'' група са Кривия, Лазаров, Янчев, Манчев ( доказа го с 4 гола за 3 мача ) и Ивелин Попов.
А янчев с какво фо е доказаъл, че го слагаш тоя куц кон там не ми е ясно

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
За Кривия-вярно!
За Лазаров-най-добър при велизарките!
За Манчев-най-добър при жена си!
За Попов-има да се доказва!
За Йовов-най-добър може би на табла!
За Янчев-най-добър със жълт картон още от съблекалнята!
И на края излиза,че най-добър български футболист е вратар-Гошко,както му вика чичо ти Пенчо!

За Янчев-най-добър със жълт картон още от съблекалнята!

И на края излиза,че най-добър български футболист е вратар-Гошко,както му вика чичо ти Пенчо!

nh10 написа:Като се върна сега Йовов е най-добрия в момента футболист в България

- Бижутера
- Контакти:
Запазете самообладание момчета,аз съм номер едно 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- sedem_!_dva
kalo написа:За Кривия-вярно!
За Янчев-най-добър със жълт картон още от съблекалнята!![]()
Абсолютно съм съгласен с теб, но на Владо Манчев нека да му е лошо да е най-добър при жена си Елеонора

NON MOLLARE MAI
Най-добрия футболист в България според мен е - Манчев ! Доказа го ... Дойде без да е тренирал,без подготовка и започна да бележи.Видя се,че прави защитниците на противниковите отбори за смях !Най-перспективен ми изглежда Ивелин Попов,но трябва да се маха от Ловеч и то час по-скоро .

P.S: А за Бижутера - Мъри,не го викай в националния,моля те !
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Върни се в “Футбол - България”